loncanda 2 büyücü varsa loncan kötü demişsin belki adamınloncası savaşçı bakımından çok çok güçlü ama büyücü bakımından eksik ne biliyorsun yada şifacı bakımından çok üstün bencede herkes istedği taktiği uygulamakta özgür olmalıIndex yazdı:SLEVENNN yazdı:Ben anlatamıyor muyum ? 2 büyücü yok loncada napcaz ? yani 2 tane varda hadi biri gelmedi ? allahalla taktik değilmidir asıl önemli olan sizene istediğim gibi katılırım arkadaşm HAKSIZMIYIM !
kardeşim zaten senın loncandan 2 büyücü varsa senın loncan güçsüzdür.Bu etkinlik en güçlü lonca etkinliği daha büyücüm 2 tane diyorsun şu haline bakarmısın.Üstelik bir oyunda kural vardır herkes ona uyar senın için neyse onun içinde odur bunu irdelemenın alemi yok gidip savaş taktiği geliştirin bunun yerine.
LONCA SAVAŞI İLE İLGİLİ BAKINIZ. !
Re: LONCA SAVAŞI İLE İLGİLİ BAKINIZ. !

benim loncam mı zayıf ? saçma saçma konuşmayalım arkadaşım loncada 2 büyücü var diyorum biri gelmezse napacaz diyorum onun için 2 2 2 olmasın diyorum . .
ERNsToCHEQueVaRa &TEKYOLDEVRİM &ReLaXxEeFeNDyY & GERİLLA & ADANADEMİRSPORLU
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Beta
SLEVENNN yazdı:benim loncam mı zayıf ? saçma saçma konuşmayalım arkadaşım loncada 2 büyücü var diyorum biri gelmezse napacaz diyorum onun için 2 2 2 olmasın diyorum . .
Lonca savaşlarına beklerim o halde kardeşim senın gibi rakibim olması benı mutlu eder
Eminönü ---> İndex

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
kural kuraldır beğenmiosan katılmassın kardeş yani forumda yazıcağına sunucunda büyücü arasan bulmuştun bunu diyim sadece
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Kural Koymaları Saçma Biraz,Grup bölgelerinden esinlendiler herhalde,Savascıları almak biraz zor'da gruba barı yaptıgımız o yanlısın yanına birde lonca savasına gırememk olmasın dıye böyle bır kural koydular.
Ama Kural Çok Sacma..
Örn:Bizim Loncada 4 Savascı 2 Şifa var,Büyümüz yok (olmadıgı için lonca savasına katılamıcakmıyız)?
Yönetim Her Geçen Gün Güldürtüyor Bizleri.
Ama Kural Çok Sacma..
Örn:Bizim Loncada 4 Savascı 2 Şifa var,Büyümüz yok (olmadıgı için lonca savasına katılamıcakmıyız)?
Yönetim Her Geçen Gün Güldürtüyor Bizleri.
Selamün Aleyküm.
Bencede Bu Konuda Koyulan Kurallar , Loncaların Kendi Stratejilerini Sergilemesine Mani Oluyor . Dolayısıyla Savaşların Bir Çoğu Benzer Sonuçlanacak , Iska Atmayan , Kritik Atan , Kritik Basan Taraf Kazanacak . Herhangi Bir Strateji Olmadığından Şanslı Olan Kazanacak Gibi
Bunun Aksine Bu 2-2-2 Stilini Değişik Kullanıp Strateji Yaratabilme Olanağı Var , Onuda Her Lonca Başarabilir Mi Bilmiyorum
Neyse Herkese Başarılar , Umarım Güzel Bir Etkinlik Olur
Bencede Bu Konuda Koyulan Kurallar , Loncaların Kendi Stratejilerini Sergilemesine Mani Oluyor . Dolayısıyla Savaşların Bir Çoğu Benzer Sonuçlanacak , Iska Atmayan , Kritik Atan , Kritik Basan Taraf Kazanacak . Herhangi Bir Strateji Olmadığından Şanslı Olan Kazanacak Gibi
Bunun Aksine Bu 2-2-2 Stilini Değişik Kullanıp Strateji Yaratabilme Olanağı Var , Onuda Her Lonca Başarabilir Mi Bilmiyorum
Neyse Herkese Başarılar , Umarım Güzel Bir Etkinlik Olur
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra