Emeği geçenlere teşekkürker...
Hesap Güvenliği Güncellemesi
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Hesap Güvenliği Güncellemesi
GSM ve E-mail hesaplarına aktivasyon getirilmesi çok güzel olmuş. Eskiden varolan bi sistemdi.Böylece tarafların haberi olmadan bi karakter transferi olamaz ve Destek Ekibi rahatlar 
XXCEZAXX
Sujjak'ın hırsızlığı
gm kardeşim ben xaQuaLandX ın kuzenıyım.Kardeşim bugun bir adamla alışveriş yaparken ıtemlerımı çaldı.fotosunuda alamadım.Kardeşim bana acil yardımcı olabilir misin?
Materyaller;3ganoderma,1kadım hıdra pençesi, 2yonca ,meran mücevheri, liderlik sembolü ,dev komodo dişi kardeşim acil yardımcı olursan sevinirim.
Materyaller;3ganoderma,1kadım hıdra pençesi, 2yonca ,meran mücevheri, liderlik sembolü ,dev komodo dişi kardeşim acil yardımcı olursan sevinirim.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Re: Sujjak'ın hırsızlığı
alışveriş yaparken almışsa yapılcak bişe yokkiaQuaLand yazdı:gm kardeşim ben xaQuaLandX ın kuzenıyım.Kardeşim bugun bir adamla alışveriş yaparken ıtemlerımı çaldı.fotosunuda alamadım.Kardeşim bana acil yardımcı olabilir misin?
Mayıs ayı dergisinde çıkmak için entrasan bir yöntem olmasın:)aQuaLand yazdı:gm kardeşim ben xaQuaLandX ın kuzenıyım.Kardeşim bugun bir adamla alışveriş yaparken ıtemlerımı çaldı.fotosunuda alamadım.Kardeşim bana acil yardımcı olabilir misin?
A R Z L O D O S
helal olsun.özellikle sms onay mesajları sistemini çok beğeniyorum.bunun karekter transferinede gelmesi beni çok memnun etti.herkesede gsm numarasıyla üyeliği tavsiye ederim.karekter çalınmaları azalacaktır.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
ashaba onlarmı kalde sadeceARZLODOS yazdı:Mayıs ayı dergisinde çıkmak için entrasan bir yöntem olmasın:)aQuaLand yazdı:gm kardeşim ben xaQuaLandX ın kuzenıyım.Kardeşim bugun bir adamla alışveriş yaparken ıtemlerımı çaldı.fotosunuda alamadım.Kardeşim bana acil yardımcı olabilir misin?
aykut gökçe
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Sonunda Kaydadeğer Bir Güncelleme :!:
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
sedat sen hep aynı insandın biliyorsun değilmi kanka seni seviyorum öpüldün skypemi ekle sen 
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
Nerull yazdı:
Hesap Güvenliği Güncellemesi
Hesap güvenliği ve bilgilerin gizliliği esas alınarak, siz sevgili oyuncularımızdan gelen önerilerin de değerlendirilmesi neticesinde İKV hesaplarını daha güvenli hale getirecek bir dizi güncelleme yapılmıştır.
sonunda işe yarar birşey geldi onaysız aktarım çok saçma bir olayıdı zaten
bari işe yarar birşeyler yapmışken devamını getirinde bizi de şaşırtın lanet olası lag tüm hızıyla sürüyor 8 mb lik internette de kasıyorsa helal olsun smilet nete geçenlerin lag problemi azalmış die bişi duydum ttnet yada siz işinizi adam gibi yapmıyorsunuz anca para gelsin tek dert Gm yada yönetici size sözüm yok yukarıya iletipde paragözler ilgilenmiosa biz napak milleti oyundan sogutuyorsunuz bi bosu ıkındırıosunuz kestirmek için zaten b ton iksirli bölge yapmışsınız
Yusuf
- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
Çok güzel bir değişiklik ellinize sağlık
Dipnot:İyi şeylere kimse laf atmıyor kötü eklentilere veya haksızlıklara laf atılıyor buyrun 1 yıldır istediğimiz değişiklik geldi neden kimse ilgi göstermedi nese oyun değil OYUNCU değişiyor İKV'de
Dipnot:İyi şeylere kimse laf atmıyor kötü eklentilere veya haksızlıklara laf atılıyor buyrun 1 yıldır istediğimiz değişiklik geldi neden kimse ilgi göstermedi nese oyun değil OYUNCU değişiyor İKV'de
Kasım Haktanyana
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...