Bence yeni şifa kullanıp , bölgelere yeni giren bir oyuncu oldugun dusunulurse ; düşünen 2. seferde - motor tek seferde ve fedailerde öyle az ölüm olduysa başarılısın demek ki.
Şifacılık dikkat ve hesap ister.Alışınca eğlenirsin zaten
İste arkadasım sorun bu ya ben once oynadıgım oyunlarda hep arkadas cevresı yapardım ıyı gecınırdık oyun cok zevklı olurdu ama bu oyunda hala dogru duzgun arkadas bulamadım o yuzden oyun bazen acayıp sıkıcı oluyo... nası olucakta arkadas bulacam bı turlu anlayamdımISeHRaZaTI yazdı:Burda sayfalarca yazsak da boş ancak kendin tecrübe ederek öğrenebilirsin. Verebileceğim tek tavsiye bolca pratik yap ve her slotta bir öncekinin üstüne birşeyler koymaya çalış 2-3 kenan kesiminden sonra ezbere oynamaya başlarsın zaten.
Not: Grup bölgelerinde kurduğun arkadaşlıklara dikkat et elbet birgün bütün itemlerini tamamlayabilirsin fakat gerçek dostları bulman zaman alıcak, güzel eğlenmen dileğiyle.
(benden önce yazan arkadaşlar bilmen gereken çoğu şeyi yazmış zaten)
Neyse bakalım bulabılecemmıISeHRaZaTI yazdı:Yeni başlayanların arkadaş bulabilecekleri en iyi yer şuan da rup bölgeleri gibi gözüküyor hele de bir şifacı için.