Yazı kaldırıldı
Olay anlaışıldığından
Emeğe saygı cevcevesinden dolayı yorum kaldırıldı
RNRXDERUVISH krallıgımın muhafızları
Re: RNRXDERUVISH krallıgımın muhafızları
En son ARZLODOS tarafından 12 Mar 2012 00:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
Yazı kaldırıldı
Olay anlaışıldığından
Bu arada tebrikler 7 çarı dizmek emek zaman bol para demektir.
Olay anlaışıldığından
Bu arada tebrikler 7 çarı dizmek emek zaman bol para demektir.
En son ARZLODOS tarafından 12 Mar 2012 00:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
uLeMaII yazdı:
Yok ya müzik eşliğinde insanoğlu bu şekil oynamamalı,yakışmaz
esekherif
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ıyı kotu yorumlarınız ıcın teşekkurler uluyanlarda olmus tebrıkedende beyın bedava keske sende kullansan kursatcım
neyse charlar kp charı olma ıhtımalı varmı yada full dızılı charları kp yapacak delıkanlı kım
kp charı harıcınde amac neden 8 char dızdım ( 4 tanesı yolda) oyunda evet sanslıyım ıtemı rahat dusuruyorum ama neden dızılı charla bolgeye gıreyım oyunda param var ki taktır edersınız kı 4 ecel veya ejderın malıyetı hıdrojenın 100m ettıgı zaman nekadar pahalı olabılır 2-3 hıdrojen satıp ejder basabılıyoduk full charla bolge gırmemk adına actım charları cabuk dızıldıler oyunda sızde zaman harcıyosunuz bunu ahmaklık gereksızlık olarak yorumlayan arkadaslarda bu oyundan sızde dızmeye calısıyorsunuz karakterlerınızı. ki sizin benm gibi fırsatınız oldugunda emınım 8 charlada kalmassınız terso yapak ıcın bahanelere gerek yok neyse umarım cok cok daha ıyısını yaparsınız oyunda bu oyunda lonca sıstemı var yanı oyunda artık bı yarış var teşkılatta kı yarısı ben kazandım (loncamla bırlıkte) ıstersen ulu ıstersen tebrık et ama emege saygı ıyı oyunlar bol ıtemler hepınıze..
Yazı kaldırıldı
Olay anlaışıldığından
neyse charlar kp charı olma ıhtımalı varmı yada full dızılı charları kp yapacak delıkanlı kım
Bu full carları kp carı anlamında ayzmamıştım ama neyse yorum yamzıyom. Bir hesapta toplanmış karizma almak için söylemiştim. yanlış anlaşılmış.
Bu arada o full carların bir hesapta olması yanlış olmuş gibi. Tek hesap tek car demektir. (Muhafızsa)
Ve son eklemek isteidğim bir zamanlar o çarlarda gezerken yapılanlar unutulmuş değildir. Sen yapmadısan o carlara girenler bilinmekte.
Ve son olarak iki klandaşın sonradan düştükleri hallere bakmak açısından güzel bir konu
"Ne değil ne olmamalıyım İKV 'de" (Çalmayın la bana ait)
Olay anlaışıldığından
Bu full carları kp carı anlamında ayzmamıştım ama neyse yorum yamzıyom. Bir hesapta toplanmış karizma almak için söylemiştim. yanlış anlaşılmış.
Bu arada o full carların bir hesapta olması yanlış olmuş gibi. Tek hesap tek car demektir. (Muhafızsa)
Ve son eklemek isteidğim bir zamanlar o çarlarda gezerken yapılanlar unutulmuş değildir. Sen yapmadısan o carlara girenler bilinmekte.
Ve son olarak iki klandaşın sonradan düştükleri hallere bakmak açısından güzel bir konu
"Ne değil ne olmamalıyım İKV 'de" (Çalmayın la bana ait)
A R Z L O D O S
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw[/youtube]
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
-
- İskele Babası
kp charı anlamında yazdım pardon benm hatam yanlış anlasılma sebebı yanyana olmaları bı cok neden var ama savascı hesabı ayılı hesap olmalı 4 savascıya ayı almak anlamsız ve zaten charları ben kullandıgımdan ayrı olmalarının anlamıyok buyuculerde gozculu aynı sebebten pek onemlı degıller kursat kıskanıyon demı la 
-
- İskele Babası
ramştayın hellyeah du hastçıyız panpaaa \,,/ r+-%25
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Adamımsın. :mrgreen:xPrince yazdı:ramştayın hellyeah du hastçıyız panpaaa \,,/ r+-%25
Baya bir emek vermişsiniz çarlarınıza.Başarılarınızın devamını dilerim.
Never beleive someone who tells who they are.