İlgililer İçeri Bakarak Mantıklı Açıklama Yaparsa Sevinirimm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: İlgililer İçeri Bakarak Mantıklı Açıklama Yaparsa Sevini

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

harkonen yazdı:
Buhara yazdı:online oyunlar oyunu oynarken dowland degil upload yapıyoruz diye biliyorum (emin degilim) internetimizin dowland hızı kadar upload hızıda önemli ben ttnetti arayıp sordum neden upload hızımız dowland hızımız kadar degil diye verdikleri cevap korsana karşı önlem olarak böyle bir uygulama var oldu tabi dowland hızı artıkca upload da azda olsa artıyor ama yeterli değil ve ikv sunucularıda diger ikv oyunlarıdan farklı çalışıyor diyorlar teker teker gördüğümüz yeri degilde bütün haritayı yükledigi için fazla yüklenme oluryormuş ve bu nedenle lag oluşuyor diye tahmin ediyorum ne kadar dogru bilmem sadece yorum yapıyorum sonuçta oyunda lag ve bir şeylerin değişmesi gerekiyor sunucularmı değiştirilir ttnet mi bir şey yapar bilmem ama gerçekten bu sorunun kökten çözülmesi için bir şeyler yapılması gerekiyor ikv yönetiminden ilgi ve alaka istemekten başka bir şey yapmak düşmüyor bize gerekli çalışmalar en yakın zamanda başlamasını ümit ediyorum
ikv 5 senedir var bende 5 senedir oynuyorum bu lag geleli 1 sene oldu kardeşim bunuda göz önüne almalısın
Bende İkvyi 5 Senedir Oynuyorumda 5 Senin İçinde 2 Senedir Oyuna Reel Para Yatıran Bi Sürü Kullanıcı Var Lagın Daha Önceden Olması Lazım Değilmiydi ??
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Mevlüt beyin tüm konuşmalarını dinledim. Ne alakası var demeden iyi okuyun. Mevlüt bey 6 kişilik olna bir ekip ile oyun yapımını bilen kişilerle tabi, hobi amaçlı başlamış olduğu bu oyunu sadece belli yaş aralığındaki çocukların oynadığını ve aldığı harçlıklarla oyuna harcadığını sanıyor ve şu anda da belli bir komisyonun fedarasyonun başında olduğundan hobi amaçlı kurulmuş olan bu online oyunu pek taktığı yok birileri gider oyundan birileri gelir mantığında inanın ki şu anda ikv oyununda ki tüm kişiler parasız tamami ile fors ve yeni bir iş için eğitim aldıkları bizleri kobay olarak kullandıkları bir ortamdayız. Destek ekibinin tümü eğitilmek ve eğitimine katkı sağlamak biraz da para almadıkları bir online oyunun destek ekibinde bulunmak amaçlı olup hem stajlarını kuvvetlendiriyor hemde yeni bir işte refarans oluyor onlara istanbul kıyamet vakti oyunu. Şimdi bizler zamanında 6 kişilik bir ekiple kurulan ve bu kadar talep görüleceği tahmin edilmeyen bir oyunu hala ısrarla bir yerlere taşımak istesek de bunu yapacak kadro çoktan yol çizgilerini değiştirmişlerdir. Ben sizlere sadece şunu söylemek istiyorum. Bu oyun son randumanlarını görüyor. Hala oynuyorum nedeni ise nerde ve nasıl bir şekilde son bulacağını merak ettiğimdendir. Ayrıca 6 kişilik bir ekiple kurulmuştur bu oyun dedim ya hani yukarda şimdi o ekiptekilerden hangisi nerde ne iş yapıyor bir inceleyin isterseniz. Bu oyuna geri gelip zamanlarını harcayacak kadar vakitleri bile yok inanın. BEYLER AŞHAP BİR YAPININ İÇİNDEYİZ ÇÖKMEK ÜZERE ARTIK
Resim
Kullanıcı avatarı
KaBaLa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen KaBaLa »

