YGStaş
Re: YGStaş
Beğenen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunar keyifli forumlar dilerim...
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim. Bu kadar güzel anlatılabilir...
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
eyv sağolasın kardeşimTURKIYEIMPARATOR yazdı:Çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim. Bu kadar güzel anlatılabilir...![]()
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
morgcu yazdı:Herkese selamlar bu kendi uydurduğum yazıyı niçin yazdığımı bende tam olarak bilmiyorum.Ama bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.Bazılarınız çok garip karşılayabilir bazılarınız beğenebilir bazılarınız ise hiç beğenmeyip saçma sapan yorumlar yapabilirsiniz.Lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Not:Çemberlitaş videosu izlemeyen anlayamaz!
Çalışıyorum 7 yaşımdan beri sınav üzerine kurulmuş hayatta.Yolluyorlar beni okula, dershaneye.Teşekkür istiyorlar alıyorum.Takdir istiyorlar zorluyorum.Okulda öğretmen, evde annem sınavlarla başımız dertte onu çöz bunu çöz.Sonunda tembelsin diyorlar, hiç bir halt vermiyorlar gizli gizli.Onların dediklerini niye yaptın dersen önceleri irademle şimdi ise mecburiyetten.Hiçbiri benim kadar çalışmadı hiçbiri benim kadar çözmedi.Yine de bir ösym kadar güvendiler bana.O kadar ezikçe oldu ki bütün kitapları bir bir serdiler önümde.Ama hata ettiler evet aslında son gün geldiğinde biz de sınava gireceğiz.Iki problem bir çözüm.
Hayatım sınav vakti ygstaş...
Hahah beğendim bunu,eline sağlık.Ben de YGS'ye hazırlanıyorum demek isterdim ama hazırlandığım pek söylenemez :lol: Sana ve benimle birlikte YGS'ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Benimde öyle planlı programlı çalıştığım söylenemez zaten. ygs lys ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum ygs ye 13 gün kaldıComader yazdı:morgcu yazdı:Herkese selamlar bu kendi uydurduğum yazıyı niçin yazdığımı bende tam olarak bilmiyorum.Ama bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.Bazılarınız çok garip karşılayabilir bazılarınız beğenebilir bazılarınız ise hiç beğenmeyip saçma sapan yorumlar yapabilirsiniz.Lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Not:Çemberlitaş videosu izlemeyen anlayamaz!
Çalışıyorum 7 yaşımdan beri sınav üzerine kurulmuş hayatta.Yolluyorlar beni okula, dershaneye.Teşekkür istiyorlar alıyorum.Takdir istiyorlar zorluyorum.Okulda öğretmen, evde annem sınavlarla başımız dertte onu çöz bunu çöz.Sonunda tembelsin diyorlar, hiç bir halt vermiyorlar gizli gizli.Onların dediklerini niye yaptın dersen önceleri irademle şimdi ise mecburiyetten.Hiçbiri benim kadar çalışmadı hiçbiri benim kadar çözmedi.Yine de bir ösym kadar güvendiler bana.O kadar ezikçe oldu ki bütün kitapları bir bir serdiler önümde.Ama hata ettiler evet aslında son gün geldiğinde biz de sınava gireceğiz.Iki problem bir çözüm.
Hayatım sınav vakti ygstaş...
Hahah beğendim bunu,eline sağlık.Ben de YGS'ye hazırlanıyorum demek isterdim ama hazırlandığım pek söylenemez :lol: Sana ve benimle birlikte YGS'ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Dövüşüyorum hayatım için yıllardan beri. Bir sağa bir sola sallıyorum silahımı. Öldür diyorlar öldürüyorum, dirilt diyorlar diriltiyorum. Eminönün'de Arzlar, Çemberlitaş'ta teneke robotlar. Sonunda yatıyorlar musalla taşına. Neden yapıyorsun dediklerinde önce hayatım için sonra ise para için diyorum. Hiçbiri benim kadar savaşmadı. Hiçbiri benim kadar kan dökmedi. Yinede bir kasa kilidi kadar güvendiler bana ( :mrgreen: ). O kadar hırslanmıştım ki; Demirci Rüstem'in silahıyla birlikte adeta ölüm makinesi olmuştum. Aslında büyük bir iyilik ettiler. Son kez kılıcımı kaldırdığımda, kalkan kılıcımla birlikte bir kaç beden ayaklarımın önüne serilecek.
Benden de bu çıktı
.
Benden de bu çıktı
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- ZoPa
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge of Nobility
kardes cok guzel olmus elıne ve klavyene saglık
bnde bunun vıze fınal versıyonunu yazmaya calısayım snn sozcuklerı bıraz degıstrıp 
sağol kardeş.Yazmaya çalış ama benim sözcüklerle yazarsan kolay olur ama kendin sözcük bulmaya çalışırsan biraz zor baya uğraştım bunu yazmak içinZoPa yazdı:kardes cok guzel olmus elıne ve klavyene saglıkbnde bunun vıze fınal versıyonunu yazmaya calısayım snn sozcuklerı bıraz degıstrıp
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Arethe Best
Merhaba;
Konuyu açtığımda Ygs için veda bekliyordum.
fakat okuyunca çok eğlendim. çok da başarılı buldum.
bir tek videosu eksik
Konuyu açtığımda Ygs için veda bekliyordum.
fakat okuyunca çok eğlendim. çok da başarılı buldum.
bir tek videosu eksik