Plus yoktu alım satımla almadım kesinlikle ama oyun kendi sildiği için bence yüklemeliler bu karekterler hep data'larda kayıtlı diye biliyorumYusufATMACA yazdı:Hesabında bulunan karekterlerini, karekter alım/satımla almışsan aldığın kişi kaynak üyeliğe hesapları çekmiş olabilir. 2. durum ise karekterlerinin silinmesi; eğer hesabında plus yüklü değilse karekterini kurtaramazsın. Plus varsa istanbuloyun.com'dan giriş yaparak üye işlemleri'nden karekterini kurtarabilirsin.
Char hk.
Re: Char hk.
Sonell yazdı:Plus yoktu alım satımla almadım kesinlikle ama oyun kendi sildiği için bence yüklemeliler bu karekterler hep data'larda kayıtlı diye biliyorumYusufATMACA yazdı:Hesabında bulunan karekterlerini, karekter alım/satımla almışsan aldığın kişi kaynak üyeliğe hesapları çekmiş olabilir. 2. durum ise karekterlerinin silinmesi; eğer hesabında plus yüklü değilse karekterini kurtaramazsın. Plus varsa istanbuloyun.com'dan giriş yaparak üye işlemleri'nden karekterini kurtarabilirsin.
Oyun kensi silmez Aynı karakterde alamamnın nedeni o çarların halen aktif olmasından kaynaklanıyor yani aktif dedisek yerli yerinde duruyor. Bir yere gittiği yok senin bir yerlerde yanlışın var geriye doğru iyice bir düşün mail adresin hep oynadığın için ordanda bir yere aktardın zorunlu aktarma oldu neyse çarların silinmemiş hesapta duruyor muhim olan doğru şifre ve kulnıcıadını bulmak.
Aktarma olmamış diyon çünkü o hesapta hiç bişi yok bence. Başka bir mail adresinde ama sen o zamnnedeiyon olablir.
Bu arada silinen bir carın ismini alablirsin. İsim hakkı alamıyorsan hesap var demektir.
2 sene önce açtığım 1 level Carlar bile duruyor yANİ SİSTEM SİLMEMİŞ.
A R Z L O D O S
Anlıyorum 2 adet mail adresim var diğerine şifre talebinde bulunayım birde eğer oyuna onunla kayıtlı değilsem kesinlikle diğer maildedir
Valla billa sana ne kadar teşşekkür etsem azdır bunun silinebileceğini adminler bile söylüyordu yemin ederim adamın dinomosusun
diğer mail adresine yeni şifre taleb ettim girdim orda hepsi valla süpersin eyw 
Kavuşturana diyelim.Sonell yazdı:Valla billa sana ne kadar teşşekkür etsem azdır bunun silinebileceğini adminler bile söylüyordu yemin ederim adamın dinomosusundiğer mail adresine yeni şifre taleb ettim girdim orda hepsi valla süpersin eyw
A R Z L O D O S