Evet bu kouya her açıdan bakabilirsiniz örneğin tek bir karakteri olan birisi yüksek puan ile sıralamada olabilir fakat 3 karakterinin toplam LP si o kişiden fazla olupda listeye giremeyen oyuncu da olabilir fakat gün gelecek bu lp lerin çok değerli olacağı kanatindeyim .MusicCcreatoR yazdı:Yeni istatistikLere göz atarken dikkatimi çeken bir kaç nokta oLdu sizLerLe payLaşmak istedim tartışmaya girip bu konuyuda kaybetmemeye dikkat edeLim arkadaşLar![]()
Gözüme çarpan noktaLar :
- 5 sunucunun iLk 10 oyuncuLarı topLam 50 oyuncu ve bunLarın 40 tanesi Lodos 10 tanesi Arz :? - Sancak ve TeşkiLat ın Listedeki iLk 10 oyuncuLarı tamamen Lodos :|
- SunucuLar geneLi Lonca puanı sıraLamasında iLk 5 Loncanın 4 tanesi Lodosops:
- Yine geneL Lonca puanı sıraLamasında iLk 20 de :17 Lodos ve sadece 3 Arz (ikisi roa) Loncası var![]()
- ILk 10 ListeLerinde en çok Arz oLan sunucu bizimki 5 Arz 5 Lodos![]()
- SunucuLarda Lonca sıraLamaLarında 1. ve 2. sırada Arz LoncaLarı oLan tek sunucu yine bizimki
- E.Ö Sunucusu iLk 10da 5m LPsi oLan oyuncu yok :!:
- 1. ve 2. sıradaki oyuncuLarının topLam LPsi xBaTMaNx yada Emosion dan daha az ama geneL sıraLamada şuan 3. oLan Türkbüyü den biraz daha çok
Dikkatimi çeken noktaLar bunLardı tabi bu istatistikLere iLgi duyan var duymayan var doğaL oLarak... :idea:
cCcBÜYÜK KUKLACI LP IMPARATORLUGU 2012cCc
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: LONCA PUANI OYUNCU SIRALAMASI II.
Teşekkürler.turkoxHAMSTER yazdı:eline sağlık da bir sunucu eksik sanki.
Tılsım Meran Anka sunucularını listeye almadım evet.
ilginiç gözlenimler yapmışsınMusicCcreatoR yazdı:Yeni istatistikLere göz atarken dikkatimi çeken bir kaç nokta oLdu sizLerLe payLaşmak istedim tartışmaya girip bu konuyuda kaybetmemeye dikkat edeLim arkadaşLar![]()
Gözüme çarpan noktaLar :
- 5 sunucunun iLk 10 oyuncuLarı topLam 50 oyuncu ve bunLarın 40 tanesi Lodos 10 tanesi Arz :? - Sancak ve TeşkiLat ın Listedeki iLk 10 oyuncuLarı tamamen Lodos :|
- SunucuLar geneLi Lonca puanı sıraLamasında iLk 5 Loncanın 4 tanesi Lodosops:
- Yine geneL Lonca puanı sıraLamasında iLk 20 de :17 Lodos ve sadece 3 Arz (ikisi roa) Loncası var![]()
- ILk 10 ListeLerinde en çok Arz oLan sunucu bizimki 5 Arz 5 Lodos![]()
- SunucuLarda Lonca sıraLamaLarında 1. ve 2. sırada Arz LoncaLarı oLan tek sunucu yine bizimki
- E.Ö Sunucusu iLk 10da 5m LPsi oLan oyuncu yok :!:
- 1. ve 2. sıradaki oyuncuLarının topLam LPsi xBaTMaNx yada Emosion dan daha az ama geneL sıraLamada şuan 3. oLan Türkbüyü den biraz daha çok
Dikkatimi çeken noktaLar bunLardı tabi bu istatistikLere iLgi duyan var duymayan var doğaL oLarak... :idea:
Kod: Tümünü seç
Evet bu kouya her açıdan bakabilirsiniz örneğin tek bir karakteri olan birisi yüksek puan ile sıralamada olabilir fakat 3 karakterinin toplam LP si o kişiden fazla olupda listeye giremeyen oyuncu da olabilir fakat gün gelecek bu lp lerin çok değerli olacağı kanatindeyim .
Re: LONCA PUANI
RicaRivalxmelodi yazdı:Listeyi Tekrar Açtığın İçin Teşekkürler.
Bazı Kendini Bilmez İnsanlar farklı loncalardan adam koparmaya çalışınca sinirlenmemek elde değil. Bu Yüzden konuyu tartışma alanına çekmek zorunda kalıyorum. Umarım bu karmaşalar tekrar yaşanmaz.
Re: TÜM SUNUCULARDA LP SIRALAMASI
Tüm sunucuların LP sıralamaları eklenmiştir.
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
eksik bilgilendirme yapmisin eksik sunucular varIKVxMEDYA yazdı:Tüm sunucuların LP sıralamaları eklenmiştir.
L.O.D.O.S
Bu istatistikler artik sadece Kuklaci'ya özelXGaFFaRDeDeX yazdı:eksik bilgilendirme yapmisin eksik sunucular varIKVxMEDYA yazdı:Tüm sunucuların LP sıralamaları eklenmiştir.
Isteyen kendi sunucusunada yapar yada bizi izlemeye devam eder :twisted:
Re: KUKLACIDA LP SIRALAMASI
Emeğine sağlık;=)
Teşekkürleratabey yazdı:Emeğine sağlık;=)
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
selam olsun kuklacıya:
Güzel bi calısma olmus elınıze saglık arkadaslar ben teşkılatta rock n rol baskanıyım yalnız soyle bı durum var 12m lp sı olan arkadaslar tabıkı buyuk bı gayret caba ama istatistikleri gordum oturup butun charlarımın lpsını topladıgımda 15-16 arasında emınımkı bı cok arkadasta istatistiklerde gorunmuyordur benm gıbı buyuk bı kayıp degıl ama gorunmeyen bı cok arkadasında var oldugunu bılmek gereklı tekrardan elınıze saglık guzel bı calısma
Güzel bi calısma olmus elınıze saglık arkadaslar ben teşkılatta rock n rol baskanıyım yalnız soyle bı durum var 12m lp sı olan arkadaslar tabıkı buyuk bı gayret caba ama istatistikleri gordum oturup butun charlarımın lpsını topladıgımda 15-16 arasında emınımkı bı cok arkadasta istatistiklerde gorunmuyordur benm gıbı buyuk bı kayıp degıl ama gorunmeyen bı cok arkadasında var oldugunu bılmek gereklı tekrardan elınıze saglık guzel bı calısma