Ikvde yeni #@!? dikkat
Re: Ikvde yeni #@!? dikkat
Züviyetsiz tosbağa ben neymişim söyle bakalım 
Professional Kişiden; JAVA, C#, C++, FLASH VE HTML DERSLERİ VERİLİR.
İLGİLENENLERE DUYRULUR.

İLGİLENENLERE DUYRULUR.

Fearles yazdı:Eee üf sende 11 mesajın var saçma konuya mesaj mı yazıyorsun ki onların seviyesine iniyorsun.Aerroww yazdı:Onun bilmesi önemli değil burda herkesin bilmesi lazım senin hangi tosbağa olduğunu
11 Mesajım var çünkü senin gibi boş konulara mesaj yazmaktan ve post kasmaktan ziyade arkadaşlarımı koruma amaçlı yazdığım mesajlar daha önemli.Benim yazdığım 1 mesaj senin yazdığın tüm mesajlara bedel.
Professional Kişiden; JAVA, C#, C++, FLASH VE HTML DERSLERİ VERİLİR.
İLGİLENENLERE DUYRULUR.

İLGİLENENLERE DUYRULUR.

- Qllxdoguhanxllq
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
forfeit011 yazdı:Kardeşim beni ilgilendirmezz ben lafımı atarım oraya bildigim bu size laf düşmez bide senin yaşın beni ilgilendirmezz isdersen 50 ol adam olamamışın kaç yazar
Bana adam olamamışsın diyorsun.Fakat kendine bakmıyorsun.Foruma senin gibi ahlaksızca konular açıp argo kelimeler eden ben değilim.Sence adam olamayan ben miyim?Sen misin? Neyse sen daha kimin adam olduğunu anlayacak kadar büyüyememişsin koçum...Eğer büyüseydin böyle saçma konu açmazdın....Engellerden Şikayet ederdin vs. şeyler yapıp o kişiyi susturmaya çalışırdın forumdan konu açıp rezil etmek bir işe yaramaz...
Qllxdoğuhanxllq
O Bir Arzın Çocuğu ==> Qllxdoğuhanxllq
O Bir Arzın Çocuğu ==> Qllxdoğuhanxllq
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Çok kıskananım var ne diyim vah vah eray bu oyunda dost gibi durup şerefsizlik yapan çok adam var.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.