iyide bu oyun adamların 49 lvlik itemleri çöp olmasın diye hiç 59 lvl getirmeyecekmi eninde sonunda 59 lvl gleiceklos34 yazdı:Fuci hadi ama dostum biraz mantıklı ol tmm çemberli itemlerle ilerlemen kolay olacak haklısın ama o zmn bu 49 luk asaları ve silahları niye getirdiler onu açıkla bana bunlara yükselme gelirse çöp olacaklar yükselme gelmiyecekse niye düşüyor bunun bir mantığı olmalı bence Karaköy GB ürünü olacak takı yada nadide gözlük bossları olacak ama bence 0 kelvin takı bıçak sırtı takı gibi şeyler verebilir ama bence 59 seviyesinin gelmesi çok kötü olur daha dün çar açıp oyuna dönenler var
KARAKÖY İLE İLGİLİ !
Re: KARAKÖY İLE İLGİLİ !
i

Siz oyalanın diye zaten grup bölgeleri eklentisi yayınlandı. 59 lvl olcak klanda Galata Klanı olacak. Hatta suzan gibi bosslar olacak bol bol alex ve akik biriktirin. Dişi örümceğin 10 kat büyüğü olcak boss. yani cember itemleri olmazsa zaten kesemeyız

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
galatamı olcak
lodosu asla satmam o zaman Fener olsa belki satardım 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Bundan sonraki güncellemeler lonca sistemi ağırlıklı olacağını her fırsatta öğreniyoruz , gerek konularda gerekse dergideki yönetici röportajlarından.. 
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Karaköy Herkesin Girebileceği Bi Yer Olacak Fakat Level Kısıtlaması Olacak Diye Düşünüyorum.. Ayrıca Yeni Gelen Bölgelerde Artık Klanların Vaktinin Yeniden Ortaya Çıkacağını Düşünüyorum %90 İhtimalle Lodos ve Arz Sancağı Olacaktır.. VE karaköy ile Birlikte Heybeli Adada Gelecek KUKLACI Diye Merak Edilen Boss Orada Olacaktır. DEMEDİ DEMEYİN
Dedim kiii... Adam Haklı Dedim , Adam Haklıhaydegidelum yazdı:Karaköy Herkesin Girebileceği Bi Yer Olacak Fakat Level Kısıtlaması Olacak Diye Düşünüyorum.. Ayrıca Yeni Gelen Bölgelerde Artık Klanların Vaktinin Yeniden Ortaya Çıkacağını Düşünüyorum %90 İhtimalle Lodos ve Arz Sancağı Olacaktır.. VE karaköy ile Birlikte Heybeli Adada Gelecek KUKLACI Diye Merak Edilen Boss Orada Olacaktır. DEMEDİ DEMEYİN
Tokerx 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Eyw panpa Adam Haklı !xsWiTx yazdı:Dedim kiii... Adam Haklı Dedim , Adam Haklıhaydegidelum yazdı:Karaköy Herkesin Girebileceği Bi Yer Olacak Fakat Level Kısıtlaması Olacak Diye Düşünüyorum.. Ayrıca Yeni Gelen Bölgelerde Artık Klanların Vaktinin Yeniden Ortaya Çıkacağını Düşünüyorum %90 İhtimalle Lodos ve Arz Sancağı Olacaktır.. VE karaköy ile Birlikte Heybeli Adada Gelecek KUKLACI Diye Merak Edilen Boss Orada Olacaktır. DEMEDİ DEMEYİN

http://inciswf.com/1298832300.swfhaydegidelum yazdı:Eyw panpa Adam Haklı !xsWiTx yazdı:Dedim kiii... Adam Haklı Dedim , Adam Haklıhaydegidelum yazdı:Karaköy Herkesin Girebileceği Bi Yer Olacak Fakat Level Kısıtlaması Olacak Diye Düşünüyorum.. Ayrıca Yeni Gelen Bölgelerde Artık Klanların Vaktinin Yeniden Ortaya Çıkacağını Düşünüyorum %90 İhtimalle Lodos ve Arz Sancağı Olacaktır.. VE karaköy ile Birlikte Heybeli Adada Gelecek KUKLACI Diye Merak Edilen Boss Orada Olacaktır. DEMEDİ DEMEYİN
Tokerx 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi