Yağma Artırıcıları Testi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Re: Yağma Artırıcıları Testi

Mesaj gönderen Aslanbambam »

HellRiDerS yazdı:Merhaba kerimcan;

Bu yazıyı okur okumaz hemen bir senaryo geldi aklıma, şu karşıki köfteciye gitsem ''abi sizin tabelada nefis köfte yazıyor önce bir porsiyon gönderiver beğenirsem bir porsiyonda ben alacağım'' desem adam bana ne der dedim :) Neyseki köftecinin gazabına uğramadan geri döndüm :)

Biz testlerimizi yaparken normal oyuncu kriterleri ile yapıyoruz bunuda ekleyelim ;)

acaba birde benim şu savaşçım ile GBX ve stuart kesseler çemberlitaş geldiğinden beri ürettiğim içtiğim iksirin haddi hesabı yok elimde bıçak sırtı zırh yok hatta tek item taşkanat zırh ve 10 adet eldiven köşk düşse içim acımıycak satıp para yapacağım :)

inanmıyorsanız girin kayıtlara bakın kaçar defa kesilmiş diye

OxASLANBAMBAMxO

üstünde birde kaç bin akçe ve kaç adet kutu olduğuna da bakarsanız hesapta yüklü olan adalatli bi şans sistemi mi oldugunu görürsünüz ha diyeceksiniz bize sizin çarınız hep şanssız olduğu saatlerde girmiş :) neyse

(sadece bir hesabımda o kadar akçe ve kutu var diğer hesaplarıma yüklediklerim hariç)
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Edadas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Edadas »

dafnehazal35 yazdı:
HellRiDerS yazdı:

Biz testlerimizi yaparken normal oyuncu kriterleri ile yapıyoruz bunuda ekleyelim ;)
Biz Anormal oyuncu oluyoruz sanırım.
:arrow: noktayı koymuş.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Arkadaşlar bu konu çok uzatılıyor, hiç gereği yok. Mesele kısa ve net "şans". Evet, bu kadar basit. Kısa dönem içinde(yaklaşık 1 ay) yaşadığım bir olayla örnek vereceğim.
Hesabıma önce 1 günlük %60 Migrat Yağma Artırıcı aldım, Migrat'a girdim, şifacıya İbn-i Sina mor pantolon düştü. Junon'da büyücüye Nucleus zırh düştü. Bense elim boş döndüm, iksir bile alamadım. Birkaç gün sonra %60 Sığınak Yağma Artırıcı aldım, ilk girişte Düşünen Adam'dan Farabi kolye ve iksirleri, Motorin'den Arsenikli Halit Girmenç balyozu(mor) ve Kenan'dan madalyamı aldım çıktım. Hemen 2. defa girdim Düşünen Adam'dan iksir ve takı, Motorin'den takı, Kenan'dan Evocati'nin Koruması Kolye çıktı.
Büyücüme bakalım, sayısını hatırlamadığım Kenan kestim, 2 Kıyamet Kolye elde edebildim fakat ilk Junon'da Nucleus Kolye düştü. Eğer olmuyorsa benden size tavsiye ya silin yeni bi karakter açıp onunla devam edin(şaheseriniz yoksa şiddetle öneririm) ya da haftalık artırıcınızı alıp günde en az 3 defa bölgelere girin.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
BigSerdo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen BigSerdo »

Valla " şans" faktörü gerçekten bazı konularda etkili oluyor.Kimine ilk kenanında takıları bırakıyor kimine (benim gibi ) sayısız kenanda 1 kolye vermiyor.%60 sığnak yağma artırıcı alıp günde atabildiğim kadar sığnak attım ve bir bir sonuçları yazdım.Alternatör kolye için aldığım artırıcının sonuçları hemen aşşağıdadır.
>>>>27.02.2012<<<<
>>>>>>>02.40<<<<<<<

1.Madalya
iksir(motorin)
madalya
2.Madalya
Madalya
Alternatör Yüzük
3.Madalya
Madalya
Madalya
4.Madalya
Bilge cevo asa
Madalya
5.Madalya
İksir ( motorin )
madalya
6.madalya
madalya
Bilge cevriye eldiven
>>>>İkinci gün<<<<
>>>28.02.2012<<<

7.Madalya
madalya
madalya
8.İksir
iksir (motorin)
iksir ( niobyum)
9.Fevzibey kolye
fevzi cevriye asa
madalya
10.iksir
madalya
madalya
>>>Üçüncü gün<<<
>>>29.02.2012<<<

11.Madalya
Madalya
Madalya
12.Madalya
Madalya
Alternatör Yüzük
13.Madalya
madalya
madalya
14.Madalya
Madalya
Madalya
15.Madalya
Madalya
madalya
>>Dördüncü Gün<<
>>>01.03.2012<<<

16.Madalya
madalya
madalya
17.Madalya
madalya
madalya
18.madalya
madalya
madalya
(3 büyü 1 şifa )
>>>Beşinci Gün<<<
>>>02.03.2012<<<

19.Madalya
Madalya
Alternatör yüzük
20.madalya
maraton
madalya
21.madalya
madalya
madalya
22.madalya
madalya
alternatör yüzük
>>>Altıncı Gün<<<
>>>03.03.2012<<<

23.Madalya
madalya
madalya
24.Madalya
fevzi cevriye asa
madalya
25.madalya
motorin kutadgubilig yüzük
madalya
26.madalya
madalya
nucleus kolye
27.Madalya
motorin
madalya
28.Madalya
madalya
madalya
29.Madalya
bilge cevo yüzük
madalya
30.madalya
motorin
niobyum
31.madalya
motorin
madalya
32.madalya
motorin
madalya
33.madalya
madalya
niobyum
>>>>>>>>>>Düşmeyince düşmüyor yani.Onun dışında Çt. kutu ve %60 lonca çemberlitaş artırıcımızın olduğu halde kestiğim 20 stuarttan 1 cehennem zırh
1 cehennem Eldiven
Kestiğim 16 GBM-x ten 1 Kıyamet Ayakkabı
Kestiğim 16 Yol savaşçısından 16 Madalya
Kestiğim 6 Gaffardan 12 madalya ile çıktım.
>>>Hesabın şanssız çarı aktar diyen oldu ancak ne kadar doğrudur bilmiyorum.Çıkmayınca çıkmıyor meret.
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.

Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kenan76 »

Yöneticiler sizin sözlerinize mi inanalım yoksa kendimize veya çevremize mi ?....Yıllardır yüzük düşüremeyeni mi dersiniz,100 ü geçik X attığı halde İtem düşürenemeyeni mi? siz diyorsunuz ki oyuncu standartlarında yalan söylediğiniz ben bizzat kendimden bilyorum Ve SAOLUn oyunu bıraktım ve şuan kafam rahat siz değerli arkadaşlarım sizde bırakın... oyun oynuyacaksanız başka oyunlara yönelin en azından orda emeğinin karşılığını alıyorsun...
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kenan76 »

Rescuer yazdı:Arkadaşlar bu konu çok uzatılıyor, hiç gereği yok. Mesele kısa ve net "şans". Evet, bu kadar basit. Kısa dönem içinde(yaklaşık 1 ay) yaşadığım bir olayla örnek vereceğim.
Hesabıma önce 1 günlük %60 Migrat Yağma Artırıcı aldım, Migrat'a girdim, şifacıya İbn-i Sina mor pantolon düştü. Junon'da büyücüye Nucleus zırh düştü. Bense elim boş döndüm, iksir bile alamadım. Birkaç gün sonra %60 Sığınak Yağma Artırıcı aldım, ilk girişte Düşünen Adam'dan Farabi kolye ve iksirleri, Motorin'den Arsenikli Halit Girmenç balyozu(mor) ve Kenan'dan madalyamı aldım çıktım. Hemen 2. defa girdim Düşünen Adam'dan iksir ve takı, Motorin'den takı, Kenan'dan Evocati'nin Koruması Kolye çıktı.
Büyücüme bakalım, sayısını hatırlamadığım Kenan kestim, 2 Kıyamet Kolye elde edebildim fakat ilk Junon'da Nucleus Kolye düştü. Eğer olmuyorsa benden size tavsiye ya silin yeni bi karakter açıp onunla devam edin(şaheseriniz yoksa şiddetle öneririm) ya da haftalık artırıcınızı alıp günde en az 3 defa bölgelere girin.
Migrattan Nucleus kolye Oda güzel :D
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen nabuforum »

HellRiDerS yazdı:Merhaba kerimcan;

Bu yazıyı okur okumaz hemen bir senaryo geldi aklıma, şu karşıki köfteciye gitsem ''abi sizin tabelada nefis köfte yazıyor önce bir porsiyon gönderiver beğenirsem bir porsiyonda ben alacağım'' desem adam bana ne der dedim :) Neyseki köftecinin gazabına uğramadan geri döndüm :)

10 dk da test yap herşey normal düşüyor de oh ne güzel :) yahu migrat geldi geleli yüzük düşmedi.hala daha zırh düşürememiş oyuncu var. neyin derdini kime anlatıyorsunuz. 5 kişi de artırıcı ve plus var. 1 kişide hiçbirşey yok 2 zırh birden düşüyor. böyle bir şansı köfte ile nasıl açıklarsınız bilemiyorum amma velakin fikrim şans artırıcı diye bir palavranın yıllardır yutturulması yönünde..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
tobias
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen tobias »

Şaka yapmış ama güldürememiş:(
GoldenJussive
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen GoldenJussive »

Edadas yazdı:
dafnehazal35 yazdı:
HellRiDerS yazdı:

Biz Anormal oyuncu oluyoruz sanırım.
:arrow: noktayı koymuş.

Bence direk koymuş...

;)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Şans arttırıcı bir defa çok abes bir kelime şansın yoksa sana kimse bir şey yapamaz istediğin kadar arttırıcı yükle.Yüklediğiniz şans arttırıcılar bölgelerden materyal düşmesini sağlıyor ama ne düşeceğini belirlemiyor şans arttırıcı yüklendiğinde güzel çöpler düşüyor çalıştığının kanıtıdır.

Birde bu konunun muhatabı forumdakiler değil sanırım geliştirme ekibine söylemek gerek.
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön