HellRiDerS yazdı:JackGhosen yazdı:Beta'da oynayan biri olarak İstanbul Kıyamet Vakti'ne geri dönmen bünyende;
III. Dünya Savaşı çıkması ve kullanılan nükleer bombalara kafa atmanla eşdeğer etki-tepki yaratacaktır.
Sakın tekrar başlama vakitler su gibi akıp gider, cüzdanın boşalır, hareketsizlikten sağlık sorunları yaşamaya başlarsın.
Merhaba;
sizi zarara uğrattığını bile bile hala buralarda iseniz demekki sizi çeken birşeyler var demektir. Oyunculara yanlış bilgiler vererek kafalarını karıştırmaktan vazgeçmenizi öneririm.
Selam arkadaşlar Betadan Beri Olanlar buraya bakarmı
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Selam arkadaşlar Betadan Beri Olanlar buraya bakarmı
- sengunbjk
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ben de Beyaz Köşk sunucusu ilk açıldığında başlamıştım bu oyuna. 2 yıldır hiç oynamıyordum. Dedim geçen bir bakayım ne durumda. Oyuna girince şok oldum. Sokaklar bomboş kalmış. Yeraltı şehrinde bile oyuncu yok nerdeyse. 1 haftadır kontrol ediyorum oyunu, doğru düzgün kimse kalmamış. Sadece klan savaşı yapmak için girenler var göze batan. Hepsinden geçtim maden ocakları bile bomboş(osmiridyum da dahil). Eskiden maden toplamak için kaç mouse eskitirdim.Şimdi boş olunca toplamak içimden gelmedi
Dedim gerçekten kıyamet gelmiş bu oyuna. Görev yapmaya gelince; solucan görevini yapayım dedim koca oyunda 1 kişi bulabildim bu görevi yapacak 
Bazı gördüğüm karakterler ışıldak gibi parlıyor
49 seviye savaşçı olmama rağmen klan savaşında büyücülerden bile kaçar oldum
Depardan başka bir yetenek kullanamaz oldum
Sen de uzun süre ara verdiyden görürsün karakterin bildiğin dileci modunda oluyor
Anlayacağın eski tadı kalmamış oyunun.
Bazı gördüğüm karakterler ışıldak gibi parlıyor
Arkadaslar Ben Şimdi Eminönundeyım Nıck Dexx Betada Oynadıgım Nıck Amedhan Ben Cok Cok Eskı bı oyuncuyum Ben Oynadıgımda Eskı Vardı protecktor vardı Namless Vardı Sımdı Eskılerden Kımse kalmamıs Gerçekden Betadayken Boş kalmazdı Madenler Kavga ederdık Madenler Icın Eskı Tat kalmamıss Ama Ben Yınede Oynuyacam Eger Yardım etmek ıstıyen Olursa Eminönundeyım Nıck Dexx