Şifacıya Sığınak

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Şifacıya Sığınak

Mesaj gönderen ibrahim99 »

marasaldadas yazdı:
ibrahim99 yazdı:çok saolun aynı dediğiniz gıbı dağıttım şifa 826 ve 2 ruh çalan item 3 cevriye ıtem var yetermi ?
700 şifa kenana yeterde artar bile kutadgu ayak va pant varsa onları giy gir.kudretin şifandan daha önemli senin için bazı çok bilmişler girerken soruyor şifan kaç diye. sorarlarsa 1100 filan de zira sığınağa girmek istediğimde soruyorlardı 700 falan deyince almıyorlardı. 1100 deyince aldılar çok bilenler, o kadar çok biliyorlarki üstümdeki itemleri yansıtıyorum. işi bilen adam sorar bunlar 1100 olmaz diye ama dedimya çok biliyorlar. bu yüzden çok bilmişlerle girme yardımcı oalcak insanlarla gir.
girişte aç dirençleri ck at düşünene gelince kanatma atar kanatma olanı bb canı 50 nin altına inen can bas fedailer zehir atar zehirleneni boz ve büyülere ck at motorda aynı aç direnç şifa bas. motor ibni mor asa veya maraton ayak verir. kenanda aç direnç sağ şalterdekilere ve kendine ck at zehirleneni boz 3 sn zamanın var sığınağın püf noktası burası zehirleneni anında boz kenan da fundi kolye veya yüzük verir. hepsi bu yeterki telaş yapma
saolun herkeze teşekur ederim
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
Zodiac1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Zodiac1 »

ibrahim99 yazdı:Merhaba ben yeni şifacı açtım onu sığınaklara sokmayı düşünüyorum. Sığınaklara girmek için büyü şifa kaç ve hangi yetenekler olması lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ve funditores in itemleri hangi canavardan cıkar yardm ederseniz sevinirim
viewtopic.php?f=17&t=84704
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Kenana bir şekilde gelirsin.
Başlamadan önce tanklar belrlenr. Ck atma tanklara.
kendnde ve ortada bulunan buyuye ck at.
Kavrulacaksınz! da cklar gdr gne kendne ve yanndakine ck.
Can 74 den sonra öleceksin deyip birine zehr atar. Gözlerın solda isimlerde olsun zehr etkısı gorunce boz. cok basit dikkatlı ol yeter.

“Şifacı” sayfasına dön