BEn İkvye Küçük yaşta Başladım Alışkanlık oldu bıraktım yaşım 19 tekrar başladım ve 2 ay oynadım bıraktım . :mrgreen:
Kimseye Tavsiye etmem pcde boşuna yer kaplıo ..
Lütfen BİLİNÇLENELİM . :mrgreen:
Sizce Oyun Eskisi Kadar Güzel Mi? Tekrar Başlanılabilir Mi?
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Sizce Oyun Eskisi Kadar Güzel Mi? Tekrar Başlanılabilir
Lan olm su avea reklamındaki gibi bi video mu çeksekhaydegidelum yazdı:BEn İkvye Küçük yaşta Başladım Alışkanlık oldu bıraktım yaşım 19 tekrar başladım ve 2 ay oynadım bıraktım . :mrgreen:
Tokerx 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
xsWiTx yazdı:Lan olm su avea reklamındaki gibi bi video mu çeksekhaydegidelum yazdı:BEn İkvye Küçük yaşta Başladım Alışkanlık oldu bıraktım yaşım 19 tekrar başladım ve 2 ay oynadım bıraktım . :mrgreen:
La Olum Çok Zekisin benim Aklıma niye gelmedi Bu. Yarın Eminönünde Çekimlere başlıyoruz. 007 james bond kankamdır oda gelecekmiş illa tel açtı şimdi :mrgreen:
Adanadaki çekimleri bitmiş mi reizin ? :mrgreen:haydegidelum yazdı:xsWiTx yazdı:Lan olm su avea reklamındaki gibi bi video mu çeksekhaydegidelum yazdı:BEn İkvye Küçük yaşta Başladım Alışkanlık oldu bıraktım yaşım 19 tekrar başladım ve 2 ay oynadım bıraktım . :mrgreen:
La Olum Çok Zekisin benim Aklıma niye gelmedi Bu. Yarın Eminönünde Çekimlere başlıyoruz. 007 james bond kankamdır oda gelecekmiş illa tel açtı şimdi :mrgreen:
Tokerx 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
bitmiş la :mrgreen: zaten adanadakinde bu yokmuş dublörü varmış bu lavuk o sırada antalyada sörf yapıomuşxsWiTx yazdı:Adanadaki çekimleri bitmiş mi reizin ? :mrgreen:haydegidelum yazdı:xsWiTx yazdı:Lan olm su avea reklamındaki gibi bi video mu çeksekhaydegidelum yazdı:BEn İkvye Küçük yaşta Başladım Alışkanlık oldu bıraktım yaşım 19 tekrar başladım ve 2 ay oynadım bıraktım . :mrgreen:
Vay şarapsızhaydegidelum yazdı:bitmiş la :mrgreen: zaten adanadakinde bu yokmuş dublörü varmış bu lavuk o sırada antalyada sörf yapıomuşxsWiTx yazdı:Adanadaki çekimleri bitmiş mi reizin ? :mrgreen:haydegidelum yazdı:xsWiTx yazdı:Lan olm su avea reklamındaki gibi bi video mu çeksekhaydegidelum yazdı:BEn İkvye Küçük yaşta Başladım Alışkanlık oldu bıraktım yaşım 19 tekrar başladım ve 2 ay oynadım bıraktım . :mrgreen:
La Olum Çok Zekisin benim Aklıma niye gelmedi Bu. Yarın Eminönünde Çekimlere başlıyoruz. 007 james bond kankamdır oda gelecekmiş illa tel açtı şimdi :mrgreen::mrgreen:
Tokerx 
- CcCMERANGAFCcC
- İri Fare Avcısı
bak arkadaşım ben bugün ölebilirim ? şuan ölebilirim ? her an ölebilirim ? okey kapat şimdi forumu
<< RELAXXEEFENDYY >>

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
öldüm mü lan ben şuan uçurumun kenarındaki daşın üzerinden yazıorumCcCMERANGAFCcC yazdı:bak arkadaşım ben bugün ölebilirim ? şuan ölebilirim ? her an ölebilirim ? okey kapat şimdi forumu
Ben suan yediğim supangle den yazıyorum ferhat ne dion yapram ?haydegidelum yazdı:öldüm mü lan ben şuan uçurumun kenarındaki daşın üzerinden yazıorumCcCMERANGAFCcC yazdı:bak arkadaşım ben bugün ölebilirim ? şuan ölebilirim ? her an ölebilirim ? okey kapat şimdi forumu
Tokerx 
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
konu kilit cıvıttı konu 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE