Lonca Savaşları - Fikstür

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SenSizOlaMaM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Lonca Savaşları - Fikstür

Mesaj gönderen SenSizOlaMaM »

Cloutier yazdı:Bu saçma etkinlikten çoğu lonca çekildi. Kaldı 2 lonca. Kalan loncalar da etkinlikten çekilmeli diyeceğim ancak Anadolu Nefesi loncası içerisinde bulunan GM ve GMA lardan dolayı bu saçma etkinlikten çekilmeyecektir.
Bence Bordo Bereliler de bu etkinlikten çekilmeli. Yönetime tepkisini göstermelidir.

Bireysel alınan kararlarla yönetime tepki yetersiz kalıyor.
Loncalar olarak tepkimizi göstermeliyiz. Lonca başkanları çıkıp şöyle demelidir;

-Biz ..... loncamız olarak hala çözülmeyen LAG yüzünden oyundan zevk alamıyoruz. Buna tepki olarak loncamız bu LAG bitene kadar PLUS PAKET, AKÇE almayacak ve oyuna girmeyecektir.

Bunu yapacak yürekli loncalar aranıyor.

Bizim katılmaya niyetimiz yoktu anca herkez biliyorki Anadolu Nefesi GM yardımları ve dizili charlardan kurulu olan tamamen emek dışı dizilmiş charlardan kurulu bazı özenti ve yandaşlık yapmaya çalışanlar aralarında en azından şansımızı deneyip onlara emek göstermeden kullandıklarının hiç bir faydası olmayacagını göstermek biz elimizden geleni yapacağız gerisi GM adaletine kalmış tabi olmayan adalete neyse %90 yorum silinecek hesap kapancak ama alıştım :) Şunu da biliyorum ki Final için yapılcak PvP lerde onların karakterlerine kim girecek Meçhul çünkü onlar daha junon kesmeyi öğrenmeden full charlarla takılmaya başladılar buda onlara dez avantaj olacaktır. uzatmanın anlamı yok elimizden geleni yapacağız GM atx in yüzünü güldürmeyecegiz inş kendisi ve ekibi Sancak sunucusundan yok oluncaya kadar ANTİ YÖNETİM....

BORDO BERELİLER

BeşiktAŞK
Resim

BeşiktAŞK
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

:D :D :D
tek kelımeyle muhtesemsınız :)
kendi loncanızdakı kısı basına dusen ıtem bızden fazlayken hepımızı full yaptınız :)
yenilirsekte gmler yuzunden yenıldık dıyceksınız ... daha fınal oynanmadan ağlamaya başlamak pek sıze yakışmadı :)
Lonca savaslarındaki buyuk guc dengesızlgının nedenıde herkez taruz keserken arzlar savasıyordu karsımızdakı loncalardan savasc ı olan bırtek sız varsınız 2 . turda bıze karsı ustunlukte sagladınız bız tebrık ettık
Tüm loncanızın bu sekılde düşünceğini sanmıyorum en azından bu kadar saçmalıycagını
gelelım pvp savasında vsye kımın çıkacagına size ne, size niye dert oluytor sız otomatıkman fınaldesınız zaten hala nıye cekiniyorsunuz :) loncamızda zaten vslerde olsun savaslarda olsun kendını kanıtlamıs onca ınsan var elvet bır katılır
herzaman dediğim gibi kanıtı olan koysun foruma kanıtı olmmadan çamur atacakta bızı bıraksın gıtsın kadınlar hamamına anca orası paklar ...
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
SenSizOlaMaM
İskele Babası
İskele Babası

