Bende İkvyi 5 Senedir Oynuyorumda 5 Senin İçinde 2 Senedir Oyuna Reel Para Yatıran Bi Sürü Kullanıcı Var Lagın Daha Önceden Olması Lazım Değilmiydi ??harkonen yazdı:ikv 5 senedir var bende 5 senedir oynuyorum bu lag geleli 1 sene oldu kardeşim bunuda göz önüne almalısınBuhara yazdı:online oyunlar oyunu oynarken dowland degil upload yapıyoruz diye biliyorum (emin degilim) internetimizin dowland hızı kadar upload hızıda önemli ben ttnetti arayıp sordum neden upload hızımız dowland hızımız kadar degil diye verdikleri cevap korsana karşı önlem olarak böyle bir uygulama var oldu tabi dowland hızı artıkca upload da azda olsa artıyor ama yeterli değil ve ikv sunucularıda diger ikv oyunlarıdan farklı çalışıyor diyorlar teker teker gördüğümüz yeri degilde bütün haritayı yükledigi için fazla yüklenme oluryormuş ve bu nedenle lag oluşuyor diye tahmin ediyorum ne kadar dogru bilmem sadece yorum yapıyorum sonuçta oyunda lag ve bir şeylerin değişmesi gerekiyor sunucularmı değiştirilir ttnet mi bir şey yapar bilmem ama gerçekten bu sorunun kökten çözülmesi için bir şeyler yapılması gerekiyor ikv yönetiminden ilgi ve alaka istemekten başka bir şey yapmak düşmüyor bize gerekli çalışmalar en yakın zamanda başlamasını ümit ediyorum
İlgililer İçeri Bakarak Mantıklı Açıklama Yaparsa Sevinirimm
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İlgililer İçeri Bakarak Mantıklı Açıklama Yaparsa Sevini

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Mevlüt beyin tüm konuşmalarını dinledim. Ne alakası var demeden iyi okuyun. Mevlüt bey 6 kişilik olna bir ekip ile oyun yapımını bilen kişilerle tabi, hobi amaçlı başlamış olduğu bu oyunu sadece belli yaş aralığındaki çocukların oynadığını ve aldığı harçlıklarla oyuna harcadığını sanıyor ve şu anda da belli bir komisyonun fedarasyonun başında olduğundan hobi amaçlı kurulmuş olan bu online oyunu pek taktığı yok birileri gider oyundan birileri gelir mantığında inanın ki şu anda ikv oyununda ki tüm kişiler parasız tamami ile fors ve yeni bir iş için eğitim aldıkları bizleri kobay olarak kullandıkları bir ortamdayız. Destek ekibinin tümü eğitilmek ve eğitimine katkı sağlamak biraz da para almadıkları bir online oyunun destek ekibinde bulunmak amaçlı olup hem stajlarını kuvvetlendiriyor hemde yeni bir işte refarans oluyor onlara istanbul kıyamet vakti oyunu. Şimdi bizler zamanında 6 kişilik bir ekiple kurulan ve bu kadar talep görüleceği tahmin edilmeyen bir oyunu hala ısrarla bir yerlere taşımak istesek de bunu yapacak kadro çoktan yol çizgilerini değiştirmişlerdir. Ben sizlere sadece şunu söylemek istiyorum. Bu oyun son randumanlarını görüyor. Hala oynuyorum nedeni ise nerde ve nasıl bir şekilde son bulacağını merak ettiğimdendir. Ayrıca 6 kişilik bir ekiple kurulmuştur bu oyun dedim ya hani yukarda şimdi o ekiptekilerden hangisi nerde ne iş yapıyor bir inceleyin isterseniz. Bu oyuna geri gelip zamanlarını harcayacak kadar vakitleri bile yok inanın. BEYLER AŞHAP BİR YAPININ İÇİNDEYİZ ÇÖKMEK ÜZERE ARTIK

FERRAND yazdı:Mevlüt beyin tüm konuşmalarını dinledim. Ne alakası var demeden iyi okuyun. Mevlüt bey 6 kişilik olna bir ekip ile oyun yapımını bilen kişilerle tabi, hobi amaçlı başlamış olduğu bu oyunu sadece belli yaş aralığındaki çocukların oynadığını ve aldığı harçlıklarla oyuna harcadığını sanıyor ve şu anda da belli bir komisyonun fedarasyonun başında olduğundan hobi amaçlı kurulmuş olan bu online oyunu pek taktığı yok birileri gider oyundan birileri gelir mantığında inanın ki şu anda ikv oyununda ki tüm kişiler parasız tamami ile fors ve yeni bir iş için eğitim aldıkları bizleri kobay olarak kullandıkları bir ortamdayız. Destek ekibinin tümü eğitilmek ve eğitimine katkı sağlamak biraz da para almadıkları bir online oyunun destek ekibinde bulunmak amaçlı olup hem stajlarını kuvvetlendiriyor hemde yeni bir işte refarans oluyor onlara istanbul kıyamet vakti oyunu. Şimdi bizler zamanında 6 kişilik bir ekiple kurulan ve bu kadar talep görüleceği tahmin edilmeyen bir oyunu hala ısrarla bir yerlere taşımak istesek de bunu yapacak kadro çoktan yol çizgilerini değiştirmişlerdir. Ben sizlere sadece şunu söylemek istiyorum. Bu oyun son randumanlarını görüyor. Hala oynuyorum nedeni ise nerde ve nasıl bir şekilde son bulacağını merak ettiğimdendir. Ayrıca 6 kişilik bir ekiple kurulmuştur bu oyun dedim ya hani yukarda şimdi o ekiptekilerden hangisi nerde ne iş yapıyor bir inceleyin isterseniz. Bu oyuna geri gelip zamanlarını harcayacak kadar vakitleri bile yok inanın. BEYLER AŞHAP BİR YAPININ İÇİNDEYİZ ÇÖKMEK ÜZERE ARTIK
Olan gerçeği en güzel bir şekilde yansıtmış. İKV belli bir kitleyi oluşturmuş bir oyun ve geliri olan bir oyun ikv sadece bir basamak sobee ekibi bu basamakla daha iyi oyunlar elde etmek istiyor.Kitle bu oyuna para harcamaya devam ettiği sürece bu oyunda lag oluşucak evet paranızla lagları yapıyorsunuz.Bu lagı geçiricek bilgiye sahip bir yönetim ekibi yok.Bunu bu işlerle uğraşmış kişiler çok daha iyi bilir.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Lag çözümü aslında basit barajlı şekilde oyuncu kapasitesini yapcklar. fakat bunu yapamazlar neden mi ?
o zaman akçe alan azalır böylece az para kazanırlar
bu kadar basit .
o zaman akçe alan azalır böylece az para kazanırlar
Barajı falan boşver sunucularını güçlendirmeleri gerek benim kişisel sunucum bile ikv nin 5 senelik sunucularından güçlüdürhaydegidelum yazdı:Lag çözümü aslında basit barajlı şekilde oyuncu kapasitesini yapcklar. fakat bunu yapamazlar neden mi ?
o zaman akçe alan azalır böylece az para kazanırlarbu kadar basit .
Tokerx 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
hahahah :mrgreen:xsWiTx yazdı:Barajı falan boşver sunucularını güçlendirmeleri gerek benim kişisel sunucum bile ikv nin 5 senelik sunucularından güçlüdürhaydegidelum yazdı:Lag çözümü aslında basit barajlı şekilde oyuncu kapasitesini yapcklar. fakat bunu yapamazlar neden mi ?
sunucuna gurban gardaş
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Yazık Yani O Kadar Paraya Hak Ederek Kazanmak Var Bide Hak Etmeden Kazanmak Var Onlara Kalmışş :shock:

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
geliyorum o sunucuyahaydegidelum yazdı:hahahah :mrgreen:xsWiTx yazdı:Barajı falan boşver sunucularını güçlendirmeleri gerek benim kişisel sunucum bile ikv nin 5 senelik sunucularından güçlüdürhaydegidelum yazdı:Lag çözümü aslında basit barajlı şekilde oyuncu kapasitesini yapcklar. fakat bunu yapamazlar neden mi ?
sunucuna gurban gardaş
aslında ikv nin pvp si gibi bişi cıksa güzel olur he
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Konuyu Nerden Nereye Getirdin Foruma Girmeden Ne İçiyorsun ?harkonen yazdı:geliyorum o sunucuyahaydegidelum yazdı:hahahah :mrgreen:xsWiTx yazdı:Barajı falan boşver sunucularını güçlendirmeleri gerek benim kişisel sunucum bile ikv nin 5 senelik sunucularından güçlüdürhaydegidelum yazdı:Lag çözümü aslında basit barajlı şekilde oyuncu kapasitesini yapcklar. fakat bunu yapamazlar neden mi ?
sunucuna gurban gardaş
aslında ikv nin pvp si gibi bişi cıksa güzel olur heÇT itemleri 1 para markette takıları kendin düsürüosun ama
biraz kenan-junon sora full klan savası zevkli olurdu

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell