Kritik Hata

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Kritik Hata

Mesaj gönderen Dilhun »

ARZLODOS yazdı:
Dilhun yazdı:Resim

Foto isteyen arkadas buyur mınık ekranda oynuyordum normalde sorun cıkmıyordu sonra sorun verdı buyuk ekrana cevırdım sorun hala devam edıyor
Kritik hatanın cıktığı yeri tam yazarsan hangi dosyadan dolayı hata verdiğini yazabliri.

Mesla sunucu seciyorum kritik hata alıyorum
Hesap bölüne geliyorum oyuna tam girecekken beyaz ekran cıkıyor.
Oyuna giriyorum iki adım atıyorum kritik hata alıyorum
Oyunu oynuyorum belli bir yere geliyorum eminonu mısr carsısı gibi oraya gelince kriitk hata alıyorum.

Sonlandırmada açık kalan bir istanbul exe dosyası kalıyor sunucu seçer seçmez oyun kitleniyor gibi.

Sunucuyu seçiyorum,kullanıcı adı ve sifreyi giriyorum daha sonra karakter secme paneli gelmeden KRİTİK HATA sorunu gelıyor

Masaüstü çözünürlüklüğünle aynı olmasını gerekir onu yazmamışın dirkgönden bir ekran tahminen dizüstü
c:\sobee dizinini

c:\IKV OLARAK içine kur yada kopyalama yap

sorun haledielcektir.

Ama kur programın elinde varsa sobee dizini oalrak degilde herhangi bir isim olarak kur c:\sobeeikv c:\oyun c:\dizin gibi

Bunlarda işe yarmıyorsa varsayılan aayrların bozulmuş trojan yada demo bir program kurmuş olup regedit kayılarıı karıştırmıştır yeni bir oturum acarak varsayılan ayarların otomatik yüklenir.

Ciddi bir sorun yok ama ufak bir sorunun var ama nerde kim bilir.

Büyük ihtimal bir dosyada kança tabiri ile kulnaılan bir yapışkan solucan bozmuş onu.

dizini değiştirmen yada yeni bir oturum acarak 9olayı çözeceksin.
Bu gibi hataalr genellikle classes dosyalarının oynanmasından meydana geliyor o dosyada orda yada eskisni yeni gibi algılıyor onu silerekte yeninden güncellemesni yaaprblir5sinde onalr karışık işler.
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kritik Hata

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sunucuyu seçiyorum,kullanıcı adı ve sifreyi giriyorum daha sonra karakter secme paneli gelmeden KRİTİK HATA sorunu gelıyor

Olmayan dosya hatası yada kritük hataya sebep olacak dosya acılamıyor saft okunur halde.

Yeni bir dizin yaratarak kurdan kur.

Masaüstü ekran çözünürğü ile oyunun modundan düşük.

masa üstü çözünürlğünü 1280*1024 yap
oyun ayarlarından 1024*768 oalrak gir.

Hiçbiri basarılı olamdı diyorsan

Simdiki orturumun adı derman ise
Denetim masasından kullnıcı profilinden yeni bir oturum acarak o oturumdan girerek ikveyi çalıştır.
Bu da çalışır artık haa.

Ben denedim o hatayı almak için hep çöznürlükte çıktı karakter menusü gözüksedin su su dosyalar ya yok ya acılamıyor dieycektim ama karakter menüsuunu görmeden alıyom diyon.
Çöznürlükte bir karışıklık var.

Yeni bir oturum aç yada ikv diznini başka bir diizne kur. hata basitte çözümüde basittirde neyde oluştu bu hata.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön