Ben o dönemde bölgeden gücüm yettiğince herkesi bilgilendirmeye çalıştım "Leyto" böyle böyle yapıyor diye...Yetmedi arkadaşlarıma söyledim onlarda bölgeden yazdı...Sırf bu durum yüzünden loncanın adının kirlenmesine seyirci kalamazdım...Gücüm yettiğince karşı koymaya çalıştım çaldığı itemleri bi kaç gün elimde tuttum sahibinin oyuna girmesini bekledim ve böylece benim adımda hırsız oldu...Sürekli suçlanıyordum...Bankanın önüne geldiğim zaman veya büyük bir topluluğun yanından geçerken mesajlaşmalar her zaman hakaret barındırıyordu...Leyto yüzünden yemediğim hakaret kalmadı bu da yetmez gibi hakkımızı ararken pusu efendi saolsun bi susturma daha attı...Ama ben durmadım elimden geldiğince herkesi bilgilendirmeye çalıştım...SoulofxTeam yazdı:Strongxleyto tarafından 10m çalınmıştı kendi çarlarımdan !
Eğer sen bunlara rağmen çaldırdıysan o parayı kusura bakma ama o senin sorunun...
Sen nereden biliyorsun 9 kişi olduğunu? Bekle hemen sayıyım;Wizards yazdı:loncada 9 kişi var 3ü senin karakterin strongşifa ne iş
strongxşifa strongxblueman ve strongxbüyücü bunlar senin karakterlerin galiba...
yinede loncanız meran sunucusu na hayırlı olsun
not inanmayan arkadaşlar bknz: viewtopic.php?f=28&t=6042
StrongxSammaR
StrongxŞiFa (ve diğer strong karakterleri)
Strongxkardeş
Strongxleyto
Strongxarmour
Strongxstar
Strongxskunkfu
Strongxrazor
Strongxasiaslan
Strongxmafia
Strongxajan
Strongxheftig
Strongxurlafı
Strongxphanter
Strongxforyest
Strongxmustafa
Strongxleo
Strongxgfbli
Ve adını hatırlayamadığım nice kahraman...
Kimin çocuk olduğu ortada sözlerinin zeka düzeyi 0-6 yaş grubuna ait gibi...Ayrıca o çocuk dediklerin bir zamanlar meranda tarih yazıyordu...Biz varken sende olsaydın eğer bu sözlerin altında ezilirdin...Excellence yazdı:OOOOOOOO hayırlı olsun senin gibi bi kaç çocuk daha çıktı demek.Hayırlı olsun loncanız BU ÜSTÜN BAŞARILARINIZ HER ZAMAN DAİM OLSUN.Strongxsifa yazdı:strongxsammar
strongxbascoban
strongxşifa
strongxblueman
strongxbüyücü
strongxarmour
strongxleyto
strongxasiaslan
strongxfenerli
excellence senin için bu kadarı yeter adını yazamadıklarım k.bakmayın.. 15kişiden fazlayız![]()
StrongxSammaR
Değişim zamanı...