aken yazdı::D :D :D
tek kelımeyle muhtesemsınız :)
kendi loncanızdakı kısı basına dusen ıtem bızden fazlayken hepımızı full yaptınız :)
yenilirsekte gmler yuzunden yenıldık dıyceksınız ... daha fınal oynanmadan ağlamaya başlamak pek sıze yakışmadı :)
Lonca savaslarındaki buyuk guc dengesızlgının nedenıde herkez taruz keserken arzlar savasıyordu karsımızdakı loncalardan savasc ı olan bırtek sız varsınız 2 . turda bıze karsı ustunlukte sagladınız bız tebrık ettık
Tüm loncanızın bu sekılde düşünceğini sanmıyorum en azından bu kadar saçmalıycagını
gelelım pvp savasında vsye kımın çıkacagına size ne, size niye dert oluytor sız otomatıkman fınaldesınız zaten hala nıye cekiniyorsunuz :) loncamızda zaten vslerde olsun savaslarda olsun kendını kanıtlamıs onca ınsan var elvet bır katılır
herzaman dediğim gibi kanıtı olan koysun foruma kanıtı olmmadan çamur atacakta bızı bıraksın gıtsın kadınlar hamamına anca orası paklar ...

senin çıkarın ne bilmiyorum ama daha dün girdin aralarına evet yaptıgınız tek şey komutanda oturup gelene geçene dalmak bu da sizi iyi karakter kullanıyorsunuz havasınamı kaptırıyor yani kanıtmı diyorsun...GM reha bunlarla bölge atarken yakalandıgında herkez isyan etti isyanlardan sonra cazqır la atx karakterleri olan 2 savaşçıyı bir daha oyunda göremedik denebilicek kadar az sayıda giriş yaptılar...herkezin sesi fazla cıkınca atx geldi antrepoda açıklama yapma geregi duydu o zaman dedik ki madem seviyorsun oyunda diger oyuncuları rahatsız edecek seyler yapma bırak herkez hakkıyla oynasın yardım filan amacında konuşmalardan sonra sunucuya fazla girmedi o karakteriyle onu seviyorsun aranızda bişiler var dedik herkez güldü sadece takımımda oldugu icin yanındayım dedi ve sonrasımı evlilik cüzdanını bile göstermiş millete gerçekten anlamak istersen bundan bişiler çıkarırsın ama sanmıyorum kaptırmış kendinizi gidiyorsunuz ...Tebrik konusunda sizi takan yok size söylenecek tek sözümüz küfür olur . küfür acizlik mi biz aciz insanlarız boş ver orasını sen oda bizim sorunumuz. Herkez hakkıla para harcayarak pc basında uykusuz kalarak üst baş dizmeye çalışırken daha junon kesmeyi bile bilmezken bütün karakterini full etmenin bi açıklaması olurmu acaba diye düşünür millet ama hiç düsünmeye gerek yok malum şasın kocası herşeyi yapıyor zaten neyse uzatmayacam daha fazla anlamak istemeezsin zaten bunları anlasanda kızarlar sana ;) sizi tebrik etmektense küfür eder sus yemek daha makbül
Resim

BeşiktAŞK
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

:D yazılcak herşeyi yazmışın zaten ne diyeyim
küfretmeye dünden razı olan adama biz ne anlatsak boş
loncaya kısa sure önce girmiş olabilirim
ama uzunca bir zamandır onları tanımaktayım
hiçbir zaman hiç kımseden bır cıkarım olmadı olmazda
item dıyorsunuz loncada ustu dızılı olanların lp lerıne bakmanızı tavsıye ederım
kım ne kadar suresını bolgede gecırmıs anlarsınız kı loncada ole herkez ful degıl hatta nerdeyse kımse degıl
kımın kımle evlendıgı oyuna mudahale edılmedıgı surece kımseyı ılgılendırmez
oyunla gerecek hayatı karıstırmamak lazım
2 savaşçı hıc gırmedı dıyorsunuz :) ısı gucu bırakıp onlarımı takip edıyorsunuz :)
bahsetıgınız kısının lpsıne bakıyorum 3 mılyonlara yaklasmıs ortalama bır gaffar kac lp getırıyor bılmıyorum ama hesaplayıp ona gore kac kere gırmıs bu ınsan onları dusunun ...
dipnot tam hatırlayamıyorum o gm rehanın gbye gırme olayını ama yanlıs hatırlamıyorsam kenanın zehrının bozulmama durumu vardı ogun her sunucuda yapılan bır calısmaydı dogru hatırlıyorsam bahsettıgın olay aynı olaysa ...
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
SenSizOlaMaM
İskele Babası
İskele Babası

