TAPTAZEEEEE

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: TAPTAZEEEEE

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Sinholy yazdı:
ozaerdenn yazdı:Birisine özel teşekkür etmek istesen anlardım. ŞeytanınSiparişi 4 seti dizen ilk büyücü. Son olarak Transformatör Ayakkabı kalmıştı, düşmeyince üretti. Kalan tüm itemleri üretmemiş, düşürmüş. Buna rağmen kimseye duyurma çabası olmadı. Senin ise maşallahın var.

Karahisarlı ekibinin nickleri benziyor, karıştırıyorum. Ama biriniz vardı; ejderli^, zırhlı. İYİLEŞTİRMESİZ asitciydim. Onu asite boğarken Dinazor İksir içmesine rağmen kaçamamıştı. İnsanlar ne rezil hallerden, nerelere geliyor.. Gerçi ceket üretince bir yere gelebildiğini, gelebileceğini sanmıyorum ya, neyse..

Hayırlı olsun
Merhaba

Öncelikle şunu belirtmeliyimki benim okulum nedeniyle oyuna giremiyordum ve ceketin rengi ve duruşu çok hoşuma gidiordu şu ceketi üreteym sonra bırakcam dedim ve ürettim bu arada sen beni asitle kestin die rezil bir durum göremiorum kestiysen kestin bunu forumda alaycı bir ifadeyle sergileme tutumundan hiç hoşlanmadıgımı belirtmek isterim

İyi forumlar...
VS atıyoruz. Sen kaçıyorsun. Ben tam oturacakken iksir içmiş bir vaziyette geri dönüyorsun, buna rağmen ölüyorsun. Böyle bir ezikliğe başvurmuş birisinin böyle bir konu açmasına gıcık oldum.
PIRASASAPI
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

ozaerdenn yazdı:
Sinholy yazdı:
ozaerdenn yazdı:Birisine özel teşekkür etmek istesen anlardım. ŞeytanınSiparişi 4 seti dizen ilk büyücü. Son olarak Transformatör Ayakkabı kalmıştı, düşmeyince üretti. Kalan tüm itemleri üretmemiş, düşürmüş. Buna rağmen kimseye duyurma çabası olmadı. Senin ise maşallahın var.

Karahisarlı ekibinin nickleri benziyor, karıştırıyorum. Ama biriniz vardı; ejderli^, zırhlı. İYİLEŞTİRMESİZ asitciydim. Onu asite boğarken Dinazor İksir içmesine rağmen kaçamamıştı. İnsanlar ne rezil hallerden, nerelere geliyor.. Gerçi ceket üretince bir yere gelebildiğini, gelebileceğini sanmıyorum ya, neyse..

Hayırlı olsun
Merhaba

Öncelikle şunu belirtmeliyimki benim okulum nedeniyle oyuna giremiyordum ve ceketin rengi ve duruşu çok hoşuma gidiordu şu ceketi üreteym sonra bırakcam dedim ve ürettim bu arada sen beni asitle kestin die rezil bir durum göremiorum kestiysen kestin bunu forumda alaycı bir ifadeyle sergileme tutumundan hiç hoşlanmadıgımı belirtmek isterim

İyi forumlar...
VS atıyoruz. Sen kaçıyorsun. Ben tam oturacakken iksir içmiş bir vaziyette geri dönüyorsun, buna rağmen ölüyorsun. Böyle bir ezikliğe başvurmuş birisinin böyle bir konu açmasına gıcık oldum.
Selamlar

Öncelikle kardeşim yazdıgımı dikkate alacak olursan eğer
ozaerdenn yazdı:benim okulum nedeniyle oyuna giremiyordum
oyundaki arkadaşlarla benim fazla bir alakam yok ben sene başından beri bu oyuna girmiorum sen beni nerde görüpte kestin? Beni hiç bir şifacı asitle kestigini hatırlamıorum yanlıs anlama diğer arkadaşları kesmiş olabilirsin ama kardesm vs atıorsak eğer kaçmam dinazor hiç içmem dedigin gibi nicklerimiz birbirine benzior bu arada
ozaerdenn yazdı:İnsanlar ne rezil hallerden, nerelere geliyor.. Gerçi ceket üretince bir yere gelebildiğini, gelebileceğini sanmıyorum ya, neyse..
sen kendini kimseden üstün göremessin senin böyle bi yorum yapman senin nasıl bir kişileğe sahip oldugunu gösterir

İyi forumlar...
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

Forum kuralları 2.Maddesi Kişisel tartışmaya sebebiyet,tartışmanın devamı halinde gerekli kişilere uzaklaştırma uygulanıcaktır.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Sultanahmetli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sultanahmetli »

Hayırlı olsun darısı başıma:)
Sultanahmetli[49]
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Hayırlı olsun
Asitle Kestiysen Rezil Olmasının Ne Alakası Var.. :arrow: :shock:
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

XxxChesTeRxxX yazdı:

Hayırlı olsun
Asitle Kestiysen Rezil Olmasının Ne Alakası Var.. :arrow: :shock:
651 Asite iksirle direnememiş birisinin hava atması normal mi? ;)

"Karahisarlı ekibinin nickleri benziyor, karıştırıyorum." demiştim, sen olmayabilirsin ama sonuçta hepiniz şifrelerinizi biliyorsunuzdur. Ha başkası, ha sen.

Neyse bu konuya daha fazla yorum yazmayacağım. Tekrardan hayırlı olsun inşallah kesersin birilerini.

İyi forumlar..
PIRASASAPI

“Genel Sohbet” sayfasına dön