selamlar (YENİ SUNUCUm )

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: selamlar (YENİ SUNUCUm )

Mesaj gönderen DnZgZms »

Mertkinqx yazdı:
Öncelikle Sunucumuza Hoşgeldin , Herkezi Kesip Gidiceğim Yazmışsın.

Öncelikle Sana Buradan Ekmek Çıkmaz , Meranda Ws'lerini İzledim Ws Atmayı Bilmiyorsun..
Karşıma Çıkacak Kadar Cesaretin Olamaz bu 2.
3.'sü Attıgın Ws'lerde Ağlayıp Kıvırarak Para Veriyorsun Bunu Kendim Bizzat Meranda Şahit Oldum.

Bu Arkadaş ile ws atarken hakem koyun yoksa paranızı zar zor alırsnız.Bizzat Kendi Gözlerimle Gördüm.

Forumda Esip Gürlemey ile Olucak İşler Değil Bunlar Buyur Gel Seni Pistte Görelim?

Ve Son Olarak Bu Arkadaş Ws Atarken Ermeydanına girip iksir hilesi yapıyor bizzat fotoğrafını aldım dikkat edin ws atarken bu arkadaşa ;)

bu sazancığımıza 5*4 taktım sıradaki sazanımız kim ? ;)
Resim

Resim

Resim

MiN BiRiYa Te KıR BeTe NaBeM ♥
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Mertking'i yendiğin için tebrikler ama tekrar söylüyorum kendini fazla beğenme.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

SkyBlue yazdı:Öncelikle hoşgeldin

İlk önce Merandaki veda konundan başlamak istiyorum. Öyle bir veda konusu açmışsın ki olmaz derece yani. Veda mı etmişsin yoksa kendini mi tanıtmışsın karar veremedim.

Buradaki konuya gelirsek çok iddialı konuşuyorsun yok onu kesip yok şunu kesip gideceğim. Keseceğini nereden biliyorsun? Burada oynayan büyücülerin taktiklerini, yetenek dağılımlarını, büyücü kullanışlarını biliyor musun? Yok eğer bilmiyorsan keseceğinden nasıl eminsin? Her neyse fazla uzatmaya gelmez özet olarak kendine fazla güvenme.
+

Artizler çoğaldı ;)
[/b]
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Hosgeldin.
Fatih benden hizli yazma bi kerede :) .Ayrica sana katiliyorum
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
vedat296
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen vedat296 »

Resim

Resim
Biliyosun ferhat Bizde itinayla Koyup Geçilir ;)
Buda Efsanelerden Bir Foto olsun ...
OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OrjMertkinq »

vedat296 yazdı:Resim

Resim
Biliyosun ferhat Bizde itinayla Koyup Geçilir ;)
Buda Efsanelerden Bir Foto olsun ...

Resim Shop , İstersen Kanıtlıyım? ;)
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Führer Buralara Gelince Bayağı Bir Eğlenmiştik... =) Bu Gibi Vakalarda Ok By Demek Gerekiyor da, Ergenimsi Tavırlar Sergilemek İçimden Gelmiyor. ;)
Şu Bir Gerçekki Dostum; İkv'nin Oyunculuğu Üst Düzeyde Profesional Olan Tek Sunucu Tılsımdır.
Merandaki Amcalara, Eminönündeki Ablalara, Beyazköşkteki Teyzelere ve Sancaktaki Dayılara Benzemez Buradakiler. ;)

Meydan Okumadan Önce de Çemberliden Bir Don Bulaydın Keşke. :mrgreen: :mrgreen: Üstün Prof Oyuncusun Ya Hani Şimdiye Kadar Bi Tane Düşmüş Olurdu Diye Düşünüyorum.

Ayrıca Kestiğin Adamlar Ya Tank, Yada İlk Vurduğun Büyücüler. Üstelik Neredeyse Hepsi Aynı Kişi. :mrgreen: 12 Bin Cana 1 Vursan Yarısı Boşa Gider. :mrgreen: Seni de Üzücek Olmaları Çok Yazık. 22 Yaşında Adamları Biz Büyütüyoruz... Allah Akıl Fikir İhsan Eylesin, Aile Sevgisi Görmeyince Böyle Oluyor Demekki... Evlat Olsa Sevilmezsin Diye bi Laf Var Bilirmisin Bilmem? Neyse Üstüne Çok Geldim =P İlk Ve Son Mesajımdır... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DnZgZms »

Bakın beyler adam gibi kendimi tanıtıp selam verdim Sadece iddaalıyım büyücülerin hepsini keserim diyorum hayatta iddaalı olmak güzel birşey zaten artiz olmadığımı yakında anlarsınız neyse selam alandan allah razı olsun hoşgeldin diyenede hoşbulduk ;)
En son DnZgZms tarafından 13 Mar 2012 07:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DnZgZms »

Tatarian yazdı:Führer Buralara Gelince Bayağı Bir Eğlenmiştik... =) Bu Gibi Vakalarda Ok By Demek Gerekiyor da, Ergenimsi Tavırlar Sergilemek İçimden Gelmiyor. ;)
Şu Bir Gerçekki Dostum; İkv'nin Oyunculuğu Üst Düzeyde Profesional Olan Tek Sunucu Tılsımdır.
Merandaki Amcalara, Eminönündeki Ablalara, Beyazköşkteki Teyzelere ve Sancaktaki Dayılara Benzemez Buradakiler. ;)

Meydan Okumadan Önce de Çemberliden Bir Don Bulaydın Keşke. :mrgreen: :mrgreen: Üstün Prof Oyuncusun Ya Hani Şimdiye Kadar Bi Tane Düşmüş Olurdu Diye Düşünüyorum.

Ayrıca Kestiğin Adamlar Ya Tank, Yada İlk Vurduğun Büyücüler. Üstelik Neredeyse Hepsi Aynı Kişi. :mrgreen: 12 Bin Cana 1 Vursan Yarısı Boşa Gider. :mrgreen: Seni de Üzücek Olmaları Çok Yazık. 22 Yaşında Adamları Biz Büyütüyoruz... Allah Akıl Fikir İhsan Eylesin, Aile Sevgisi Görmeyince Böyle Oluyor Demekki... Evlat Olsa Sevilmezsin Diye bi Laf Var Bilirmisin Bilmem? Neyse Üstüne Çok Geldim =P İlk Ve Son Mesajımdır... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ayrıca büyücüden anlamadığın çok belli sana şöyle birşey söyleyeyim 39 lvl zamanında komet merlin adamı selimbey in bi altı olan item oğuzbey mi ney 26 fiziksel 26 buz hasar veren item işte eskiden düşüyodu onları takan adam kesti bilmem büyücünün ws sinde önemli olan şeyi anlayabildin mi ;)
En son DnZgZms tarafından 13 Mar 2012 07:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Bizim sunucunun dıyer sunuculara nazaran neden cok laglı oldugunu sımdı anlamıs bulunmaktayım Kasıntı cok herhalde :D

MUMYAxİNSaN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön