Bu kadar zırlayacağını bilsem kesmezdim la helal sana 10 numara 5 yıldızVatanSeveriz yazdı:kadim kestim diye reklam yapıp egosunu tatmin ediyor arkadaş. 2 tane itemin var diye millete lanlu lunlu konuşamazsın yavrum. ha görevine yardım ediyorsan bunu hava atmak, reklam yapmak için yapma. milleti ezme yani. el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. serkeş dediğin velet 3-5 kişiye kadim kesecem diye yapmadığı reklam kalmadı bolgeden. abi mi diyelım? kralsınız sizmi diyelim? oyuna kendini fena kaptırmışsın koçum. geçen birine rica ettim gittik 4-5 kişi kestik tek laf etmedi adam. işte ben buna adam gibi adam derim. sizin yaptığınız gibi bölgeden milleti küçük düşürerek ve başa kalkarak yapmadılarda. demem o ki bu çapulculara 1 görev için itibar etmeyin beyler. sonra kendilerini fasulye sanıyorlar.EndopLazmikBuyu yazdı: Senin şuanda laf ettiğin adamla 3 kez yeşil 4 kez kadim kestik 2 yeşili lodoslar için 1 yeşili ise SADECE TEK KİŞİ OLAN ARZ İÇİN 1 arz için kestik neyin kafasındasın sen ? Ve biz önce yeşil sonra kadim kestik hepside en fazla 10 dakika sürdü sen nasıl 45 dakika bekliyorsun ? Sonra bizim kadim kestiğimizi görüyorsun . Boş lafla gelme bana gel kadimi keseyim fazla laf yapma . O SeRKeŞ dediğin adam oyunda görebileceğin en baba adamlardan . Ona laf atacaksan önce bana atacaksın . Ben dün 26 kişiye kadim kestim . Ve sadece 1 arz için yeşil kestim gidip sorabilirsin ismi de Kimyaçı c ile değil ç ileVe 5 kere yazdık başka görevi olan var mı diye son grubu 2 kişi için kestik bana boş lafla gelme canımı ye .
ENDOPLAZMİKBÜYÜ
imzaya bak 2311 fizik yazmış. birde altını çizmiş sonradan görme. ben buz ve elektrık itemlerinide yazmanı beklerdım senın gibi ego sahibi birinden ama hayret ettim sanırım daha tamamlamadın onları. tamam abi kralsın sen fiziğin yeter mi diyelım imzanı gorunce? oyun bunlara kaldı işte cok yazık.
Ben kendi isteğimle kestim o kadimi ve bakarsan yazıma kimseye lan lun etmedim gelip muhalefet olan sensin paşam fazla zırlamayacaksın seni ilgilendirmez benim itemlerim fazla konuşma ikile . Ve o SeRKeŞ dediğin adam hiçbişeyi reklam etmedi ama sen bilip bilmeden muhalefet olan bir karaktersiz oldugun için açıklayım ; SeRKeŞ farkı yazdık biz oda bizim aramızda geçen bir durum ama sen anlamazsın her neyse kime laf anlatıyorum ki bişeyleri düşün ya da otur