Çemberlitaş Harita [BOSS ve İSİMLERİ]
Re: Çemberlitaş Harita [BOSS ve İSİMLERİ]
Güncel.
En son Yorukefe tarafından 15 Nis 2012 21:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Sesli güldüm düstügun hale.Viceroy yazdı:Viceroy yazdı:Yorukefe yazdı:Viceroy yazdı:bu zaten resmi sitede ve kutunun içinde var bunu sen yapmamışsınki ? üstündeki isimleri yazmşsın heralde ?Sitede İsimler Yazıyomu akıllılarMasterlid yazdı:Viceroy yazdı:bu zaten resmi sitede ve kutunun içinde var bunu sen yapmamışsınki ? üstündeki isimleri yazmşsın heralde ?İlk Defa Hak Veriyorum Sana![]()
selam benim yazımda üstündeki isimleri yazmşsın heralde yazıyo
bu kapak iyiydi sanırım cevap gelmedi de![]()
Ne gereksiz insanlar var
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
lBlackDeathl yazdı: Sesli güldüm düstügun hale.
Ne gereksiz insanlar var
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Sana demiştim kafanın içinde sinekler mi uçuşuyor senin?Viceroy yazdı:lBlackDeathl yazdı: Sesli güldüm düstügun hale.
Ne gereksiz insanlar varhiç sorma sövdü ceza aldı
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
lBlackDeathl yazdı:Sana demiştim kafanın içinde sinekler mi uçuşuyor senin?Viceroy yazdı:lBlackDeathl yazdı: Sesli güldüm düstügun hale.
sende beyin yok reziL olan o adam ? ne hale düşmüşüm ? kafan yok la senin sıpa :roll:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Laflara bak ya, ilk once bir sey yazıp sonrada kendi yazdıgını alıntı yaparak ne kadar iyi laf soktum diyen bir zavallısın. Adama küfür etti ban yedi diye dalga geciyn da bu yaptıgın ne şimdi?Viceroy yazdı:lBlackDeathl yazdı:Sana demiştim kafanın içinde sinekler mi uçuşuyor senin?Viceroy yazdı:lBlackDeathl yazdı: Sesli güldüm düstügun hale.
sende beyin yok reziL olan o adam ? ne hale düşmüşüm ? kafan yok la senin sıpa :roll:
Uza seviyesizlerle aynı seviyeye düşülmez!
Hadi BB.
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
lBlackDeathl yazdı:Laflara bak ya, ilk once bir sey yazıp sonrada kendi yazdıgını alıntı yaparak ne kadar iyi laf soktum diyen bir zavallısın. Adama küfür etti ban yedi diye dalga geciyn da bu yaptıgın ne şimdi?Viceroy yazdı:lBlackDeathl yazdı:Sana demiştim kafanın içinde sinekler mi uçuşuyor senin?Viceroy yazdı:lBlackDeathl yazdı: Sesli güldüm düstügun hale.
Uza seviyesizlerle aynı seviyeye düşülmez!
Hadi BB.
sana BirSitroL hapını öneriyorum :roll:
RELAXEFENDY
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Üzgünüm zorladım ama gülemedim esprine, Bundan sonra Konuya cevap yazmayacagım, Sen bence esprilerini bi yere kaydet sonra dinledikçe gül, başka türlü o "çok anlamlı esprilerin" havada kalır, hadi rast gele
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
lBlackDeathl yazdı:Üzgünüm zorladım ama gülemedim esprine, Bundan sonra Konuya cevap yazmayacagım, Sen bence esprilerini bi yere kaydet sonra dinledikçe gül, başka türlü o "çok anlamlı esprilerin" havada kalır, hadi rast gele
2 mesaj önce gidiyodun ?
hala burdasın sen bence 2 dk adam oLda ağzından çıkanları takip et
RELAXEFENDY
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
biri öpsün şu viceroyu ya