Malesef Aktarma Yoktur. Kutu Almadan Üretemezsin.berkancetin yazdı:Bir sorum daha var,benim savaşçımın zırhçısı 49 değil ve sıfırlayamamda,kutu yüklemedim.Başka çarda üretip aktarma şansımda yok mor item olduğundan.Bu durumda kutu almadan üretemiyorum dimi ?
Farabi Farabi Ceket üretimi
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Farabi Farabi Ceket üretimi
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
XxxChesTeRxxX yazdı:Malesef Aktarma Yoktur. Kutu Almadan Üretemezsin.berkancetin yazdı:Bir sorum daha var,benim savaşçımın zırhçısı 49 değil ve sıfırlayamamda,kutu yüklemedim.Başka çarda üretip aktarma şansımda yok mor item olduğundan.Bu durumda kutu almadan üretemiyorum dimi ?
O paraya farabi shen ceket almak daha mantıklı galiba
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Eğer Kutun Yüklü Değilse Ve Kutu Alamıyorsan Tek Çözüm Farabi Shen Cekettir .berkancetin yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Malesef Aktarma Yoktur. Kutu Almadan Üretemezsin.berkancetin yazdı:Bir sorum daha var,benim savaşçımın zırhçısı 49 değil ve sıfırlayamamda,kutu yüklemedim.Başka çarda üretip aktarma şansımda yok mor item olduğundan.Bu durumda kutu almadan üretemiyorum dimi ?
O paraya farabi shen ceket almak daha mantıklı galiba
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Onun üretimi yada satın alınması kaça patlar peki ?
Eminönünde 30 m ye bulabiliyorsunberkancetin yazdı:Onun üretimi yada satın alınması kaça patlar peki ?
Arizonaa - Şahüzzaman - Lokmanşifa
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Arizonaaa yazdı:Eminönünde 30 m ye bulabiliyorsunberkancetin yazdı:Onun üretimi yada satın alınması kaça patlar peki ?
Sancakta 50 m yapıyor diye biliyorum
50 m olabilir, yani mor ceketle aynı fiyata patlıyor. Shen daha avantajlı aynı zamanda paraya sıkıstıgında elinden rahatlıkla cıkarabiliyorsun.
İyi Forumlar.

- berkancetin
- Demirci Çırağı
Teşekkürler Arkadaşlar bilgiler için 
Sığınak ve migrat için konuşmak gerekirse üretmekte fayda var. Sığınakta zaten büyücüler direnç elektrik oluyor. Migratta ise sadece Junon'a geldiğinde direnç elektrik işe yarar.
Oysa farabi efsun bütün slotların kesiminde görev üstlenir.
Yani; canının yüksek olması slotları keserken büyük avantaj sağlar, seri gidilmesine vesile olur zaten grup bölgelerinin önemli kısmını boss olmayan slotlar oluşturur. Junona gelince 1 tane shen efsun takarsın kesim gerçekleşir zaten.
Oysa farabi efsun bütün slotların kesiminde görev üstlenir.
Yani; canının yüksek olması slotları keserken büyük avantaj sağlar, seri gidilmesine vesile olur zaten grup bölgelerinin önemli kısmını boss olmayan slotlar oluşturur. Junona gelince 1 tane shen efsun takarsın kesim gerçekleşir zaten.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Farabi shen ceket zaten ufaktan çemberlitaş hazırlığı galiba
M2 Element var bende,240 elektiriğe verdim,shen ile 1000 yapıyorum.Slotlardada 35bin canım var.
M2 Element var bende,240 elektiriğe verdim,shen ile 1000 yapıyorum.Slotlardada 35bin canım var.