Ne Yapmalıyım ?

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Ne Yapmalıyım ?

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Doktordoctor yazdı:bencede bi çevre yap ve gir :) bu arada 20 tl ni harcama cevriye yukseltmekle ;)
İbnisini Yükselteceğine Cevriyesini Yükseltsin Daha İyi İbni Ne kadar şifa basacağını belirtir. Ama Cevriyede Kritik Gelip Fazla Şifa Basar. ;)
İbnisini yükselt diyorsan şifacı oynama sen. :)
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

XxxChesTeRxxX yazdı:
Doktordoctor yazdı:bencede bi çevre yap ve gir :) bu arada 20 tl ni harcama cevriye yukseltmekle ;)
İbnisini Yükselteceğine Cevriyesini Yükseltsin Daha İyi İbni Ne kadar şifa basacağını belirtir. Ama Cevriyede Kritik Gelip Fazla Şifa Basar. ;)
Katılıyorum. Arkadaş Mor Asa yerine Ashab diyor yalnız. Doktordoctor kardeşim, eskiden olsa "Ashab üret" demende sakınca yoktu. Sebebi Büyü Şifa değil, kudret rejenerasyonu. Elinde gören seni bölgeye alsın diye. Ama şu vakitten sonra Ashab üretmek cahilliktir.
PIRASASAPI
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

ozaerdenn yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:
Katılıyorum. Arkadaş Mor Asa yerine Ashab diyor yalnız. Doktordoctor kardeşim, eskiden olsa "Ashab üret" demende sakınca yoktu. Sebebi Büyü Şifa değil, kudret rejenerasyonu. Elinde gören seni bölgeye alsın diye. Ama şu vakitten sonra Ashab üretmek cahilliktir.
arkadaşında dediği gibi. ayrıca o cevriyeyi yukselticeğine hiç yukseltme daha iyi. banada şifacılığı öğretme :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

Doktordoctor yazdı:
ozaerdenn yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:
arkadaşında dediği gibi. ayrıca o cevriyeyi yukselticeğine hiç yukseltme daha iyi. banada şifacılığı öğretme :)
bence boşuna bir tartışma bu mor asanın ne cevo sunu nede ibnisini yükseltme.ashab da üretme sakin çünkü bunları yaparsan hertürlü 20 tl yükseltme parası var.bence 12 tl al 1 aylık maden artırıcı cek madenini mevlana asanı al eline.ben yaklaşık 3 haftada ürettim asayi biraz emek verirsen 3 haftada üretirsın. :)
Resim
deathxhamsi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen deathxhamsi »

AKen dedıgın seye katılıom ve ben bu soruda guclu kcekıom benm ıtemelr ıbn ıcevo bı mor el bıde fundı kolye war sarraf artırıcı aldım yaklasık 22 gunu war baana bı yardım et hangı madenı nerde cekmem lazım sararf artırıcı bıtmeden ashap uretmek ıstıorum Msnden de olabilir
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

Hangi sunucudasin bilmiyorum ama köşkte isen menekşe sibiryalı fiyatları iyice düşmeye başladı...bol bol menekşe sibir akık çekmeye bak. Birde önüne gelen sarraf madeni cek en asa 5 binden okutursun.20 günde her madenden 3 5 bin adet olur rahat üretirsın.
Resim

“Şifacı” sayfasına dön