İndepent degil bagimli olarak calismak istiyorum, belki adim fazla duyulmayacak ama sonucta elimden geldigi kadar calisip oyunlari iyi yere getirmeye calisicam.
Su an cocukca bir karar olarak gozukse bile sobee de calismak istiyorum 4 senedir
Mareşal Ve Kp İşinden Arkadaşların Aydınlatması Dileklerimle
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: Mareşal Ve Kp İşinden Arkadaşların Aydınlatması Dilekler
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kp carının rütbesi en az 1520 olması lazomki tam puan yani tam klan alman gerekir.
25 level 12 car uzun yorucu bir yolculuk sinirlerişn sağlamsa başka yoksa tavsiye edilmez hızlı kesmeye gelince oda senin yetenek beceri sabırlılığınla alkalı bişi.
ama 25 levellerin son dönemlerine denk geliyon kesebielceğin kadar kese dur derim.
Ticarewtini yapman ise suan için zarar oalcak anca kendi özel carların varsa onlara gözlük alablirsin.
bir kp işinde 25 elvel oalcak diye bir kavram yok
49 level ise 49 25 elvelse 25 üstü level olamsı yeterli.
Ama sadece sunu soyleyem hayattan hiç bıkmadığın kadar bıkablirsin git gitde bu sorunlar en alt sınıra iner ama o sınıra gelene kadar tabii vazgeçmesen.
12 çar için harcayacagın akçe miktarı hesapalrsan karlımı cıkan zararlımı olun bilemem.
3 plus +1 kendi plusu 4400 akçe 1 adet kp artırıcı 2000 akçe aylık maaliyeti 6600 akçe. Vakit zaman akçe ile ölcülemez.
Teşklatında kp işinde diger sunuclara oranla kıyaslanmayacak kadar bir üstünlüğü bulunmaktadır buda (puma) karakterinin verdiği hastan yola cıkmıs dev bir kadronun olusundandır.
Bu arada teşkilatta ustalaşmış kp içinde zannettiğin kadar çok kişi yok zamanla coğu bıraktı yada devretti akla kala 7 kişi kaldı.
25 level 12 car uzun yorucu bir yolculuk sinirlerişn sağlamsa başka yoksa tavsiye edilmez hızlı kesmeye gelince oda senin yetenek beceri sabırlılığınla alkalı bişi.
ama 25 levellerin son dönemlerine denk geliyon kesebielceğin kadar kese dur derim.
Ticarewtini yapman ise suan için zarar oalcak anca kendi özel carların varsa onlara gözlük alablirsin.
bir kp işinde 25 elvel oalcak diye bir kavram yok
49 level ise 49 25 elvelse 25 üstü level olamsı yeterli.
Ama sadece sunu soyleyem hayattan hiç bıkmadığın kadar bıkablirsin git gitde bu sorunlar en alt sınıra iner ama o sınıra gelene kadar tabii vazgeçmesen.
12 çar için harcayacagın akçe miktarı hesapalrsan karlımı cıkan zararlımı olun bilemem.
3 plus +1 kendi plusu 4400 akçe 1 adet kp artırıcı 2000 akçe aylık maaliyeti 6600 akçe. Vakit zaman akçe ile ölcülemez.
Teşklatında kp işinde diger sunuclara oranla kıyaslanmayacak kadar bir üstünlüğü bulunmaktadır buda (puma) karakterinin verdiği hastan yola cıkmıs dev bir kadronun olusundandır.
Bu arada teşkilatta ustalaşmış kp içinde zannettiğin kadar çok kişi yok zamanla coğu bıraktı yada devretti akla kala 7 kişi kaldı.
A R Z L O D O S
Hangi firma ?zodiak2009 yazdı: Yusuf kardeşim ben bu yazıyı yazarken bir oyun geliştiricisi olarak yazıyorum. Lakin ben 3d Modelcisiyim ama Ekibimizde Endüstri meslek Lisesinden mezun 22 yaşında Oyun yazılımı hakkında Profesyonel abimiz var İnanki ne Bilkenti bitirmiş nede OdtüyiAbartmak olmasın ama c++/c#/javasprict/ ve şuanda piyasadaki mevcut olan oyun motorların hepsine hakim birisini bu dilleri okuluna giderek öğrenmedi çalışarak öğrendi
Yani herşey okuluyla olmuyor
Yakında Türkiyede ses getirecek bir Online oyuna imza atacağız inşallah
![]()
Hiçte çocukça bir karar değil kardeşim.Azim,hırs,heves,gayret ve bol bol çalışmak...QYuSuFQ yazdı:İndepent degil bagimli olarak calismak istiyorum, belki adim fazla duyulmayacak ama sonucta elimden geldigi kadar calisip oyunlari iyi yere getirmeye calisicam.
