Fatih ÖZBAKAN ( Açıklama )

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Fatih ÖZBAKAN ( Açıklama )

Mesaj gönderen Alpaslanx »

Kardeşim ben varım.Dert ortağın olmaya ve dertlerini çözmeye adayım.
Eğer gidişin bu yüzdense bence hiç gitme ,hem Ecrin de oyunda oda dinler seni.
Dediğim gibi;Ben ve bizler dertlerini dinlemeye ve çözmeye adayız kardeşim aeo kıb
haa gel bekliyo olucam.

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Peki sen ve senin gibi düşünenler hep bu şekilde gidersek anka da adam kalır mı.??

Anka ilk çıktığında söylenenler (GM ler tarafından) anka da her istediğinizi yapın anka farklı bir ortam.
PEkii Anka yı farklı yapan nedir.? Anka halkı...Anka yı kötüleştirende biziz iyileştirende...oyunu zevkli hale getirmek bizim elimizde..bunu bir düşün..
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

turkoxHAMSTER yazdı:Peki sen ve senin gibi düşünenler hep bu şekilde gidersek anka da adam kalır mı.??

Anka ilk çıktığında söylenenler (GM ler tarafından) anka da her istediğinizi yapın anka farklı bir ortam.
PEkii Anka yı farklı yapan nedir.? Anka halkı...Anka yı kötüleştirende biziz iyileştirende...oyunu zevkli hale getirmek bizim elimizde..bunu bir düşün..

Oyun sana 4 adet çar açabilme Hakkı Tanımış 1 üyelikte.
Büyücü
Savaşcı
Şifacı
İstediğinden 1 tane daha....

Sen Bu oyunu Seversen Oynarsın.. Sevmiyorsan oynamassın.. Ben bu oyunu severekten... İsteyerekten Oynardım..
Ve Senin Çar'ın aslında sanal olarak Gözüksede Seni Yansıtmaktadr...
Bu yüzden Gerçeklik Payıda vardır azda olsa.
Ben Heyacan .. Aksiyon Sevdiğim için Büyücü Kullanmayı Daha cok severimki. Savaşcının bile Beceremediği işleri yaparım Ben büyücü ile..
Fakat Şöyle bir durum var. Herşey Yaratık kesmekle ibaret değil. tek başına kesilen yaratığın ne anlamı vaR? Tek başına Yapılan Hareketlerin ne anlamı var?

Ben Tamam Oyunumu oynarım.. Fakat Oyunda arkadaşlarım olmadan ben Durmam anka sunucusunda..
Hele birde Ben 49 lwl büyücü çarımı sildim. xS Artık Büyücü olmadan oyun hiç sarmıyo. Tek savaşcı var Ws atmak istesen üstü hep urban yucelen xS kala kaldım tek yönlü..

işte bu yuzden Birde ankanın eski TAD'ı vermediğinden dolayı Bırakıyorum... He Kim bilir. Yerime bıraktığım cocuk Büyücüde kasarsa Ki kasamaz. yanımda Çırak olarak çalışmaya başladı...
Artı ilk başldığımız ekiplerden ( Gürkan Jhontruk ve Hasan Alfonzo ) emin onu sunucusuna Döndü.. birde bizim buradanda oynayanlar Hep eminönünde.. Onlarla Takılıyorum artık..
ama inan'ın Ankada Yaşanan bu ortam'ı hiç bir yere değişmem...
Şuaralar işlerim bir belli olsun.. Ne oluyor ne gidiyor Belli olacak.. beLqide Plus Hesab'ınıda kapatıcam.. beLLi değil yani.
ama ANKA Şimdiye kadar oynadığım sunucular'ın En iyisiydi.
Kim bilir Kamil abinin demesi gibi ANka plus'ı olmayanlarıda alsa içeri Savaş cıkar Heyacan gelir .. :)
Heyacan olmadığı sureçte ben sevmem oyunu.
Neyse.. Son sözüm Belqi Bir Gün..
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TetiK »

Fatih sen kop gel tılsıma üstüne full ben dizecem söz ( Ama ne şey le dizecem onu bilmiyom ) :lol: :lol:
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

