Sesli güldüm gerçektenViceroy yazdı:ve işte bu arkadaşımız @ 1 ' e yaptığı arka çıkmakla çatal bıçak setini almaya hak kazandı :ugeek:XxxChesTeRxxX yazdı:Bir kişide Saçma Sapan Yorum Atmasa ...
Efsun: Junonun Büyüsü
Re: Efsun: Junonun Büyüsü
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Saçma seyler yazanları görmeyin, ben kimsenın gülüp eglenmesi için acmadım konuyu, Mizah askıyla yanıp tutuşuyorsanız konu dışındada gülüp eglenebilirsiniz,
yok eger fikrimi beyan etcem diyorsan eyvallah,
yok eger fikrimi beyan etcem diyorsan eyvallah,
Ikisininde menzili yüksek gerekli bir kombinasyon bence.fuci yazdı:bencede elek fizik kombinasyonu gelmeli
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
lBlackDeathl yazdı:Saçma seyler yazanları görmeyin, ben kimsenın gülüp eglenmesi için acmadım konuyu, Mizah askıyla yanıp tutuşuyorsanız konu dışındada gülüp eglenebilirsiniz,
yok eger fikrimi beyan etcem diyorsan eyvallah,Ikisininde menzili yüksek gerekli bir kombinasyon bence.fuci yazdı:bencede elek fizik kombinasyonu gelmeli
olmaz çünkü olursa eğer . . şifacı ve savaşçıyada yeni bir çeşit gelmesi gerekiyor
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Sen kendini ne sanıyorsunda milletin açtığı konulara saçma sapan laflar yazıyorsun. Adam akıllı yorumlar yap kimse senin çocukluğunu çekmek zorunda değil. Herkesin önerisine saygı durmanı öneririm. Yoksa bir kişi ağzını burnunu kırar benden söylemesi.Viceroy yazdı:ve işte bu arkadaşımız @ 1 ' e yaptığı arka çıkmakla çatal bıçak setini almaya hak kazandı :ugeek:XxxChesTeRxxX yazdı:Bir kişide Saçma Sapan Yorum Atmasa ...
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Ne gibi?Viceroy yazdı:lBlackDeathl yazdı:Saçma seyler yazanları görmeyin, ben kimsenın gülüp eglenmesi için acmadım konuyu, Mizah askıyla yanıp tutuşuyorsanız konu dışındada gülüp eglenebilirsiniz,
yok eger fikrimi beyan etcem diyorsan eyvallah,Ikisininde menzili yüksek gerekli bir kombinasyon bence.fuci yazdı:bencede elek fizik kombinasyonu gelmeli
olmaz çünkü olursa eğer . . şifacı ve savaşçıyada yeni bir çeşit gelmesi gerekiyor
Eger asit zehir aynı anda dersen karsı cıkarım. Çünku amaç büyücüye ek bi büyü efsunu degil ek bir kombinasyon getirmek.
Bu şişko olsa olsa bebişinci nesildirViceroy yazdı:ve işte bu arkadaşımız @ 1 ' e yaptığı arka çıkmakla çatal bıçak setini almaya hak kazandı :ugeek:XxxChesTeRxxX yazdı:Bir kişide Saçma Sapan Yorum Atmasa ...

- Viceroy
- Teşkilat Neferi

XxxChesTeRxxX yazdı:Sen kendini ne sanıyorsunda milletin açtığı konulara saçma sapan laflar yazıyorsun. Adam akıllı yorumlar yap kimse senin çocukluğunu çekmek zorunda değil. Herkesin önerisine saygı durmanı öneririm. Yoksa bir kişi ağzını burnunu kırar benden söylemesi.Viceroy yazdı:ve işte bu arkadaşımız @ 1 ' e yaptığı arka çıkmakla çatal bıçak setini almaya hak kazandı :ugeek:XxxChesTeRxxX yazdı:Bir kişide Saçma Sapan Yorum Atmasa ...
bunu yazan orta 3 e gidiyor sorabilirsiniz :ugeek:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

tek tek beyler hepinize yeter
Küçük
Viceroy :mrgreen:
Küçük
Viceroy :mrgreen:
RELAXEFENDY
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Evet Orta 3 e Gidiyorum Varmı Sorun ? En azından Beynim var Senin Seviyene Düşemeyeceğim. İşine bak ve benle dahada muhattap olma kardeşim.. Kendini ölmüş numarasıyla milleti avutmaya çalışan insan.Viceroy yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Sen kendini ne sanıyorsunda milletin açtığı konulara saçma sapan laflar yazıyorsun. Adam akıllı yorumlar yap kimse senin çocukluğunu çekmek zorunda değil. Herkesin önerisine saygı durmanı öneririm. Yoksa bir kişi ağzını burnunu kırar benden söylemesi.Viceroy yazdı:ve işte bu arkadaşımız @ 1 ' e yaptığı arka çıkmakla çatal bıçak setini almaya hak kazandı :ugeek:XxxChesTeRxxX yazdı:Bir kişide Saçma Sapan Yorum Atmasa ...
bunu yazan orta 3 e gidiyor sorabilirsiniz :ugeek:
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

XxxChesTeRxxX yazdı:Evet Orta 3 e Gidiyorum Varmı Sorun ? En azından Beynim var Senin Seviyene Düşemeyeceğim. İşine bak ve benle dahada muhattap olma kardeşim.. Kendini ölmüş numarasıyla milleti avutmaya çalışan insan.Viceroy yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Sen kendini ne sanıyorsunda milletin açtığı konulara saçma sapan laflar yazıyorsun. Adam akıllı yorumlar yap kimse senin çocukluğunu çekmek zorunda değil. Herkesin önerisine saygı durmanı öneririm. Yoksa bir kişi ağzını burnunu kırar benden söylemesi.Viceroy yazdı:ve işte bu arkadaşımız @ 1 ' e yaptığı arka çıkmakla çatal bıçak setini almaya hak kazandı :ugeek:XxxChesTeRxxX yazdı:Bir kişide Saçma Sapan Yorum Atmasa ...
bunu yazan orta 3 e gidiyor sorabilirsiniz :ugeek:Beyin Free.
kendini kız diye tanıtıp item almaya çalışan orta 3 e giden bi sıpasın git yat beslenme çantanıda hazırlamayı unutma şimdi uza bakeym çocuklar için uyku vakti
RELAXEFENDY