Su an cocukca bir karar olarak gozukse bile sobee de calismak istiyorum 4 senedir
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Selam;los34 yazdı:Öncelikle Herkese Kolay Gelsin Arkadaşlar Kp işinde oldukça usta Teşkilat oyuncularına akıl danışmak için bu konuyu açıyorum arkadaşlar; Ben kp kasma işine yeni başladım başlangıç olarak 12 tane 25 lwl çarım var ve kp kastığım çarımda artırıcı+ plus var 12 çarımda plus+rütbe var bu şekilde kasıyorum size sormak istediğim soru şu Bana kp kasarken hızlı kasma taktikleri veya kp kasarken dikkat edilmesi gereken hususlar nasıl çok verim alabilirim gibi bilgileri verecek deneyimli arkadaşların yardımcı olmasını diliyorum tekrardan herkese kolay gelsin. Teşkilatı seçmemim nedenide Burada çok sayıda mareşal ve kp kasan arkadaş varmış herkese Allah sabır versin zor işSancaktan Selamlar
Kardeş öncelikle sana şu tavsiyede buluna bilirim İKV içersinde çok gereksiz kişiler var konuna baktım da, şöyle bi göz gezdirdim lakin konunla hiç alakası olmayan kişiler kp işinden anlamayan kişiler konuna dahil olmuş öncelikle bu kişilerin yazdıkları şeylere itibar etmemen ve sana 20-30 tane kp karakteri ilk zamanlar hesaplarda kolay gibi gelsede geçen süre zarfı içersinde bıkkınlık verecektir ve o zaman eğer bu yazımı okursan ne demek istediğimi çok iyi anlıyacaksın ama öncelikle yapman gereken seri kasma yolları evet bi kaç kuralı ve püf noktası var ama gidip de bi ustadan işleri hakkında sırrını alırsan herkes usta olur ve usta denen kişilerin bi özelliği kalmaz akıl ve sıtrateji herşey sana tavsiyem ilk etapda bilinçsiz akıl hocalarının tavsiyesi ile aklını karıştırmaman ve biraz daha kp karakteri ayarlaman senin için iyi olacaktır sana küçük bi sır ilk önceki hedefin emek hırsızları sen kp kasmaya çalışırken gelip huzur çıkaranlar özellikle rütben arttıkca KISKANANLAR oldukca çoğalacaktır bunları def etmek olmalı ilk hedefin çizeceğin yolda şimdiden başarılar diliyorum ve başladığın işin oldukca zor olduğunu bi kez daha hatırlatıyorum... KaRaBeLa ----|-- ilklerden
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Lightekgame ekibi altında 3d Modellemeci olarak görev aldım ve şuandada başka bir ekiple Türkiyede denenmemiş bir tarz oyun geliştirmekteyiz. Konusu Osmanlı.gokhan307 yazdı:Hangi firma ?zodiak2009 yazdı: Yusuf kardeşim ben bu yazıyı yazarken bir oyun geliştiricisi olarak yazıyorum. Lakin ben 3d Modelcisiyim ama Ekibimizde Endüstri meslek Lisesinden mezun 22 yaşında Oyun yazılımı hakkında Profesyonel abimiz var İnanki ne Bilkenti bitirmiş nede OdtüyiAbartmak olmasın ama c++/c#/javasprict/ ve şuanda piyasadaki mevcut olan oyun motorların hepsine hakim birisini bu dilleri okuluna giderek öğrenmedi çalışarak öğrendi
![]()
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Delta Force
Konu farklı yere saptı ama , merakımıda gidermem lazımzodiak2009 yazdı:Lightekgame ekibi altında 3d Modellemeci olarak görev aldım ve şuandada başka bir ekiple Türkiyede denenmemiş bir tarz oyun geliştirmekteyiz. Konusu Osmanlı.gokhan307 yazdı:Hangi firma ?zodiak2009 yazdı: Yusuf kardeşim ben bu yazıyı yazarken bir oyun geliştiricisi olarak yazıyorum. Lakin ben 3d Modelcisiyim ama Ekibimizde Endüstri meslek Lisesinden mezun 22 yaşında Oyun yazılımı hakkında Profesyonel abimiz var İnanki ne Bilkenti bitirmiş nede OdtüyiAbartmak olmasın ama c++/c#/javasprict/ ve şuanda piyasadaki mevcut olan oyun motorların hepsine hakim birisini bu dilleri okuluna giderek öğrenmedi çalışarak öğrendi
![]()
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Rock N Roll
Kp Kasılacak En Güzel Yer Lodos Kalesinin en arkasında Bir Menekşe Madeni avr Düz Bir Yol ordan İlerleyerek Bi Çıkmaz Göreceksin kalay Madeni var orda En iyi yer orası Kervan Geçmez Gibi Bi Yer Kimse Uğramaz Bile Kg Gelsn sana 
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.