TetiK yazdı:Fatih sen kop gel tılsıma üstüne full ben dizecem söz ( Ama ne şey le dizecem onu bilmiyom ) :lol: :lol:

kank gelirdimde orada bi şeyım kalmadı xD herşeyimi söğüşlediler xDDD LOL xD

Eminönünde full takım buyucu takılıom xD
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

woLveRiNe yazdı:
TetiK yazdı:Fatih sen kop gel tılsıma üstüne full ben dizecem söz ( Ama ne şey le dizecem onu bilmiyom ) :lol: :lol:

kank gelirdimde orada bi şeyım kalmadı xD herşeyimi söğüşlediler xDDD LOL xD

Eminönünde full takım buyucu takılıom xD
Fatih benim bi savaşçım (44 lvl) bi de şifacım (30lvl)seni bekler tılsım da
Eğer şifreyi ver dersen hemen veririm..Savaşçımın dişe dokunur itemleri eh işte :))
Pant:Alman
Takılar:Alman
Diğerleri sanırım ordan burdan bulduklarım .Ama tetik Uşağum sana sağlam item de verirse
süper olursun.Bence bu tekliflerimizi hiç kaçırma..

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fatih eminönü sunucusunda saat kaç gibi oluyosun bi esenleşelim.Birde nickin ne :)) ??

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
enfectionn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen enfectionn »

Len sokem itemine sunucuna Farklı bir oyunda Gmlik yaaparken bırakıp geldim Söylediğin Sözlere bak . O yok bu yok Bizde bilioz bi #@!? yok Adamı sinir ediyorsun gece gece Birgüne birgün item item diye dolandıkmı aç gezdik ekmekmi dilendik.Nededik baboş En iyi item Dostluktur dedik.Eee ne oldu şimdi ne değişti.

Fatih Adamın canını sıkıyorsun şerefsizim silerim carları sen içindekileri cıkartıp sildin ben icindekiler ile silerim.savaş iste sen savaş cıkartmıyan anılı Arz yaparım yine savaşırım Rahat ol :D büyücünmü yok 44 lvl Enfection var Senindir Benim fakir kasam senin itemlerinle dolu Baboş.Benden bukdar bu konu altında daha fazla konşmicem o var dı bu vardı deme Adamın canını sıkma.En kısa zamanda Ankada görürşüz canim öptüm.
Resim
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Valla Anıl sinirlenmekte de kızmakta da haklı Fatih.
Bırak eminönünü kop gel Anılıda , bizleride sinirlendirme artık en yakın zaman da yuvana dön.. :evil:

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

enfectionn yazdı:Len sokem itemine sunucuna Farklı bir oyunda Gmlik yaaparken bırakıp geldim Söylediğin Sözlere bak . O yok bu yok Bizde bilioz bi #@!? yok Adamı sinir ediyorsun gece gece Birgüne birgün item item diye dolandıkmı aç gezdik ekmekmi dilendik.Nededik baboş En iyi item Dostluktur dedik.Eee ne oldu şimdi ne değişti.

Fatih Adamın canını sıkıyorsun şerefsizim silerim carları sen içindekileri cıkartıp sildin ben icindekiler ile silerim.savaş iste sen savaş cıkartmıyan anılı Arz yaparım yine savaşırım Rahat ol :D büyücünmü yok 44 lvl Enfection var Senindir Benim fakir kasam senin itemlerinle dolu Baboş.Benden bukdar bu konu altında daha fazla konşmicem o var dı bu vardı deme Adamın canını sıkma.En kısa zamanda Ankada görürşüz canim öptüm.

o kankam xD Herşey için SaoL Kufur içinde xD argolar içinde Kendime geri geLdim la xD
Eyw Bu iyiliğini unutmıcam xD Kank
Ama unkown'uma birşey dedirtmem xD Bak bunu yazarkende bi yanda sana msj cekiom xD :LOL zD

Hadi Mujux zD

Hea bu arada Enfectionn buyucun 1-2 gune kalmaz 49 olur xdDD hadi Optum xD Merak etme o fakir dediğin Kasan İKV'nin geLmiş Geçmiş En geniş Kasasıdır xD

Başlarım SiLmene.. Başlarım yalvarmana xD ./nah CekeR önceki günlere Yanındayım kardeşim xD
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

“Genel Sohbet” sayfasına dön