FERRAND yazdı:Mevlüt beyin tüm konuşmalarını dinledim. Ne alakası var demeden iyi okuyun. Mevlüt bey 6 kişilik olna bir ekip ile oyun yapımını bilen kişilerle tabi, hobi amaçlı başlamış olduğu bu oyunu sadece belli yaş aralığındaki çocukların oynadığını ve aldığı harçlıklarla oyuna harcadığını sanıyor ve şu anda da belli bir komisyonun fedarasyonun başında olduğundan hobi amaçlı kurulmuş olan bu online oyunu pek taktığı yok birileri gider oyundan birileri gelir mantığında inanın ki şu anda ikv oyununda ki tüm kişiler parasız tamami ile fors ve yeni bir iş için eğitim aldıkları bizleri kobay olarak kullandıkları bir ortamdayız. Destek ekibinin tümü eğitilmek ve eğitimine katkı sağlamak biraz da para almadıkları bir online oyunun destek ekibinde bulunmak amaçlı olup hem stajlarını kuvvetlendiriyor hemde yeni bir işte refarans oluyor onlara istanbul kıyamet vakti oyunu. Şimdi bizler zamanında 6 kişilik bir ekiple kurulan ve bu kadar talep görüleceği tahmin edilmeyen bir oyunu hala ısrarla bir yerlere taşımak istesek de bunu yapacak kadro çoktan yol çizgilerini değiştirmişlerdir. Ben sizlere sadece şunu söylemek istiyorum. Bu oyun son randumanlarını görüyor. Hala oynuyorum nedeni ise nerde ve nasıl bir şekilde son bulacağını merak ettiğimdendir. Ayrıca 6 kişilik bir ekiple kurulmuştur bu oyun dedim ya hani yukarda şimdi o ekiptekilerden hangisi nerde ne iş yapıyor bir inceleyin isterseniz. Bu oyuna geri gelip zamanlarını harcayacak kadar vakitleri bile yok inanın. BEYLER AŞHAP BİR YAPININ İÇİNDEYİZ ÇÖKMEK ÜZERE ARTIK

Olan gerçeği en güzel bir şekilde yansıtmış. İKV belli bir kitleyi oluşturmuş bir oyun ve geliri olan bir oyun ikv sadece bir basamak sobee ekibi bu basamakla daha iyi oyunlar elde etmek istiyor.Kitle bu oyuna para harcamaya devam ettiği sürece bu oyunda lag oluşucak evet paranızla lagları yapıyorsunuz.Bu lagı geçiricek bilgiye sahip bir yönetim ekibi yok.Bunu bu işlerle uğraşmış kişiler çok daha iyi bilir.
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Lag çözümü aslında basit barajlı şekilde oyuncu kapasitesini yapcklar. fakat bunu yapamazlar neden mi ?
o zaman akçe alan azalır böylece az para kazanırlar :) bu kadar basit .
Kullanıcı avatarı
xsWiTx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xsWiTx »

haydegidelum yazdı:Lag çözümü aslında basit barajlı şekilde oyuncu kapasitesini yapcklar. fakat bunu yapamazlar neden mi ?
Barajı falan boşver sunucularını güçlendirmeleri gerek benim kişisel sunucum bile ikv nin 5 senelik sunucularından güçlüdür <3
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

xsWiTx yazdı:
haydegidelum yazdı:Lag çözümü aslında basit barajlı şekilde oyuncu kapasitesini yapcklar. fakat bunu yapamazlar neden mi ?
Barajı falan boşver sunucularını güçlendirmeleri gerek benim kişisel sunucum bile ikv nin 5 senelik sunucularından güçlüdür <3
hahahah :mrgreen:
sunucuna gurban gardaş
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yazık Yani O Kadar Paraya Hak Ederek Kazanmak Var Bide Hak Etmeden Kazanmak Var Onlara Kalmışş :shock:
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

haydegidelum yazdı:
xsWiTx yazdı:
sunucuna gurban gardaş
geliyorum o sunucuya :D

aslında ikv nin pvp si gibi bişi cıksa güzel olur he :D ÇT itemleri 1 para markette takıları kendin düsürüosun ama :D biraz kenan-junon sora full klan savası zevkli olurdu :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

harkonen yazdı:
haydegidelum yazdı:
xsWiTx yazdı:
sunucuna gurban gardaş
geliyorum o sunucuya :D

aslında ikv nin pvp si gibi bişi cıksa güzel olur he :D ÇT itemleri 1 para markette takıları kendin düsürüosun ama :D biraz kenan-junon sora full klan savası zevkli olurdu :D
Konuyu Nerden Nereye Getirdin Foruma Girmeden Ne İçiyorsun ? =D
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

:D sunucu diyicne aklıma pvp geldide ondan öyle dedim :D
LastTimeLord
BlackWell