YGStaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Re: YGStaş

Mesaj gönderen morgcu »

Beğenen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunar keyifli forumlar dilerim...
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim. Bu kadar güzel anlatılabilir... :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim. Bu kadar güzel anlatılabilir... :)
eyv sağolasın kardeşim
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

morgcu yazdı:Herkese selamlar bu kendi uydurduğum yazıyı niçin yazdığımı bende tam olarak bilmiyorum.:-)Ama bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.Bazılarınız çok garip karşılayabilir bazılarınız beğenebilir bazılarınız ise hiç beğenmeyip saçma sapan yorumlar yapabilirsiniz.Lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Not:Çemberlitaş videosu izlemeyen anlayamaz!

Çalışıyorum 7 yaşımdan beri sınav üzerine kurulmuş hayatta.Yolluyorlar beni okula, dershaneye.Teşekkür istiyorlar alıyorum.Takdir istiyorlar zorluyorum.Okulda öğretmen, evde annem sınavlarla başımız dertte onu çöz bunu çöz.Sonunda tembelsin diyorlar, hiç bir halt vermiyorlar gizli gizli.Onların dediklerini niye yaptın dersen önceleri irademle şimdi ise mecburiyetten.Hiçbiri benim kadar çalışmadı hiçbiri benim kadar çözmedi.Yine de bir ösym kadar güvendiler bana.O kadar ezikçe oldu ki bütün kitapları bir bir serdiler önümde.Ama hata ettiler evet aslında son gün geldiğinde biz de sınava gireceğiz.Iki problem bir çözüm.
Hayatım sınav vakti ygstaş...

Hahah beğendim bunu,eline sağlık.Ben de YGS'ye hazırlanıyorum demek isterdim ama hazırlandığım pek söylenemez :lol: Sana ve benimle birlikte YGS'ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

Comader yazdı:
morgcu yazdı:Herkese selamlar bu kendi uydurduğum yazıyı niçin yazdığımı bende tam olarak bilmiyorum.:-)Ama bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.Bazılarınız çok garip karşılayabilir bazılarınız beğenebilir bazılarınız ise hiç beğenmeyip saçma sapan yorumlar yapabilirsiniz.Lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Not:Çemberlitaş videosu izlemeyen anlayamaz!

Çalışıyorum 7 yaşımdan beri sınav üzerine kurulmuş hayatta.Yolluyorlar beni okula, dershaneye.Teşekkür istiyorlar alıyorum.Takdir istiyorlar zorluyorum.Okulda öğretmen, evde annem sınavlarla başımız dertte onu çöz bunu çöz.Sonunda tembelsin diyorlar, hiç bir halt vermiyorlar gizli gizli.Onların dediklerini niye yaptın dersen önceleri irademle şimdi ise mecburiyetten.Hiçbiri benim kadar çalışmadı hiçbiri benim kadar çözmedi.Yine de bir ösym kadar güvendiler bana.O kadar ezikçe oldu ki bütün kitapları bir bir serdiler önümde.Ama hata ettiler evet aslında son gün geldiğinde biz de sınava gireceğiz.Iki problem bir çözüm.
Hayatım sınav vakti ygstaş...

Hahah beğendim bunu,eline sağlık.Ben de YGS'ye hazırlanıyorum demek isterdim ama hazırlandığım pek söylenemez :lol: Sana ve benimle birlikte YGS'ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
Benimde öyle planlı programlı çalıştığım söylenemez zaten. ygs lys ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum ygs ye 13 gün kaldı :-)
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Dövüşüyorum hayatım için yıllardan beri. Bir sağa bir sola sallıyorum silahımı. Öldür diyorlar öldürüyorum, dirilt diyorlar diriltiyorum. Eminönün'de Arzlar, Çemberlitaş'ta teneke robotlar. Sonunda yatıyorlar musalla taşına. Neden yapıyorsun dediklerinde önce hayatım için sonra ise para için diyorum. Hiçbiri benim kadar savaşmadı. Hiçbiri benim kadar kan dökmedi. Yinede bir kasa kilidi kadar güvendiler bana ( :mrgreen: ). O kadar hırslanmıştım ki; Demirci Rüstem'in silahıyla birlikte adeta ölüm makinesi olmuştum. Aslında büyük bir iyilik ettiler. Son kez kılıcımı kaldırdığımda, kalkan kılıcımla birlikte bir kaç beden ayaklarımın önüne serilecek.

Benden de bu çıktı :) .
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

İkv Aşkı budur :)
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
ZoPa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen ZoPa »

kardes cok guzel olmus elıne ve klavyene saglık :D bnde bunun vıze fınal versıyonunu yazmaya calısayım snn sozcuklerı bıraz degıstrıp :D
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

ZoPa yazdı:kardes cok guzel olmus elıne ve klavyene saglık :D bnde bunun vıze fınal versıyonunu yazmaya calısayım snn sozcuklerı bıraz degıstrıp :D
sağol kardeş.Yazmaya çalış ama benim sözcüklerle yazarsan kolay olur ama kendin sözcük bulmaya çalışırsan biraz zor baya uğraştım bunu yazmak için :-)
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

Merhaba;

Konuyu açtığımda Ygs için veda bekliyordum.
fakat okuyunca çok eğlendim. çok da başarılı buldum.
bir tek videosu eksik :D

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön