Legendxdalgac yazdı:Merhaba,
Neden böyle bir düşüncedesiniz açıkçası anlıyamadım.
Böyle bir öneri yapcağınıza düşen kişinin 10 dk içerisinde gelmez ise gruptan düşeceği ile ilgili konuda öneri yapmanız daha mantıklı bence.Gaffarda elektiriği veya interneti gitti zaman 10 dk içerisinde gelmez ise tüm emekler boşa gidebiliyor.Bu süre arttırılabilir mesela.
Başka bir husus olarakta '' G K B '' ekibi olarak girdiğimiz zaman tüm bölgeyi temizliyoruz.
Sırasıyla Yol savaşçısı, GBM-X, Stu, Gaffar Bey, Semiha Hanım ve İstikbarat Subayı..
Maximum 3 saat sürüyor zaten böyle..
Ekibiniz sağlam ise bir süre sonra birbirine alışıyo ve hızınıza hız katıyo.
İyi forumlar..
Grup Bölge Sorununa cözüm Olur Mu ?
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
Re: Grup Bölge Sorununa cözüm Olur Mu ?
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bunlar yerine bölgeler çoğaltılsa daha iyi olacak
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
benim demek istediğim o değildiki zaten kimsenin 7 saat içerde durmadığını söyledim bende biliyorum 7 saat sürmediğiniISeHRaZaTI yazdı:4 ü 7 saat sürmüyor ayrıcaveym2 yazdı:kimse 4 ünü birden kesmiyo zaten ya sade startut ya startut gaffar ya yol yada yol x en fazla yol x startut atıyolar kimse 4 ünü birden kestiğini sanmıyorum 7 saat içerde duran hiç kimse yok emin olun bölge sayısını artırın
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Merhabalar;
Grup Bölgeleri' n de verilen sürelerin kısaltılması ya da uzatılması doluluk oranına hiçbir etkisi olmayacaktır.Bunun yerine tek ve en kesin çözüm her zaman belirttiğimiz gibi Grup Bölgeleri kopya sayılarının artırılmasıdır.COPY-PASTE işinden iyi anlayan yönetim bunu yapmamakta neden bu kadar ısrarcı cevabını yakında Dükkan ' dan alırız.
Sabırlı Oyunlar..!
Grup Bölgeleri' n de verilen sürelerin kısaltılması ya da uzatılması doluluk oranına hiçbir etkisi olmayacaktır.Bunun yerine tek ve en kesin çözüm her zaman belirttiğimiz gibi Grup Bölgeleri kopya sayılarının artırılmasıdır.COPY-PASTE işinden iyi anlayan yönetim bunu yapmamakta neden bu kadar ısrarcı cevabını yakında Dükkan ' dan alırız.
Sabırlı Oyunlar..!