Paylaşımın için teşekkürler RootAdmin;
Konusu açılmışken ''Güvenlik'' bölümümüzde güvenliğiniz ile ilgili birçok bilgiye ulaşabileceğinizi hatırlatalım.
viewforum.php?f=105
İKV Şifre Güvenliği
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İKV Şifre Güvenliği
Koray YAR
- XXcenturionXX
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ben görev yöneticisini açtim işlemlere tikladim servıces exe diye bir sey yok defalarca baktim yapabilirim yardim ?
anlattıklarım xp işletim sistemi için geçerli ...win7 veya vista kulanmadıgım için bir şey söyleyemem ama söyledigim programlarla bilgisayarınızı taratabilirsiniz iyi forumlar ..(bu arada win7 görev yöneticisi işlemler bölümünde servicesexe yoktur)XXcenturionXX yazdı:ben görev yöneticisini açtim işlemlere tikladim servıces exe diye bir sey yok defalarca baktim yapabilirim yardim ?
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Arkadaş yazmış sanırım ekran klavyesi güvenlidir diye.Neye göre güvenli şimdi analizini yapalım...
Son zamanlarda çıkan keylogger'ler ekran klavyeside alıyor artık.
Bir Örnek verecek olursak ;
>>
Bunun gibi meretler devamlı çıkıyor.Kullanıcıların güvenliği için pc'lerini düzenli olarak taratmalılar.
Herşeyden önce güvenlik
Arkadaş yazmış sanırım ekran klavyesi güvenlidir diye.Neye göre güvenli şimdi analizini yapalım...
Son zamanlarda çıkan keylogger'ler ekran klavyeside alıyor artık.
Bir Örnek verecek olursak ;
>>

Bunun gibi meretler devamlı çıkıyor.Kullanıcıların güvenliği için pc'lerini düzenli olarak taratmalılar.
Herşeyden önce güvenlik