100 Oyuncu Listesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: 100 Oyuncu Listesi

Mesaj gönderen fenomen »

aNCYRa yazdı:Klan hilesiyle adamlar kaç yüz bin klan parası kastı eminönü,beyazköşk,teşkilat,kuklacı zamanında vardı hile öteki sunucuları bilmiyorum , klan hilesini yönetim farkedip kaldırdığında millet çoktan kasmıştı klan paralarını yönetimde haksız bi durum olduğu için ilk 100 listesini kaldırdı , kimin hile yapıp kimin yapmadığını bilmediği içinde kasanların rütbesini düşüremedi , işte böyle bi hikayesi var ilk 100 listesinin :)
gm ler o kasanları bılıyor zaten mesela pumaa adam kendı soylıyor oyle kastıgını
ama ılgılenen yok
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

Salak mısın Puma Dogan Girmenç Dir Ve Oglu en çok Kılınç Rütbesini İstedigi İçin Naylon yaparak O rütbeyi yapmışdır Ve Dogan abinin oglu öldü o yüzden Bu rütbeyi Yapdı.
Saf gibi konuşmayın bida 100 liste diye bişe olmuyucak Eger kendini biliyor herkez
en çok rütbeyi sen yap gören görür saten.
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

Hermanxllxserman yazdı:Salak mısın Puma Dogan Girmenç Dir Ve Oglu en çok Kılınç Rütbesini İstedigi İçin Naylon yaparak O rütbeyi yapmışdır Ve Dogan abinin oglu öldü o yüzden Bu rütbeyi Yapdı.
Saf gibi konuşmayın bida 100 liste diye bişe olmuyucak Eger kendini biliyor herkez
tmm oglu ıcın yapmıs olabılır ama ben karısıyım boyle kasanlara
bız sabah aksam kalede savasıyoruz 3*5 kp kasalım dıye adamlar 1saatde de bınlerce kp kasıyolar
yonetımın bundan haberı olması ragmen hıcbırsey yapmıyor
handanın ölümü

Kullanıcı avatarı
aNCYRa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aNCYRa »

fenomen yazdı:
Hermanxllxserman yazdı:Salak mısın Puma Dogan Girmenç Dir Ve Oglu en çok Kılınç Rütbesini İstedigi İçin Naylon yaparak O rütbeyi yapmışdır Ve Dogan abinin oglu öldü o yüzden Bu rütbeyi Yapdı.
bız sabah aksam kalede savasıyoruz 3*5 kp kasalım dıye adamlar 1saatde de bınlerce kp kasıyolar
Yönetimin bu konuda ne yapmasını bekliyosun millet 49 seviye karakter kasıyo karşı klana sokup kesiyo kendi charını bunda anormal bi durum yok klan hilesi denen olayda bu değildir zaten bilip bilmeden konuşuyosunuz...
Resim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

aNCYRa yazdı:
fenomen yazdı:
Yönetimin bu konuda ne yapmasını bekliyosun millet 49 seviye karakter kasıyo karşı klana sokup kesiyo kendi charını bunda anormal bi durum yok klan hilesi denen olayda bu değildir zaten bilip bilmeden konuşuyosunuz...
ban cezası gelsın hıle yle kasanlara... hıleyle kasmak serbestse klan savasları neden var
bir item cıkartmak o kadar ugrasıyorsun adam gozluk alıp satıyor yenı zırhlar buyuk ıhtımal kp le alınacak
ve onlar hemen almıs olacaklar
handanın ölümü

Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

diyelim herkes savaşarak kp kazanıyor

en yükske kp li eşya 100 bin hedef 50 bin yeni gelecek ve hedef tarzından bişeyin 150 bin kp olmasını bekliyorum

kim savaşarak 150 000 kp kaznadı birisi söylesin ? Kendi çarını keser bunu kimse engelleyemez ama kendi çarını

karizma düşmeden kesersen bu engelenebilir bir durum ayrıca kp kasma olayı olmasa Plus paket alımı %30 a yakın

bir azalma olur çoğu kişi kp hesabına plus alıyor .....
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kaBocNn »

saDece savasarak 60 ßin kp kasMıstım hedef qozLk aLmstm arzDm. ßiLirsinz er meydanı oLmadan once eminonune cıkan oLurdu :) soNra Lodos oLdum 50 ßinDe orDa kasTm savasarak hedef qozLk aLdm :) tekRar aRz oLdm 36 ßin kasTm gene savasarak fızık qozLk aLdm :)

yani Şunu demek isTiyorum. Hepsını topLadıqımz zaman kusuratLarıda vaR. 150 ßin kp yi qeceR. Savasarak 150 ßin rahat kasabıLırsınz :) Ama ßu sartLarda zoR. en az 5-6 ayınız savasarak geceR. emek Lazım :) hıc sıkıLmamanız Lazm :)
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

İmkanı olupta klan kasmayacak Binde birdir. Yukarıda yorum yazanlar Eminim sizde aynısını yaparsınız...
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kaBocNn »

ßnm ımKanım yoktu kLan kasmadım. İmkanım oLsaydı hıc sıkıLmadan kasan kısıLerden daha cok şan yapaRdm ;)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

KonyaDabbee yazdı:İmkanı olupta klan kasmayacak Binde birdir. Yukarıda yorum yazanlar Eminim sizde aynısını yaparsınız...
eskıden hıleyle kasan yoktu rahat kasabılıordun artık bu zor cunkı klan savaslarında denge ve
savasacak adam yok cunkı savasarak alabılecegın gozlugu adam nerdeyse bedavaya satıyor
handanın ölümü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön