Bu yazıyı okur okumaz hemen bir senaryo geldi aklıma, şu karşıki köfteciye gitsem ''abi sizin tabelada nefis köfte yazıyor önce bir porsiyon gönderiver beğenirsem bir porsiyonda ben alacağım'' desem adam bana ne der dedim Neyseki köftecinin gazabına uğramadan geri döndüm
Biz testlerimizi yaparken normal oyuncu kriterleri ile yapıyoruz bunuda ekleyelim
acaba birde benim şu savaşçım ile GBX ve stuart kesseler çemberlitaş geldiğinden beri ürettiğim içtiğim iksirin haddi hesabı yok elimde bıçak sırtı zırh yok hatta tek item taşkanat zırh ve 10 adet eldiven köşk düşse içim acımıycak satıp para yapacağım
inanmıyorsanız girin kayıtlara bakın kaçar defa kesilmiş diye
OxASLANBAMBAMxO
üstünde birde kaç bin akçe ve kaç adet kutu olduğuna da bakarsanız hesapta yüklü olan adalatli bi şans sistemi mi oldugunu görürsünüz ha diyeceksiniz bize sizin çarınız hep şanssız olduğu saatlerde girmiş neyse
(sadece bir hesabımda o kadar akçe ve kutu var diğer hesaplarıma yüklediklerim hariç)
Arkadaşlar bu konu çok uzatılıyor, hiç gereği yok. Mesele kısa ve net "şans". Evet, bu kadar basit. Kısa dönem içinde(yaklaşık 1 ay) yaşadığım bir olayla örnek vereceğim.
Hesabıma önce 1 günlük %60 Migrat Yağma Artırıcı aldım, Migrat'a girdim, şifacıya İbn-i Sina mor pantolon düştü. Junon'da büyücüye Nucleus zırh düştü. Bense elim boş döndüm, iksir bile alamadım. Birkaç gün sonra %60 Sığınak Yağma Artırıcı aldım, ilk girişte Düşünen Adam'dan Farabi kolye ve iksirleri, Motorin'den Arsenikli Halit Girmenç balyozu(mor) ve Kenan'dan madalyamı aldım çıktım. Hemen 2. defa girdim Düşünen Adam'dan iksir ve takı, Motorin'den takı, Kenan'dan Evocati'nin Koruması Kolye çıktı.
Büyücüme bakalım, sayısını hatırlamadığım Kenan kestim, 2 Kıyamet Kolye elde edebildim fakat ilk Junon'da Nucleus Kolye düştü. Eğer olmuyorsa benden size tavsiye ya silin yeni bi karakter açıp onunla devam edin(şaheseriniz yoksa şiddetle öneririm) ya da haftalık artırıcınızı alıp günde en az 3 defa bölgelere girin.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Valla " şans" faktörü gerçekten bazı konularda etkili oluyor.Kimine ilk kenanında takıları bırakıyor kimine (benim gibi ) sayısız kenanda 1 kolye vermiyor.%60 sığnak yağma artırıcı alıp günde atabildiğim kadar sığnak attım ve bir bir sonuçları yazdım.Alternatör kolye için aldığım artırıcının sonuçları hemen aşşağıdadır. >>>>27.02.2012<<<<
>>>>>>>02.40<<<<<<<
1.Madalya
iksir(motorin)
madalya
2.Madalya
Madalya Alternatör Yüzük
3.Madalya
Madalya
Madalya
4.Madalya Bilge cevo asa
Madalya
5.Madalya
İksir ( motorin )
madalya
6.madalya
madalya Bilge cevriye eldiven >>>>İkinci gün<<<<
>>>28.02.2012<<<
7.Madalya
madalya
madalya
8.İksir
iksir (motorin)
iksir ( niobyum)
9.Fevzibey kolye fevzi cevriye asa
madalya
10.iksir
madalya
madalya >>>Üçüncü gün<<<
>>>29.02.2012<<<
11.Madalya
Madalya
Madalya
12.Madalya
Madalya Alternatör Yüzük
13.Madalya
madalya
madalya
14.Madalya
Madalya
Madalya
15.Madalya
Madalya
madalya >>Dördüncü Gün<<
>>>01.03.2012<<<
16.Madalya
madalya
madalya
17.Madalya
madalya
madalya
18.madalya
madalya
madalya (3 büyü 1 şifa ) >>>Beşinci Gün<<<
>>>02.03.2012<<<
19.Madalya
Madalya Alternatör yüzük
20.madalya
maraton
madalya
21.madalya
madalya
madalya
22.madalya
madalya alternatör yüzük >>>Altıncı Gün<<<
>>>03.03.2012<<<
23.Madalya
madalya
madalya
24.Madalya fevzi cevriye asa
madalya
25.madalya
motorin kutadgubilig yüzük
madalya
26.madalya
madalya nucleus kolye
27.Madalya
motorin
madalya
28.Madalya
madalya
madalya
29.Madalya bilge cevo yüzük
madalya
30.madalya
motorin
niobyum
31.madalya
motorin
madalya
32.madalya
motorin
madalya
33.madalya
madalya
niobyum
>>>>>>>>>>Düşmeyince düşmüyor yani.Onun dışında Çt. kutu ve %60 lonca çemberlitaş artırıcımızın olduğu halde kestiğim 20 stuarttan 1 cehennem zırh 1 cehennem Eldiven
Kestiğim 16 GBM-x ten 1 Kıyamet Ayakkabı
Kestiğim 16 Yol savaşçısından 16Madalya
Kestiğim 6 Gaffardan 12 madalya ile çıktım.
>>>Hesabın şanssız çarı aktar diyen oldu ancak ne kadar doğrudur bilmiyorum.Çıkmayınca çıkmıyor meret.
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.
Bigserdo 49 Mevlana Bigserdoo 49 Kıyamet Bigserdooo 49 Taş Kanat
Yöneticiler sizin sözlerinize mi inanalım yoksa kendimize veya çevremize mi ?....Yıllardır yüzük düşüremeyeni mi dersiniz,100 ü geçik X attığı halde İtem düşürenemeyeni mi? siz diyorsunuz ki oyuncu standartlarında yalan söylediğiniz ben bizzat kendimden bilyorum Ve SAOLUn oyunu bıraktım ve şuan kafam rahat siz değerli arkadaşlarım sizde bırakın... oyun oynuyacaksanız başka oyunlara yönelin en azından orda emeğinin karşılığını alıyorsun...
Rescuer yazdı:Arkadaşlar bu konu çok uzatılıyor, hiç gereği yok. Mesele kısa ve net "şans". Evet, bu kadar basit. Kısa dönem içinde(yaklaşık 1 ay) yaşadığım bir olayla örnek vereceğim.
Hesabıma önce 1 günlük %60 Migrat Yağma Artırıcı aldım, Migrat'a girdim, şifacıya İbn-i Sina mor pantolon düştü. Junon'da büyücüye Nucleus zırh düştü. Bense elim boş döndüm, iksir bile alamadım. Birkaç gün sonra %60 Sığınak Yağma Artırıcı aldım, ilk girişte Düşünen Adam'dan Farabi kolye ve iksirleri, Motorin'den Arsenikli Halit Girmenç balyozu(mor) ve Kenan'dan madalyamı aldım çıktım. Hemen 2. defa girdim Düşünen Adam'dan iksir ve takı, Motorin'den takı, Kenan'dan Evocati'nin Koruması Kolye çıktı.
Büyücüme bakalım, sayısını hatırlamadığım Kenan kestim, 2 Kıyamet Kolye elde edebildim fakat ilk Junon'da Nucleus Kolye düştü. Eğer olmuyorsa benden size tavsiye ya silin yeni bi karakter açıp onunla devam edin(şaheseriniz yoksa şiddetle öneririm) ya da haftalık artırıcınızı alıp günde en az 3 defa bölgelere girin.
Bu yazıyı okur okumaz hemen bir senaryo geldi aklıma, şu karşıki köfteciye gitsem ''abi sizin tabelada nefis köfte yazıyor önce bir porsiyon gönderiver beğenirsem bir porsiyonda ben alacağım'' desem adam bana ne der dedim Neyseki köftecinin gazabına uğramadan geri döndüm
Biz testlerimizi yaparken normal oyuncu kriterleri ile yapıyoruz bunuda ekleyelim
10 dk da test yap herşey normal düşüyor de oh ne güzel yahu migrat geldi geleli yüzük düşmedi.hala daha zırh düşürememiş oyuncu var. neyin derdini kime anlatıyorsunuz. 5 kişi de artırıcı ve plus var. 1 kişide hiçbirşey yok 2 zırh birden düşüyor. böyle bir şansı köfte ile nasıl açıklarsınız bilemiyorum amma velakin fikrim şans artırıcı diye bir palavranın yıllardır yutturulması yönünde..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Şans arttırıcı bir defa çok abes bir kelime şansın yoksa sana kimse bir şey yapamaz istediğin kadar arttırıcı yükle.Yüklediğiniz şans arttırıcılar bölgelerden materyal düşmesini sağlıyor ama ne düşeceğini belirlemiyor şans arttırıcı yüklendiğinde güzel çöpler düşüyor çalıştığının kanıtıdır.
Birde bu konunun muhatabı forumdakiler değil sanırım geliştirme ekibine söylemek gerek.