Kimin isminde besmele çekileceğini Allah'a şükür biliyorum. Açık verecek bir durumum yok. Adam yolla iftira atsınlar;) Herjangi bi tatsız durum olursa da hiç acımam çarı silerim. Sizin gibi ismimi ayaklar altına düşürmem.SAZOBALII yazdı:Dabbe hodri meydan besmele çek nickimi anarken.Şeytan çarpmışa dönüceksin her açığını araştırıyom.
EM. İÇİN LODOS BİLGİLENDİRME KANALI
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EM. İÇİN LODOS BİLGİLENDİRME KANALI

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- Dirkraederxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Çarını silersin bu doğru yapmadığın bişi değil.Örneğin Nescafe yi sildin bunu açtın.Ben neden sildiğini merak ediyorum cevabını verirmisin
?
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Dirkreader Siyahxxonüç den cevap versem olurmu;) efendi olDirkraederxx yazdı:Çarını silersin bu doğru yapmadığın bişi değil.Örneğin Nescafe yi sildin bunu açtın.Ben neden sildiğini merak ediyorum cevabını verirmisin?

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
KonyaDabbee
Uyarılar: 3
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Oyundada bu böyle olucak.
Sen onüçlerin kılı olamazsın yoksa sen yeğenimisin askere gitmişti adını unuttum kusura bakmasın.Ve o bahsettiğin charda da yeğeni oynuyordu :lol:
Sen yokken vardık.Sen varsın yine varız.Sen yok olucaksın yine var olucaz.
Abin, dayın, amcan her neyinse ona layık davran.
Sen onüçlerin kılı olamazsın yoksa sen yeğenimisin askere gitmişti adını unuttum kusura bakmasın.Ve o bahsettiğin charda da yeğeni oynuyordu :lol:
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- KiYaMeTCeLLaDi
- İri Fare Avcısı
Selamlar,
Bu konu ve resimler Lodos klan mensuplarını ilgilendiriyor. Konu başlığından da zaten bu her akıl sahibi için anlaşılabilir bir durum.
Görüyorum ki bir gurup çapulcu ve yamakları ün yapmak için yine iş başında ve yine kendileri çalıp kendileri oynamış. Arkadaşlarımdan istirham ediyorum bu zevzek kolonisine cevap dahi vermeyiniz. Abi neden bunlara bir şey demiyorsun diyenlere ithafen ;
Bir kısım bacaksız lodos kanalından söylediğim bir cümlenin son kısmını almış, bir satır üstünü resme koymamış acaba neden ? Ayrıca buda gösteriyor ki lodos klanına EM leri sabote etmek için kendi çarınıda sokmuş. Şüphe yok ki üstteki resimlerden biri de kendilerine aittir. Şimdi hakkımda olumsuz ve hakaret içerikli şeyler tabiki yazabilirler. Bundan başka çareleride zaten yok. Ancak şunu aklınızdan hiç çıkarmayınız. Ben ne avuç kadar erkek çocuklarını msn de karşıma alıp ahlaksızlık yaparım, ne de o aklaksızlığı yapanlarla muhatap olurum. İnsanların emanet verdiği materyal, eşya, para ve üyelikleri zimmetime de geçirmem, abi dediklerimi soymam, kanka dediklerimin emeklerini de çalmam. Bir hırısz çetesi içinde de yer almam, kimsenin adına sahte çar açıp aldatmayada çalışmam. Yani bu bir avuç çapulcu gibi olmam MÜMKÜN değil. Bir kısmı da kendine hiç bakmadan yazmış ve İlkan ne de güzel sormuş O soruyu
Şimdiye kadar bunu hiç yazmadım dile de getirmedim. Şimdi yazıyım ; Adını dahi anmak istemediğim, hırsızlığı, dalkavukluğu, riyakarlığı kendine meziyet edinen bu saldırgan çocuk, forum da lehime yazılar yazmak için şahsımdan 5 milyon para istemiştir. Ben ne bu ahlaksız teklifine ne de kendisine ihtaycım dahi olmadığını söyledim. Bari 1 milyon ver abi dedi. Hiç bir şeklide kabul etmedim. O günden sonra kendi ortaklarıyla hakkımda ileri geri yazmış durmuşlar. Dert olmadı olmazda her zaman ki gibi .....KERVAN yürür. Oyundaki karakterlerimle dünden bugünde hep aynı isim ve duruşla devam ediyorum.
