VS atıyoruz. Sen kaçıyorsun. Ben tam oturacakken iksir içmiş bir vaziyette geri dönüyorsun, buna rağmen ölüyorsun. Böyle bir ezikliğe başvurmuş birisinin böyle bir konu açmasına gıcık oldum.Sinholy yazdı:Merhabaozaerdenn yazdı:Birisine özel teşekkür etmek istesen anlardım. ŞeytanınSiparişi 4 seti dizen ilk büyücü. Son olarak Transformatör Ayakkabı kalmıştı, düşmeyince üretti. Kalan tüm itemleri üretmemiş, düşürmüş. Buna rağmen kimseye duyurma çabası olmadı. Senin ise maşallahın var.
Karahisarlı ekibinin nickleri benziyor, karıştırıyorum. Ama biriniz vardı; ejderli^, zırhlı. İYİLEŞTİRMESİZ asitciydim. Onu asite boğarken Dinazor İksir içmesine rağmen kaçamamıştı. İnsanlar ne rezil hallerden, nerelere geliyor.. Gerçi ceket üretince bir yere gelebildiğini, gelebileceğini sanmıyorum ya, neyse..
Hayırlı olsun
Öncelikle şunu belirtmeliyimki benim okulum nedeniyle oyuna giremiyordum ve ceketin rengi ve duruşu çok hoşuma gidiordu şu ceketi üreteym sonra bırakcam dedim ve ürettim bu arada sen beni asitle kestin die rezil bir durum göremiorum kestiysen kestin bunu forumda alaycı bir ifadeyle sergileme tutumundan hiç hoşlanmadıgımı belirtmek isterim
İyi forumlar...
TAPTAZEEEEE
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TAPTAZEEEEE
PIRASASAPI
-
- Sahaf Yardımcısı
Selamlarozaerdenn yazdı:VS atıyoruz. Sen kaçıyorsun. Ben tam oturacakken iksir içmiş bir vaziyette geri dönüyorsun, buna rağmen ölüyorsun. Böyle bir ezikliğe başvurmuş birisinin böyle bir konu açmasına gıcık oldum.Sinholy yazdı:Merhabaozaerdenn yazdı:Birisine özel teşekkür etmek istesen anlardım. ŞeytanınSiparişi 4 seti dizen ilk büyücü. Son olarak Transformatör Ayakkabı kalmıştı, düşmeyince üretti. Kalan tüm itemleri üretmemiş, düşürmüş. Buna rağmen kimseye duyurma çabası olmadı. Senin ise maşallahın var.
Karahisarlı ekibinin nickleri benziyor, karıştırıyorum. Ama biriniz vardı; ejderli^, zırhlı. İYİLEŞTİRMESİZ asitciydim. Onu asite boğarken Dinazor İksir içmesine rağmen kaçamamıştı. İnsanlar ne rezil hallerden, nerelere geliyor.. Gerçi ceket üretince bir yere gelebildiğini, gelebileceğini sanmıyorum ya, neyse..
Hayırlı olsun
Öncelikle şunu belirtmeliyimki benim okulum nedeniyle oyuna giremiyordum ve ceketin rengi ve duruşu çok hoşuma gidiordu şu ceketi üreteym sonra bırakcam dedim ve ürettim bu arada sen beni asitle kestin die rezil bir durum göremiorum kestiysen kestin bunu forumda alaycı bir ifadeyle sergileme tutumundan hiç hoşlanmadıgımı belirtmek isterim
İyi forumlar...
Öncelikle kardeşim yazdıgımı dikkate alacak olursan eğer
oyundaki arkadaşlarla benim fazla bir alakam yok ben sene başından beri bu oyuna girmiorum sen beni nerde görüpte kestin? Beni hiç bir şifacı asitle kestigini hatırlamıorum yanlıs anlama diğer arkadaşları kesmiş olabilirsin ama kardesm vs atıorsak eğer kaçmam dinazor hiç içmem dedigin gibi nicklerimiz birbirine benzior bu aradaozaerdenn yazdı:benim okulum nedeniyle oyuna giremiyordum
sen kendini kimseden üstün göremessin senin böyle bi yorum yapman senin nasıl bir kişileğe sahip oldugunu gösterirozaerdenn yazdı:İnsanlar ne rezil hallerden, nerelere geliyor.. Gerçi ceket üretince bir yere gelebildiğini, gelebileceğini sanmıyorum ya, neyse..
İyi forumlar...
-
- Mezarlık Bekçisi
Merhaba,
Forum kuralları 2.Maddesi Kişisel tartışmaya sebebiyet,tartışmanın devamı halinde gerekli kişilere uzaklaştırma uygulanıcaktır.
İyi forumlar.
Forum kuralları 2.Maddesi Kişisel tartışmaya sebebiyet,tartışmanın devamı halinde gerekli kişilere uzaklaştırma uygulanıcaktır.
İyi forumlar.
- Sultanahmetli
- İskele Babası
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Asitle Kestiysen Rezil Olmasının Ne Alakası Var.. :arrow: :shock:ozaerdenn yazdı:Birisine özel teşekkür etmek istesen anlardım. ŞeytanınSiparişi 4 seti dizen ilk büyücü. Son olarak Transformatör Ayakkabı kalmıştı, düşmeyince üretti. Kalan tüm itemleri üretmemiş, düşürmüş. Buna rağmen kimseye duyurma çabası olmadı. Senin ise maşallahın var.
Hayırlı olsun
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
651 Asite iksirle direnememiş birisinin hava atması normal mi?XxxChesTeRxxX yazdı:Asitle Kestiysen Rezil Olmasının Ne Alakası Var.. :arrow: :shock:ozaerdenn yazdı:Birisine özel teşekkür etmek istesen anlardım. ŞeytanınSiparişi 4 seti dizen ilk büyücü. Son olarak Transformatör Ayakkabı kalmıştı, düşmeyince üretti. Kalan tüm itemleri üretmemiş, düşürmüş. Buna rağmen kimseye duyurma çabası olmadı. Senin ise maşallahın var.
Hayırlı olsun
"Karahisarlı ekibinin nickleri benziyor, karıştırıyorum." demiştim, sen olmayabilirsin ama sonuçta hepiniz şifrelerinizi biliyorsunuzdur. Ha başkası, ha sen.
Neyse bu konuya daha fazla yorum yazmayacağım. Tekrardan hayırlı olsun inşallah kesersin birilerini.
İyi forumlar..
PIRASASAPI