Kayzer yazdı:MasumprenS yazdı:MasumprenS yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun arkadaslar.
İyi Yorumlarınız,İyi Dilekleriniz İçin Tekrar Teşekkür Ederiz.

Kayzer yazdı:MasumprenS yazdı:MasumprenS yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun arkadaslar.
kasaphasan06 yazdı:Sayfamız hayırlı olsun da Ben Turnuvadan çekildiğimi Bildirmiştim((((
Gargoyle35 yazdı:Hayırlı uğurlu olsun tartışmasız Kilitsiz bir sayfa dileğiyle![]()
Ben farklı bir şeyi kastettim ama neysecansuhzn yazdı:Gargoyle35 yazdı:Hayırlı uğurlu olsun tartışmasız Kilitsiz bir sayfa dileğiyle![]()
Aziz Öncelikle İyi Dileklerin İçin Teşkkür Ederiz.
Kilit Konusuna Gelince.Sayfalarımızı Ben Kilitlettim.Yöneticilerin Sayfa Silme Hakkı Olmadı İçin Kilit Koydurttum.Çunkü Birden Fazla Sayfamız Olmuştu.
Burdan Bunada Deyinmek İstedim Senin Aracılığınla![]()
Gargoyle35 yazdı:Ben farklı bir şeyi kastettim ama neysecansuhzn yazdı:Gargoyle35 yazdı:Hayırlı uğurlu olsun tartışmasız Kilitsiz bir sayfa dileğiyle![]()
Aziz Öncelikle İyi Dileklerin İçin Teşkkür Ederiz.
Kilit Konusuna Gelince.Sayfalarımızı Ben Kilitlettim.Yöneticilerin Sayfa Silme Hakkı Olmadı İçin Kilit Koydurttum.Çunkü Birden Fazla Sayfamız Olmuştu.
Burdan Bunada Deyinmek İstedim Senin Aracılığınla![]()
![]()
Gargoyle35 yazdı:Ben yönetimin konularınıza kilit vurmasına gönderme yapmıştım ama sen nerelerden algılıyorsun bilemicem![]()