aNCYRa yazdı:Klan hilesiyle adamlar kaç yüz bin klan parası kastı eminönü,beyazköşk,teşkilat,kuklacı zamanında vardı hile öteki sunucuları bilmiyorum , klan hilesini yönetim farkedip kaldırdığında millet çoktan kasmıştı klan paralarını yönetimde haksız bi durum olduğu için ilk 100 listesini kaldırdı , kimin hile yapıp kimin yapmadığını bilmediği içinde kasanların rütbesini düşüremedi , işte böyle bi hikayesi var ilk 100 listesinin
gm ler o kasanları bılıyor zaten mesela pumaa adam kendı soylıyor oyle kastıgını
ama ılgılenen yok
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Salak mısın Puma Dogan Girmenç Dir Ve Oglu en çok Kılınç Rütbesini İstedigi İçin Naylon yaparak O rütbeyi yapmışdır Ve Dogan abinin oglu öldü o yüzden Bu rütbeyi Yapdı.
Saf gibi konuşmayın bida 100 liste diye bişe olmuyucak Eger kendini biliyor herkez
en çok rütbeyi sen yap gören görür saten.
Hermanxllxserman yazdı:Salak mısın Puma Dogan Girmenç Dir Ve Oglu en çok Kılınç Rütbesini İstedigi İçin Naylon yaparak O rütbeyi yapmışdır Ve Dogan abinin oglu öldü o yüzden Bu rütbeyi Yapdı.
Saf gibi konuşmayın bida 100 liste diye bişe olmuyucak Eger kendini biliyor herkez
tmm oglu ıcın yapmıs olabılır ama ben karısıyım boyle kasanlara
bız sabah aksam kalede savasıyoruz 3*5 kp kasalım dıye adamlar 1saatde de bınlerce kp kasıyolar
yonetımın bundan haberı olması ragmen hıcbırsey yapmıyor
handanın ölümü
Hermanxllxserman yazdı:Salak mısın Puma Dogan Girmenç Dir Ve Oglu en çok Kılınç Rütbesini İstedigi İçin Naylon yaparak O rütbeyi yapmışdır Ve Dogan abinin oglu öldü o yüzden Bu rütbeyi Yapdı.
bız sabah aksam kalede savasıyoruz 3*5 kp kasalım dıye adamlar 1saatde de bınlerce kp kasıyolar
Yönetimin bu konuda ne yapmasını bekliyosun millet 49 seviye karakter kasıyo karşı klana sokup kesiyo kendi charını bunda anormal bi durum yok klan hilesi denen olayda bu değildir zaten bilip bilmeden konuşuyosunuz...
Yönetimin bu konuda ne yapmasını bekliyosun millet 49 seviye karakter kasıyo karşı klana sokup kesiyo kendi charını bunda anormal bi durum yok klan hilesi denen olayda bu değildir zaten bilip bilmeden konuşuyosunuz...
ban cezası gelsın hıle yle kasanlara... hıleyle kasmak serbestse klan savasları neden var
bir item cıkartmak o kadar ugrasıyorsun adam gozluk alıp satıyor yenı zırhlar buyuk ıhtımal kp le alınacak
ve onlar hemen almıs olacaklar
handanın ölümü
saDece savasarak 60 ßin kp kasMıstım hedef qozLk aLmstm arzDm. ßiLirsinz er meydanı oLmadan once eminonune cıkan oLurdu soNra Lodos oLdum 50 ßinDe orDa kasTm savasarak hedef qozLk aLdm tekRar aRz oLdm 36 ßin kasTm gene savasarak fızık qozLk aLdm
yani Şunu demek isTiyorum. Hepsını topLadıqımz zaman kusuratLarıda vaR. 150 ßin kp yi qeceR. Savasarak 150 ßin rahat kasabıLırsınz Ama ßu sartLarda zoR. en az 5-6 ayınız savasarak geceR. emek Lazım hıc sıkıLmamanız Lazm
eskıden hıleyle kasan yoktu rahat kasabılıordun artık bu zor cunkı klan savaslarında denge ve
savasacak adam yok cunkı savasarak alabılecegın gozlugu adam nerdeyse bedavaya satıyor
handanın ölümü