işte anlamak istemediğin için böyle düşünüyorsun ben kimsenin özeline karışacak değilim ama ucu bize değiyor sonuçta lp ne ki yer altında çıkmadıklarını bilirim ben her neyse o konuda dicek birşey yok artık nasıl anlamak istersen öyle anla onların özeli bizi ilgilendirmez ama sırf bunun için yardım ediliyorsa sonuna kadar ilgilendirir biz hakkımızla paramızla bir şey yapıyorsak herkez de yapmalı emek para harcamadan beleşten üst baş dizip ortalıkta gezmek millete dalmak mantıklı mı haksızlık degilmi bu adaletsizlik değil mi bu ama dedigim gibi inanmazsın çünkü içinde yok uzatmaya da gerek yok çokta fifi oyun sadece boş vakit geçiriyorum o kadar çok şükür işim var evime ekmek götürebiliyorum belki bu da seni oyunun beni ne derece etki yarattığı hakkında düşüncelerini kaldırır ortadan neyse uzar bu uzadıkça herkezin bildigini sen bilmiyorsun ögrenirsin elbet...REHA olayıda ne tesadüf ki o gün normal kesimler yaparken biz onlarda öyle hata vermiş ki aralarından çıkan 2-3 gm den biri gelip kontrol ediyor bunuda düşünmek lazım hadi bashhh bashhh inandıgınla kal.
Resim

BeşiktAŞK
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

2 savascıyı takıp etmısınız oyunda hıc gorunmuyor demısınız o yuzden dıger carlarıda takıp etmıssınızdır dıye dusundum ben sahsen bahsettıgınız kısıyı hıc yeraltında gormedım
halı hazırda hala gaffar atmaya devam edıyor
dediğin gibi ama ben kendı gorusumu savunuyorum sen kendı görusunu
içimde yok dedıgın gıbı iananmak ıstememek degıl ınanmıyorum cunku bende bu ınsanlar arasındayım
dediğiniz tarz bırsey görsem bende aralarında bulunmazdım
loncanın ılk kuruldugu zamandan berı loncada olupta yenı bıcak sırtı ceket uretenler var hatta aynı kısı bıcak zırhtan once yıllardır ısık zırh dusmedıgı ıcın kenan zırhla savasıyordu :)
dipnot dikkatımı cektı konuyla alkası yok ama besıktaslısın sanırım bır sarı bir lacivert yazıyorsun olmuyor :)
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
SenSizOlaMaM
İskele Babası
İskele Babası

valla dicem ki haklısın ama gözlerimle gördüm yer altın kaç gün üst üste şifasız sadece can iksiri ile dolastıkları hatta iksir icerken bile insan düsnüyor oluyor o anda emin ol sen orda olsan o durumda aklına gelmeyen kalmaz yani :)

bu konu uzadıkca uzar sen inandıgına ben inandıgıma bkarım yazı konusuna gelince rastgele tıklıyorum daha belirgin olsun diye siyah yazdıgımı düsünürsen okuma ihtimalin olmaz herhalde :)
Resim

BeşiktAŞK
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Sayın AKEN kardesım aralarındayım dıyorsun ya buna cok guluyorum. Ama sana gulmuyorum yanlıs anlama. Sen onları benım kadar ıyı tanıyamazsın. Actırma kutuyu,soyletme kutuyu derler. Uzatmanın bı anlamı yok. Cunku bu oyunda sızın bıldıgınız kadar benım unutmuslugum var. Bır baslarsam bıldıklerımı dokmeye buyuk seyler olur. O yuzden gerek yok. Bız sadece adeletlı bır oyun ıstıyoruz hepsı bu...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

Ya abi sırf su olaylar-dedikodular yüzünden sunucu degiscem ne kasıntılı sunucudur arkadaş
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön