OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!
- GLAUCOME
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Re: OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!
istanbul kıyamet vakti online oyunlar içinde en kolay bir oyun bence.
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
- Cizmelikedi
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
KONUYU AÇAN BENİM KADİM HİDRA ÜZERİNDE YAZMIŞ OLDUĞUM SAÇMALIKTAN DOLAYI BIRAKTIM BU FORUMU . UTANÇ duyuyorum... YETKİLİLERDEN BEN İSTEDİM AÇTIĞIM KONULARI KAPATMALARINI.. OYUN SİZLERE ZORRRRRRRRRRRRR çünkü BEYNİNİZ ÇOKLU DÜŞÜNEMİYOR...
MANTIK YAPAMIYORSUNUZ. BİLGİ İÇİN URAŞMIYORSUNUZ VE EN ÖNEMLİSİDE SABIRSISIZ ..
HERKES İÇİN SÖYLEMİYORUM. YARASI OLANA GOCUNUR. KAÇMAMMIN SEBEBİ OYUN ZOR OLUŞU İLE İLGİLİ DEĞİL KADİM HİRDA İLE İLGİLİ BAŞKA BİR HİKAYA YAPMIŞ OLMAM. O TAPLER VE RUHTAŞININ ORDA NE İŞİ VAR BUNU ARAŞTIRIYORUM . BAZILARI GİBİ 39 LWL SÜRÜMÜNE BAĞLI KALMADIM BASİT BİT SÜRÜMDÜ. SIR VE GİZEM YOKTU . ÇEMBERLİTAŞ 39 SÜRÜMDEN DAHA FARKLI VE DAHA GİZEM DOLU. SİZ OYUNU İTEM , GÜÇ , SAVAŞ İÇİN OYNUYORSUNUZ. BUNLARDAN BAŞKA TARİH TE VAR BİRAZDAN BUNLARA YORUN KAFAYI DAHA İYİ OLACAĞINIZDAN EMİN OLUM AYRICA SONUCU KESİN LEŞMİŞ %100 LÜK BİR SIR DA BULDUM ZAMANI GELDİĞİNDA PAYLAŞACAĞIM. BU FORUM ÜYELİĞİMİ BIRAKTIM.. KAÇMADIM.
MANTIK YAPAMIYORSUNUZ. BİLGİ İÇİN URAŞMIYORSUNUZ VE EN ÖNEMLİSİDE SABIRSISIZ ..
HERKES İÇİN SÖYLEMİYORUM. YARASI OLANA GOCUNUR. KAÇMAMMIN SEBEBİ OYUN ZOR OLUŞU İLE İLGİLİ DEĞİL KADİM HİRDA İLE İLGİLİ BAŞKA BİR HİKAYA YAPMIŞ OLMAM. O TAPLER VE RUHTAŞININ ORDA NE İŞİ VAR BUNU ARAŞTIRIYORUM . BAZILARI GİBİ 39 LWL SÜRÜMÜNE BAĞLI KALMADIM BASİT BİT SÜRÜMDÜ. SIR VE GİZEM YOKTU . ÇEMBERLİTAŞ 39 SÜRÜMDEN DAHA FARKLI VE DAHA GİZEM DOLU. SİZ OYUNU İTEM , GÜÇ , SAVAŞ İÇİN OYNUYORSUNUZ. BUNLARDAN BAŞKA TARİH TE VAR BİRAZDAN BUNLARA YORUN KAFAYI DAHA İYİ OLACAĞINIZDAN EMİN OLUM AYRICA SONUCU KESİN LEŞMİŞ %100 LÜK BİR SIR DA BULDUM ZAMANI GELDİĞİNDA PAYLAŞACAĞIM. BU FORUM ÜYELİĞİMİ BIRAKTIM.. KAÇMADIM.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
39 zamanı kolay diyen arkadaş hiç oynamamış herhalde o zaman .
Ben eminim ki o zamanlar apa , civan çiçeği başlarında saatlerini harcayanlar vardı.
Hiç unutmam apa çekip sevinirken sandalyeden düştüğümü. Alman tek item zırh üretenlerin kral olduğunu . Alman dış şehir yada Alman Ok ucu itemi olanların kral olduğunu. Karakürk görevi asasını alan büyücülerin çok sağlam olduğunu.
Hey gidi günler hey. O zaman oynayan herkes bilir. 39 zamanı bir başkaydı.
Ben eminim ki o zamanlar apa , civan çiçeği başlarında saatlerini harcayanlar vardı.
Hiç unutmam apa çekip sevinirken sandalyeden düştüğümü. Alman tek item zırh üretenlerin kral olduğunu . Alman dış şehir yada Alman Ok ucu itemi olanların kral olduğunu. Karakürk görevi asasını alan büyücülerin çok sağlam olduğunu.
Hey gidi günler hey. O zaman oynayan herkes bilir. 39 zamanı bir başkaydı.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- Cizmelikedi
- İskele Babası
Arkadaşım , Kardeşim ben dediğim pek anlamadın sanırsam. Diyorumya sadece GÜÇ, MADEN , İTEM ve SAVAŞTAN ibaretti 39 lwl sürüm ve ben başında saatlerden fazla günler harcadıpımdan zorlanmıyorudum. Kuzenimle birlikte HİÇ zorlanmıyordum. Şimdi ise 49 de bunlardan başka daha bir sürü şey var siz 3. göz ne demek bilmiyorsunuz ve kullanmıyorsunuz... Bazılarının kafasının basamamasını anlayışla karşılıyorum ve saygı duyuyorum.
SİZE ZOR OLAN ŞEY BAZILARINA KOLAY OLABİLR BAZILARINA ZOR OLAN ŞEYDE SİZE KOLAY GELEBİLİR...
SİZE ZOR OLAN ŞEY BAZILARINA KOLAY OLABİLR BAZILARINA ZOR OLAN ŞEYDE SİZE KOLAY GELEBİLİR...
- Cizmelikedi
- İskele Babası
Arkadaşım , Kardeşim ben dediğim pek anlamadın sanırsam. Diyorumya sadece GÜÇ, MADEN , İTEM ve SAVAŞTAN ibaretti 39 lwl sürüm ve ben başında saatlerden fazla günler harcadıpımdan zorlanmıyorudum. Kuzenimle birlikte HİÇ zorlanmıyordum. Şimdi ise 49 de bunlardan başka daha bir sürü şey var siz 3. göz ne demek bilmiyorsunuz ve kullanmıyorsunuz... Bazılarının kafasının basamamasını anlayışla karşılıyorum ve saygı duyuyorum.
- Cizmelikedi
- İskele Babası
AYRICA ASAB, EJDER, ECEL VE LATİF ÜRETEN HERKES ADAM OLSAYDI... İŞİMİZ KOLAY OLURSU ..
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konuyu lütfen tartışmaya çekmeyelim. Bu durum devamında kurallar gereği kişi ve konu moderasyona uğrayacaktır.
İyi forumlar.
Konuyu lütfen tartışmaya çekmeyelim. Bu durum devamında kurallar gereği kişi ve konu moderasyona uğrayacaktır.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
çizmeliye banProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
39 seviye zamanının başlarında oyunda 100m i olan hiçkimse yokdu. Ayrıca kendimden örnek vereyim o dönemlerde ben 1m lik bono alabilmek için arkadaşlarımdan borç aldığımı bilirim. Gerçekten eğlenceli ve eski günlerdi 
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com