TheRiamax >> AltınVuruŞ NeredeeeeeN Nereye ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: TheRiamax >> AltınVuruŞ NeredeeeeeN Nereye ?

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

iLkeriLker25 yazdı:Şok +1

Eee Mamocanım Ben Seni Skype Çekip Uyardım Böyleyken Böyle Kanka Kanka Diye Takıldığın Adam Arkandan Konuşuyor Böyle Yapıyor Laf Yiyen Adam Gördüm Böylesini Görmedim.

Ayriyetten Başka Bir Konusunu Daha Ortaya Çıkardık

Geçmiş Olsun Nediyelim ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Bozkurtensar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: DAĞ

Mesaj gönderen Bozkurtensar »

Selamun Aleyküm, İyi forumlar Herkeze..
Bu İbo(AltınVuruŞ) Ben 1 sene once Börteçine Loncasında İken Bizim Lonca'ya Gelmişti 'Börteçinexriamax'
Charı adındaki Charı ile İşte tanışmak maksadıyla selamlarştık yaşını yurdunu ismini sordum
'32 yaşındayım istanbulda oturuyorum internet cafe sahibiyim'
cevabını aldım.. Bana'da biraz yakınlaşmaları olmuştu:
''Charlardan sıkıldım hep aynı senıkıne gıreyım bakayım''
manasında ama tabikide vermedim..
Uzun Sözün Kısası Bende Şahidim Bu olaya, Duyunca Çok Şaşırdım ibonun öyle birisi olacağını tahmın etmezdım ama YAPACAK BİRŞEY YOK..

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
dynaMiCC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen dynaMiCC »

Beyler onu bunu bırakında bu Mert ' in iksir mevzusuna ne diyorsuunz :arrow:
SultanIISelim
DyNaC``
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

dynaMiCC yazdı:Beyler onu bunu bırakında bu Mert ' in iksir mevzusuna ne diyorsuunz :arrow:
İksir :D :D 8-) :lol: :lol: :lol: Gel Herkezin Gözünün Önünde Şifacılar Eşliğinde Atalım Farketmez Yane :D
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
dynaMiCC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen dynaMiCC »

Kanıtlarım var ona ne diyorsun :?:
SultanIISelim
DyNaC``
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

KEMALIZMX yazdı:
iLkeriLker25 yazdı:Şok +1

Eee Mamocanım Ben Seni Skype Çekip Uyardım Böyleyken Böyle Kanka Kanka Diye Takıldığın Adam Arkandan Konuşuyor Böyle Yapıyor Laf Yiyen Adam Gördüm Böylesini Görmedim.

Ayriyetten Başka Bir Konusunu Daha Ortaya Çıkardık

Geçmiş Olsun Nediyelim ;)
Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesap Döner Sıkıntı Yok..
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Merhabalar...

IARONI (Ömer Furkan Cengiz) Yani eski RebeL's, yeni adı ile Nemesis'in En istenmeyen üyesine İthafen;
Bir zamanlar senin hakkında söylediğim önemli şeyleri benden hiçe saymamı isteyip; ismini yeniden temize çıkartmam için yalvardığın gün bende birçok şey söyledim.

Lakin herkezin ikinci bir şansı hak ettiğini düşündüm, Senin kendini acındırmandan kaynaklı; dost bildikleriminde aşırıya kaçmış baskıları ile. Kurucusu olduğun RebeLs loncasında istenmediğini ve dostun bildiklerinin şu an yanında olmadığını bilmek acı birşey olsa gerek. Üstelik psikopat bir oyun bağımlısı olmanın sende yarattığı tırtıklama bağımlılığını şu an gerçek Furkanın kim olduğunu bilmeden seni yanına alanlara uygulayamamak... Kurduğun lonca üzerinden prim yapmak ve Her üyenden birşey koparmak şu an elinde değil biliyorum.

Gelelim AltınVuruş olayına...

Olayı saptırarak anlattığın apaçık belli; Burada ismi geçen hiçkimseyi postlar arasında göremiyorum? Üstelik alakan olmamasına rağmen konuyu açanda sensin, yeterince kanıtta göremiyorum. Muhteşem bir zekaya sahip olduğuna inanmana rağmen daha ondört yaşındayken 22 yaşındayım diye ikv ortamına girmiş, üstelik bu oyunu iki yıl boyunca devam ettirmiş olmana rağmen hala bunca insanın sana güvenmesini zekanın neresine güvenerek düşünüyorsun?

Ek olarak aslı ile burda yaşanmışların hepsini biz, yani İbrahimin dostu bildikleri biliyor. Akıl bulandırmak, isim karalamak için buna harcadığın zaman boşa gitmiş. Ve herzaman ki gibi boş konuşuyorsun ;) Kısa ve öz; Senin karakterlerini soyanın İbrahim Mert Şeker olduğunu öğrendiğin gün BronSHT adlı karakterindeki bıçak seti çöpe atıp ne kadar nakiti ve madeni varsa süpürüşün gibi. Eğer bu hırsızlıksa sen nesin? Üstelik Nemesis loncası üyelerine hala milyar borcun varken bu kadar atıp tutmakda gerçekden cesaret ister.

AltınVuruş'u, Beni ve Seni tanıyanlar olayı çokdan anlamışlardır. Bu loncada emeğin yok, Yerin yok, Hakkın yok... Bunu kabullenme süreci içerisindeyken bu tarz akıl bulandırıcı şeyler düşünmeye devam et. Benim işime gelir, kalan bir gıdım hatrın vardı, herseferinde dahada azalıyor. Geriye sadece kırıntılar kaldığında, yanında seni koruyan bir RebeLs olmayacak. Tam aksine hepsi tek tek dile gelicekler. Buda senin için iyi olmayacak ;)

Silahci yazdı:Araştırma fena değil.. İsmim geçtiği için söz hakkım doğuyor. Açıklama yapayım.

Bendeki Urban kritik zırhı ataxwhite isimli arkadaşa vermiştim. O da TheRiamax'ın arkadaşı. Oyunu bür süre bıraktığında telefonla görüştüğümde zırhın TheRiamax'da olduğunu söyledi. Oyunda da TheRiamax'ı görünce sordum, ben almadım dedi. Olay bu.

Bu durumda birisi yalancı ;) Ancak ben verdiğim kişiyi tanırım.. TheRiamax'a suçlama yapmam yanlış olur..

İyi oyunlar ;)
AtaxWhite'ın geçmişte yaşanmış hırsızlık olaylarını bir konuya sığdıramam. Şahitli kanıtlı bir şekilde arıyorsan buyur gel onuda öğren ;)

Nemesis Loncasında kimin ne olarak durup duramayacağına Eski Vipxbaşkan Azılı tılsım hırsızı karar veremiyor şu sıralar ne yazıkki.

Hiçbir Nemesis aksini düşünmüyor, Aksini düşünen diğer tılsım oyuncuları beni karşılarına çoktan almış olduklarını şimdiden fark etsinler.

Saygılar; Tatarian...
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
xXxaRTisTxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xXxaRTisTxXx »

No Comment.
En son xXxaRTisTxXx tarafından 28 Mar 2012 21:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
NoTimeToCry - DeaDZoNe

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Tatarian yazdı:Merhabalar...

IARONI (Ömer Furkan Cengiz) Yani eski RebeL's, yeni adı ile Nemesis'in En istenmeyen üyesine İthafen;
Bir zamanlar senin hakkında söylediğim önemli şeyleri benden hiçe saymamı isteyip; ismini yeniden temize çıkartmam için yalvardığın gün bende birçok şey söyledim.

Lakin herkezin ikinci bir şansı hak ettiğini düşündüm, Senin kendini acındırmandan kaynaklı; dost bildikleriminde aşırıya kaçmış baskıları ile. Kurucusu olduğun RebeLs loncasında istenmediğini ve dostun bildiklerinin şu an yanında olmadığını bilmek acı birşey olsa gerek. Üstelik psikopat bir oyun bağımlısı olmanın sende yarattığı tırtıklama bağımlılığını şu an gerçek Furkanın kim olduğunu bilmeden seni yanına alanlara uygulayamamak... Kurduğun lonca üzerinden prim yapmak ve Her üyenden birşey koparmak şu an elinde değil biliyorum.

Gelelim AltınVuruş olayına...

Olayı saptırarak anlattığın apaçık belli; Burada ismi geçen hiçkimseyi postlar arasında göremiyorum? Üstelik alakan olmamasına rağmen konuyu açanda sensin, yeterince kanıtta göremiyorum. Muhteşem bir zekaya sahip olduğuna inanmana rağmen daha ondört yaşındayken 22 yaşındayım diye ikv ortamına girmiş, üstelik bu oyunu iki yıl boyunca devam ettirmiş olmana rağmen hala bunca insanın sana güvenmesini zekanın neresine güvenerek düşünüyorsun?

Ek olarak aslı ile burda yaşanmışların hepsini biz, yani İbrahimin dostu bildikleri biliyor. Akıl bulandırmak, isim karalamak için buna harcadığın zaman boşa gitmiş. Ve herzaman ki gibi boş konuşuyorsun ;) Kısa ve öz; Senin karakterlerini soyanın İbrahim Mert Şeker olduğunu öğrendiğin gün BronSHT adlı karakterindeki bıçak seti çöpe atıp ne kadar nakiti ve madeni varsa süpürüşün gibi. Eğer bu hırsızlıksa sen nesin? Üstelik Nemesis loncası üyelerine hala milyar borcun varken bu kadar atıp tutmakda gerçekden cesaret ister.

AltınVuruş'u, Beni ve Seni tanıyanlar olayı çokdan anlamışlardır. Bu loncada emeğin yok, Yerin yok, Hakkın yok... Bunu kabullenme süreci içerisindeyken bu tarz akıl bulandırıcı şeyler düşünmeye devam et. Benim işime gelir, kalan bir gıdım hatrın vardı, herseferinde dahada azalıyor. Geriye sadece kırıntılar kaldığında, yanında seni koruyan bir RebeLs olmayacak. Tam aksine hepsi tek tek dile gelicekler. Buda senin için iyi olmayacak ;)

Silahci yazdı:Araştırma fena değil.. İsmim geçtiği için söz hakkım doğuyor. Açıklama yapayım.

Bendeki Urban kritik zırhı ataxwhite isimli arkadaşa vermiştim. O da TheRiamax'ın arkadaşı. Oyunu bür süre bıraktığında telefonla görüştüğümde zırhın TheRiamax'da olduğunu söyledi. Oyunda da TheRiamax'ı görünce sordum, ben almadım dedi. Olay bu.

Bu durumda birisi yalancı ;) Ancak ben verdiğim kişiyi tanırım.. TheRiamax'a suçlama yapmam yanlış olur..

İyi oyunlar ;)
AtaxWhite'ın geçmişte yaşanmış hırsızlık olaylarını bir konuya sığdıramam. Şahitli kanıtlı bir şekilde arıyorsan buyur gel onuda öğren ;)

Nemesis Loncasında kimin ne olarak durup duramayacağına Eski Vipxbaşkan Azılı tılsım hırsızı karar veremiyor şu sıralar ne yazıkki.

Hiçbir Nemesis aksini düşünmüyor, Aksini düşünen diğer tılsım oyuncuları beni karşılarına çoktan almış olduklarını şimdiden fark etsinler.

Saygılar; Tatarian...

Her Zaman Yanındayım Evren ..
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Hala RebeLsi Yaşattığını Düşünüyorsun .
Bu Acizlik , Acizliğin Kökü. Nereden Oluşmakta ? Merak Ediyorum .
Sen Kimsinde Kurduğum Bir Toplulukta Bana İstenmeyen Muamelesi Yapıyorsun :)
Yaptığın Tek Anlamıyla Kafa Yıkamak ;) Neticede İyi Becerdiğin İş ..
Gerekli Kanıtları AtaxWhite'tan Aldım Zaten. Onunla Başladım Araştırmaya Merak Etme . Ayriyetten Bana Burda AtaxWhite'ı Sevdiğini Tarafını Şey Yapacağını Söyleme ;) . İşin Düştüğünde Onun Bunun Kucağına Atlama :)

Son Olarak Tılsımda Kim Neyin Ne Olduğunu Artık Çok Daha İyi Biliyor. Benim Yaptıklarımın Hepsinin En İnce Ayrıntısına Kadar Açıklaması Var. Fakat İbo'nun Öylemi :) Herşey Açık ve Net . Bakın Keyfinize ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön