kalekask yazdı: Ruh Hastası ya bu KonuŞma FazLa ÇArın ÇaLınmış Hani ??? Hee Fotoda diyoSun Karabiber TUZ G.t Oldun SUS.... BETA LONCASI Gereken Yapacak Ayrıca Acıyorum sana Şuanda Haketmiştin..
SaygıLarımla iyi forumlar kendalix..
Merhaba,
Elimizde yeterli delil,kanıt veya benzeri şeyler olmadan kimseyi loncamdan atmak ben ve değerli yönetimime yakışmaz.Fotoraflarda gördüğüm kadarı ile hırsızlık,dolandırıcılık gibi bir şey gözükmüyor.
Yeterli delil ve kanıt elinizde bulunduğu takdirde loncamda bulunan kişiler hakkında gerekli işlem yapılır.
Nikotini tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim ki bu iddayi kendalix atmışsa kesin yalandır ki tüm yorumlardanda anlaşılıyor .Kendalix'in nasıl biri olduğunu az çok bilirim o yüzden söylediklerine pek itibar etmeyin zaten forumda bu tarz ard arda açılmış 2-3 konusu mevcut
FKaPLaNN yazdı:Nikotini tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim ki bu iddayi kendalix atmışsa kesin yalandır ki tüm yorumlardanda anlaşılıyor .Kendalix'in nasıl biri olduğunu az çok bilirim o yüzden söylediklerine pek itibar etmeyin zaten forumda bu tarz ard arda açılmış 2-3 konusu mevcut
Katılıyorum
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Cidden Yazık En Azından Hadi BEnim itemlrimi çalmasını GEçtik.. DİYORKİ Orada Oğuz çarı alınca ondan alırsın dıyo ?? Ne demektır bu ÇArın çaLındığı demk değiLmi ? Çardaki hırsız o haLde