ben olmas demiyorum zaten olmaz diyorum
:ugeek:
BUYRUN Olmas demeyin İLGİNç
Re: BUYRUN Olmas demeyin İLGİNç
Silindiği zamanda silmiştir o zaman. Silinmeme özelliği geldiği tarihi ayzarsan bende ondan önceki bir taRİH YAZAM SANAsonilahi yazdı:saheserler silinmezARZLODOS yazdı:
Önce üretilmiş sonra yanlışlıkla silinmiş ve yeniden üretmiş o esnada silah yüksetme gelmiş silahını yüksetmiş ve o esnadada silinen silahın iadesini istemiş zamanında gelmediği için sonradan kabul görüp cantasına eklenmiş bir durum gibi gözküyor.
Silinen bir esyanın geri iade olayı gibi fantazi olduğunu zannetmiyom.
A R Z L O D O S
- ByHaYaLpeResT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: FeRoVeR
arzlodos onun silinmeyle hiçbir alaksı yok sadece bi fantezi herşeye b kılıf uyduruyosun sende ....
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
xsercanx benim duygularıma tercüman olmuş.
Eğer gerçekten 2 tane ürettiyse yazık. Biz 1 tanesine karşıyken 2 tane üretenin acizliğine yazık..
Eğer gerçekten 2 tane ürettiyse yazık. Biz 1 tanesine karşıyken 2 tane üretenin acizliğine yazık..
PIRASASAPI
Biz buna fantazi demiyoruz aslındada buraya yazmak ayıp olur diye yazmıyoruz ve akıllıca bir cevap bulmaya çalışıyoruz.ByHaYaLpeResT yazdı:arzlodos onun silinmeyle hiçbir alaksı yok sadece bi fantezi herşeye b kılıf uyduruyosun sende ....
Kump bulmaya gerek yok ister üretsin ister fantazi yapsın kim takar bir s yaramdıktan sonra dimi.
bÖYLEDE OLMUS OLABLİR FANTAZİMİŞ PPEHHHH YESİNLERRR.
A R Z L O D O S
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Arethe Best
Son yapılan yorumları okudumda..TRQJEN yazdı:Klasik bir sözle konuya veda edeceğim.
Zenginin Parası Züğürdün Çenesini Yorarmış.. :ugeek:
yukardaki Atasözü boşuna söylenmemiş.. :mrgreen:
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Olaya bi acıklık getireyım karakterin sahibine sorduğumda aldığım cevap şöyleydi:
-Zamanında asab üretirken ürettiğimde 2 poşet olduğunu fark ettım ve 2 tane asab oldu bu bir oyun hatasıdır. dedi yani 2 tane üretme değil.
-Zamanında asab üretirken ürettiğimde 2 poşet olduğunu fark ettım ve 2 tane asab oldu bu bir oyun hatasıdır. dedi yani 2 tane üretme değil.
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Şaheserler ilk çıktığı günden beri silinemiyor.. Bilginize.ARZLODOS yazdı: Silindiği zamanda silmiştir o zaman. Silinmeme özelliği geldiği tarihi ayzarsan bende ondan önceki bir taRİH YAZAM SANA
ilk çıktıgından beri bu esya size baglanmıştır diyordu ben ilk ejder kullanannım kmsede yokken fanartta kazandmARZLODOS yazdı:Silindiği zamanda silmiştir o zaman. Silinmeme özelliği geldiği tarihi ayzarsan bende ondan önceki bir taRİH YAZAM SANAsonilahi yazdı:saheserler silinmezARZLODOS yazdı:
Önce üretilmiş sonra yanlışlıkla silinmiş ve yeniden üretmiş o esnada silah yüksetme gelmiş silahını yüksetmiş ve o esnadada silinen silahın iadesini istemiş zamanında gelmediği için sonradan kabul görüp cantasına eklenmiş bir durum gibi gözküyor.
Silinen bir esyanın geri iade olayı gibi fantazi olduğunu zannetmiyom.