Selam arkadaşlar Betadan Beri Olanlar buraya bakarmı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Selam arkadaşlar Betadan Beri Olanlar buraya bakarmı

Mesaj gönderen adresbu »

HellRiDerS yazdı:
JackGhosen yazdı:Beta'da oynayan biri olarak İstanbul Kıyamet Vakti'ne geri dönmen bünyende;

III. Dünya Savaşı çıkması ve kullanılan nükleer bombalara kafa atmanla eşdeğer etki-tepki yaratacaktır.

Sakın tekrar başlama vakitler su gibi akıp gider, cüzdanın boşalır, hareketsizlikten sağlık sorunları yaşamaya başlarsın.

Merhaba;

sizi zarara uğrattığını bile bile hala buralarda iseniz demekki sizi çeken birşeyler var demektir. Oyunculara yanlış bilgiler vererek kafalarını karıştırmaktan vazgeçmenizi öneririm.
;)
Kullanıcı avatarı
sengunbjk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sengunbjk »

Ben de Beyaz Köşk sunucusu ilk açıldığında başlamıştım bu oyuna. 2 yıldır hiç oynamıyordum. Dedim geçen bir bakayım ne durumda. Oyuna girince şok oldum. Sokaklar bomboş kalmış. Yeraltı şehrinde bile oyuncu yok nerdeyse. 1 haftadır kontrol ediyorum oyunu, doğru düzgün kimse kalmamış. Sadece klan savaşı yapmak için girenler var göze batan. Hepsinden geçtim maden ocakları bile bomboş(osmiridyum da dahil). Eskiden maden toplamak için kaç mouse eskitirdim.Şimdi boş olunca toplamak içimden gelmedi :) Dedim gerçekten kıyamet gelmiş bu oyuna. Görev yapmaya gelince; solucan görevini yapayım dedim koca oyunda 1 kişi bulabildim bu görevi yapacak :)

Bazı gördüğüm karakterler ışıldak gibi parlıyor :) 49 seviye savaşçı olmama rağmen klan savaşında büyücülerden bile kaçar oldum :D Depardan başka bir yetenek kullanamaz oldum :D Sen de uzun süre ara verdiyden görürsün karakterin bildiğin dileci modunda oluyor :) Anlayacağın eski tadı kalmamış oyunun.
AMDHN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AMDHN »

Arkadaslar Ben Şimdi Eminönundeyım Nıck Dexx Betada Oynadıgım Nıck Amedhan Ben Cok Cok Eskı bı oyuncuyum Ben Oynadıgımda Eskı Vardı protecktor vardı Namless Vardı Sımdı Eskılerden Kımse kalmamıs Gerçekden Betadayken Boş kalmazdı Madenler Kavga ederdık Madenler Icın Eskı Tat kalmamıss Ama Ben Yınede Oynuyacam Eger Yardım etmek ıstıyen Olursa Eminönundeyım Nıck Dexx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön