Şifayı bilen arkadaşlar bi bakabilir mi ?

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Leondark
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Şifayı bilen arkadaşlar bi bakabilir mi ?

Mesaj gönderen Leondark »

AsiRuh yazdı:
Leondark yazdı:
Pandotexsifa yazdı:leondark
cevo konusunda ayni fikirdeyiz
ben parlattim onceden

fakat 10 medi
girdigin bolgeye gore degisir
onun yerine 10 bb vermek daha mantikli

X e de (isi biliyosan) tek sifa girebilirsin

Aslında sende haklısın pandote fakat beni biliyorsun sadece bilgim var.Henüz migo felan atmadım ama ben daha çok sıgınak ve migoya göre söledim. Çemberlide haklı olabilirsin BBye çok ihtiac olacaktır..

Bu arada gördüğün gibi arkadaşım buradaki herkes yaklaşık olarak aynı fikirde. Sen buradaki dediklerimize uyarsan her bölgeye öncellikli gidersin. Çünkü zamanla tanınırsın. Herkes seni arar :D Bizim sunucu bu tür şifalar var :D
Pantodexşifa'da bunlardan biri :D
Yoo xd
Asiruh ben sadece örnek verdim. Sende belki o kişilerdensin :D :D
Pandotexsifa yazdı:İsmimide dogru yazsan cok iyi olucakti :)
K.b Pandotexşifa :D
Leondarking [İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli^ Çıbanlı Akrep Asa]
Kullanıcı avatarı
Dolorex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: ÇATI KATI **

Mesaj gönderen Dolorex »

ne üreticeksin boşver bir loncaya gir şifacı itemleri çabuk düştüğünden ''mesela 1 gaffardan mevlana ceket ve pant düşürdüm'' şuanda çoğunluk şifacılar full olduğu için diğer karakterleriyle girmeyi düşünüyorlar. kudret iksirin ve ruh çalan iksirin fazla olsun gaffarı da kesersin. ama baktın lonca bulamıyosun veya bulduğun lonca gaffara götürmüyor, mevlana bas ben ashapla uğraşmadım direk mevlana basmıştım. :mrgreen:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Leondark yazdı:Bak kardeşim bence en mantıklısı İbni Cevo Mor asanın CEVOSUNU parlatmaktır.Çünkü krtiğin artacak ve diğer itemlerinede bakarsan sağlamsın.Ashap kudret rejnesi olmasa gerçekten çöp. Arkadaşların haklı . Anladığım kadarıyla çevrende var. Zaten e.ö sunucusunda Çembere parlak mor asalıları alıyorlarmış.. (Öle duydum) . Çevrende varsa rahat girersin. Bence hiçbirşey üretme =) . Madem çevrende var. Öncellikle Funditores Kolye düşür. Sonra git rahat rahat çember at. (Gaffar) Oradan zaten mevlana asa düşürürsün büyük ihtimal.

Birde madalya alınır yaz gezdiğin yerlerde :D . Bazen satan oluyor. Tane 1bden veya 2bden ne kadar bulduysan al. Madalya senin eşya düşürme oranını artırır.Böylece daha az giderek mevlana asa düşürürsün. Mevlana asa düşüncede her türlü girersin çevren dısındada.

Yetenek Dizilimi

15 İyileştirme ve Bilgisi
15 Can verme
15 CK
15-15 Direncler
10 Meditasyon (+5 varsa 10, yoksa 5 ver.)
1 BB
1 Çember
Geriye kalan 1'de ister çağrı ister başka bir yeteneğine ver.Mesela Meditasyonu 6 yapabilirsin =)

Not= Meditasyon 5'de ayakta iken Yuzde 2 , Otururken yuzde 15 kk veriyor. Yani 5'de fazla işe yaradığı söylenemez eğer 10 olursa (+5'in varsa) daha iyi olur.
Birde elinde Ashap için ne topladıysan sat. İmkanın varsa m2.5 şifa gözlüğü al. (özellikle mor alabiliyorsan)

Madalya Eşya düşürme şansını artırır yazmışsın , Tamamen yanlış bir bilgi , Kısacası hurafe öyle bir şey yoktur .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

paran varsa mevlana uret
auril & DoubleLift

“Şifacı” sayfasına dön