Ya siz ?
Bu konu ve resimler Lodos klan mensuplarını ilgilendiriyor. Konu başlığından da zaten bu her akıl sahibi için anlaşılabilir bir durum.
Görüyorum ki bir gurup çapulcu ve yamakları ün yapmak için yine iş başında ve yine kendileri çalıp kendileri oynamış. Arkadaşlarımdan istirham ediyorum bu zevzek kolonisine cevap dahi vermeyiniz. Abi neden bunlara bir şey demiyorsun diyenlere ithafen ;
Bir kısım bacaksız lodos kanalından söylediğim bir cümlenin son kısmını almış, bir satır üstünü resme koymamış acaba neden ? Ayrıca buda gösteriyor ki lodos klanına EM leri sabote etmek için kendi çarınıda sokmuş. Şüphe yok ki üstteki resimlerden biri de kendilerine aittir. Şimdi hakkımda olumsuz ve hakaret içerikli şeyler tabiki yazabilirler. Bundan başka çareleride zaten yok. Ancak şunu aklınızdan hiç çıkarmayınız. Ben ne avuç kadar erkek çocuklarını msn de karşıma alıp ahlaksızlık yaparım, ne de o aklaksızlığı yapanlarla muhatap olurum. İnsanların emanet verdiği materyal, eşya, para ve üyelikleri zimmetime de geçirmem, abi dediklerimi soymam, kanka dediklerimin emeklerini de çalmam. Bir hırısz çetesi içinde de yer almam, kimsenin adına sahte çar açıp aldatmayada çalışmam. Yani bu bir avuç çapulcu gibi olmam MÜMKÜN değil. Bir kısmı da kendine hiç bakmadan yazmış ve İlkan ne de güzel sormuş O soruyu
Şimdiye kadar bunu hiç yazmadım dile de getirmedim. Şimdi yazıyım ; Adını dahi anmak istemediğim, hırsızlığı, dalkavukluğu, riyakarlığı kendine meziyet edinen bu saldırgan çocuk, forum da lehime yazılar yazmak için şahsımdan 5 milyon para istemiştir. Ben ne bu ahlaksız teklifine ne de kendisine ihtaycım dahi olmadığını söyledim. Bari 1 milyon ver abi dedi. Hiç bir şeklide kabul etmedim. O günden sonra kendi ortaklarıyla hakkımda ileri geri yazmış durmuşlar. Dert olmadı olmazda her zaman ki gibi .....KERVAN yürür. Oyundaki karakterlerimle dünden bugünde hep aynı isim ve duruşla devam ediyorum.
Ya siz ?
K i Y a M e T C e L L a D i
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Sazan ali yine atladın sazanım dedin:) Dirkreader ama anladı ne demek istediğimiSAZOBALII yazdı:KonyaDabbee

- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Dirkreader seninle muhattap olan siyahxxonuc bendim. Şimdi arkamdan ileri geri konus. Hırsız de. Milletin iteminde gözü var de. Bunları diyebilirmisin bana. ? Sonra o sorduğun soruyu tekrar sor

- Dirkraederxx
- FareAdam Düşmanı
Tek soru sorıcam Megatronxxxxx senin çarın mı bununda sen cevabını ver ?;)
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Megatronxxx Charını Kan kasmak için 15 m oyun parasına kendi Hesabıma aktardım. Charın geçmişi beni ilgilendirmez. Öğrendiğim kadarıyla Mafyaxyargıç ın charıymış önceden...Dirkraederxx yazdı:Tek soru sorıcam Megatronxxxxx senin çarın mı bununda sen cevabını ver ?;)

- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Şimdi ben sana soru soracam. Benim üzerimden Onlarca milyonluk item aktardın. Örümceklerde kastın İşportalık mazemeleri Plus oldugu için hepsini bana sattırdın. O kadar itemini aktarttın. Hangi birine el uzattım.İnsan bunların hatrı için bile susar. Senden beklemezdim.Tek soru sorıcam Megatronxxxxx senin çarın mı bununda sen cevabını ver ?;)