adam bide utanmadan beni hırsıslıkla suçlayacaktı bana bi suçöu atığı koudada koyduğuru resimleri koymadan önce bnan dediki 50m ver hakında konu açmıyayım bende doğal olkarak ortada yaptığım bişey olmadığı için koy ne koyacaksan benim korkum yok dedim adam akılı bi adam olsa çok rahat suçlardı bunuda anlatıyı şu şekilde fısıldadan yazılanlarda oda yazsa bene yazsam karşınkai adamın i,smi yazıyor
itemlerini çaldım vermiyorum nasıl alıyorsan al bakalım diye yazsa sonrada kendi yazdığına fotoğrafını aldım formda görüşürüz yazıp koysa beni çok rahat suçlardı am onu yapacak bile akıl yok bu adamda
burda bu teknği açıklaığım işçin böyle bişey yaprsa ianamayın
kendalix Hırsızdır.Buyrun İspatı...
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
Re: kendalix Hırsızdır.Buyrun İspatı...
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
kendali o hesaptan ne aldıysan geri ver yoksa kafanı gövden den ayırır leşini çöpe atarım...
izini bulmam uzun sürmez en kısa zaman da dediğimi yap ben sana gelmeden sen imana gel
GERILLA
izini bulmam uzun sürmez en kısa zaman da dediğimi yap ben sana gelmeden sen imana gel
GERILLA
Duydun GERİLLA yı.Bende seve seve yardım ederim ona haberin olsun.Hani video gönderiyordum face ye ne oldu.Koyda bakalım artık şu video ya kim şuçlu kim mahsum.
Çardan aldıklarınızı da istiyorum çarı çalan şahıslar aksi halde yazmış olduğum mesaj geçerli dir...
GERILLA
GERILLA
konu içerisinde hakaret bulundugundan dolayı konuya kilit lutfen..
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/