ELVEDA MERAN * FERHAT SÜSEN RELAXEFENDY BABA GİDER *

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ELVEDA MERAN * FERHAT SÜSEN RELAXEFENDY BABA GİDER *

Mesaj gönderen DnZgZms »

arkadaşım benim reklama filan ihtiyacım yokki meran da istediğin adama sor tanımayan varsa konuş Meranın En eskisi benim bırakda açtığım konu uzun olsun . neyse sağolun arkadaşlar .. ;)
Resim

Resim

Resim

MiN BiRiYa Te KıR BeTe NaBeM ♥
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DnZgZms »

bu arada 100 er em paramı vermeden kaçan beowulfxcelil ve powermage emine hakkım helal olsun ;)
Resim

Resim

Resim

MiN BiRiYa Te KıR BeTe NaBeM ♥
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KRaLeX »

DnZgZms yazdı:arkadaşım benim reklama filan ihtiyacım yokki meran da istediğin adama sor tanımayan varsa konuş Meranın En eskisi benim bırakda açtığım konu uzun olsun . neyse sağolun arkadaşlar .. ;)
BAKII yazdı:
KRaLeX yazdı:Konunun içeriğine bakmak gerekirse reklam amaçlı açılmış bir konu arkadaş kısaca kendini övmeye çalışmış,gözdağı vermeye çalışmış.Kilit furuy şuna !

IIFURKANII
gevezelik yapma efendi ol koçum , reklam yapmak istese daha güzel yapardı bunu emin ol ;)

Ferhat sana gelince yazdıgın o isimler varya o isimler ........... neyse sen anladın :lol: :lol:

Aha bir yalaka daha ! Efendiliği bana öğretecek bir insan olduğunu hiç sanmıyorum önce FerraT denen arkadaşına öğret efendiliği sonra gel bana atar yap.

Ben Eminönü Sunucusunda en iyi kütüğü kullanırken sen İtfaiye baltasıyla vs almaya çalışan biriydin gelmiş burda koçumlu konuşuyosun neyin tribindesin dostum :)

DnZgZms yazdı:arkadaşım benim reklama filan ihtiyacım yokki meran da istediğin adama sor tanımayan varsa konuş Meranın En eskisi benim bırakda açtığım konu uzun olsun . neyse sağolun arkadaşlar .. ;)
En eski olmak önemli değildir.Önemli olan adam olabilmek,efendi olabilmektir.Ne demek istediğimi gayet anladın.Birinin lafıyla başkasına küfür etmenin ne olduğunu öğrettik sana ama neyse.

Yaşının,kalıbının adamı ol.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

kraLEZ rumuzlu şahıs cevabına çok güldüm vala ne yalan söyliyim ;) demek ki hala baltamın tadını unutamayanlardansın hahaha ayrıca o zmanlarda tek tip kütük yaran kullanmak yerine ben 3 çeşit balta kullanıyordum vs den anlayan biri bunun farkını çok rahat anlar fakat sende bu kapasite olmadıgı için o kıt bilginle dalga geçmek istedin güya ama nafile koçum :lol: nyse REKLAM derdi olanın kim oldgu yeterince belli oldu daha uzatmaya lüzum yok selametle ...
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

adam olun lan adam

Abdülhamid

EbuDüCaNe
kurban63
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kurban63 »

KRaLeX yazdı:Konunun içeriğine bakmak gerekirse reklam amaçlı açılmış bir konu arkadaş kısaca kendini övmeye çalışmış,gözdağı vermeye çalışmış.Kilit furuy şuna !

IIFURKANII
Aynen Kardeşim Katılıyorum Adam Yetmiyor başka hesapalr açıp cevap yazıyor baska konulara
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön

SEYDA HZ
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

aynı kişi yorum atmış 2. hesaptan onaylamış komedi bence konunun seyrini değiştiren tılsım sunucusundaki ws de ezilenlerin iletilerini silin

BURASI MERAN EVLADIM FERHATIN ÇÖPLÜĞÜNE GİRERKEN DESTUR ÇEK zıplarım üstünde ;)

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

1.5 günde fero tılsımı koparır ağa

bu 2 fotoğraf dün öğlen sıralarında mertkinq in 3*1 olnca vs bitti demesinden önce çekilen fotoğraflar ws nin 5 de biteceğini kendi ağzıyla söyleyip rezil ediyor kendini

Resim

Resim

vakitsiz öten horozların dilini keserler

Bu XxDenizGEZMİŞxX 3 * 1 IIxTaTaRiaNxII

ben cevabımı umarım vermişimdir tatlım tatarian >>

Tatarian yazdı:Führer Buralara Gelince Bayağı Bir Eğlenmiştik... =) Bu Gibi Vakalarda Ok By Demek Gerekiyor da, Ergenimsi Tavırlar Sergilemek İçimden Gelmiyor. ;)
Şu Bir Gerçekki Dostum; İkv'nin Oyunculuğu Üst Düzeyde Profesional Olan Tek Sunucu Tılsımdır.
Merandaki Amcalara, Eminönündeki Ablalara, Beyazköşkteki Teyzelere ve Sancaktaki Dayılara Benzemez Buradakiler. ;)

Meydan Okumadan Önce de Çemberliden Bir Don Bulaydın Keşke. :mrgreen: :mrgreen: Üstün Prof Oyuncusun Ya Hani Şimdiye Kadar Bi Tane Düşmüş Olurdu Diye Düşünüyorum.

Ayrıca Kestiğin Adamlar Ya Tank, Yada İlk Vurduğun Büyücüler. Üstelik Neredeyse Hepsi Aynı Kişi. :mrgreen: 12 Bin Cana 1 Vursan Yarısı Boşa Gider. :mrgreen: Seni de Üzücek Olmaları Çok Yazık. 22 Yaşında Adamları Biz Büyütüyoruz... Allah Akıl Fikir İhsan Eylesin, Aile Sevgisi Görmeyince Böyle Oluyor Demekki... Evlat Olsa Sevilmezsin Diye bi Laf Var Bilirmisin Bilmem? Neyse Üstüne Çok Geldim =P İlk Ve Son Mesajımdır... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Resim

Resim

Resim

vakitsiz öten bir horoz daha farketmez tek tek keseriz Dilleri ;)

ah kih koh üzgünüm ama bir gencin daha oyununa son verdiğim için mutluyum :mrgreen: ;)

Buda XxDenizGEZMİŞxX 5*4 Merking

Ben cevabımı umarım vermişimdir tatlım merkinq küfürbaz haydom >>

Mertkinqx yazdı:
Öncelikle Sunucumuza Hoşgeldin , Herkezi Kesip Gidiceğim Yazmışsın.

Öncelikle Sana Buradan Ekmek Çıkmaz , Meranda Ws'lerini İzledim Ws Atmayı Bilmiyorsun..
Karşıma Çıkacak Kadar Cesaretin Olamaz bu 2.
3.'sü Attıgın Ws'lerde Ağlayıp Kıvırarak Para Veriyorsun Bunu Kendim Bizzat Meranda Şahit Oldum.

Bu Arkadaş ile ws atarken hakem koyun yoksa paranızı zar zor alırsnız.Bizzat Kendi Gözlerimle Gördüm.

Forumda Esip Gürlemey ile Olucak İşler Değil Bunlar Buyur Gel Seni Pistte Görelim?

Ve Son Olarak Bu Arkadaş Ws Atarken Ermeydanına girip iksir hilesi yapıyor bizzat fotoğrafını aldım dikkat edin ws atarken bu arkadaşa ;)

Öncelikle Vs iddaa Sı ;
Resim

Buyrun Bunlarda 5-4 Yendiğim vs fotoğrafları .

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Son Olarak;
Çok öten horozu böyle keserler 5 düşünün 1 konuşun bu saatten sonra yeğenlerim

ayrıca mertking ve tatarian ın ediceği küfürlerden Konunun sorumlu tutulmamasını rica ediyorum[/size]

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
satko10
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen satko10 »

Ok.by.D
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Konu amacından çıktığı için kilitlenmiş, kişiyi küçük düşürücü iletiler silinmiştir.
Ayrıca verilen uyarıları es geçen BAKII forumdan 7 günlüğüne uzaklaştırılmıştır.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön