İKV YÖNETİMİ YENİ BİR SUNUCU DÜŞÜNÜYOR MU ?
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: İKV YÖNETİMİ YENİ BİR SUNUCU DÜŞÜNÜYOR MU ?
yeni sunucuda onuda cözebilirler hatta yeni sunucu yeni lwl ile birlikte gelebilir
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
8 Sunucuyu idare etmeyi becerebildiler de sanki , yeni sunucu istiyorsunuz. ( Lag sorunu ! )
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
Mantıklımı sence bu sebep diyonki setler dizilmiş herkes esit bilmem ne bilmem ne meydanalr boş olacak madenler raaht toplanacak 7 sunucdan 25 kişi gçö etse al sana yeni sunucu en eski suncudanda daha zor durumda olacan.Bahtsiz yazdı:Arkadaşlar yeni bir sunucunun vakti gelmiş durumda. Hemen hemen tüm sunucularda en az 1000 kere kesildi ve ayrıca setler dizildi. Haziran ayında oyuna başlamak istiyorum ve bu yeni sunucuyu bahanem olarak düşünmek istiyorum. Çoğu oyuncuda böyle istiyordur. Mesela önceden başladım fakat baktım herkes setleri yapmış oynamanın bir anlamı yok diye bıraktım. Yeni bir sunucu açılmasının zamanı geldi .. !
herkes boş diye akın edecek anka faciası gibi oyun için degil maden cekmek için yapılmış bir sunucu istiyorsun gibi.
Yeni sunucu diye bişi olmaz artık geleblir açılablir ama herkes yeni diye birşeyin söz konusu olmaz.
Sil baştan oynamak istiyorum herkesten daha kuvvetli oalcam diye hayallerin suya düşeblir.

Gelse ne olacakki anca sunucular kendini kaldıramacagı zaman yükünü azaltmak için gelir sil baştan başlarım diye gelirse HAYAL
Mesela önceden başladım fakat baktım herkes setleri yapmış oynamanın bir anlamı yok diye bıraktım
Bu nedenler mazide kaldı artık.
A R Z L O D O S
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
sunucunun ilk 3 ayı karakter aktarma yasak olabilir yada daha uzun bir süre
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN