SAMILBEY yazdı:Ben fıkrıne katılmıyorum.. ıyı bır savascı sen ne yaprsan yap yenı sıstemde ısı bılıyorsa sıfayı keser... bu bırıncısı artı dedıgın gıbı yeraltı ve yenı yetenek comboları ıle eskı duzen bıttı yenılmez olan sıfalar devrı kapandı onu bızde farkındayız ... ben genel kanatımı daha once bır cok kez forumda bıldırdım denedıgım hıc bır saheser.. o ısme layık sılahlar degıl buyu harıcınde... asaf dedıgın sılah tek ozellı kudret rejenerasyonu onun harıcınde hıc bır ıse yaramıyan.. sus esyası benım kısel fıkrım olarak.. oncelıkle sıfayım demısısn .. oyunu bılen oynuyan her sıfa bılırkı asa dan sılah olmaz.. olsada ıste asaf gıbı olur :mrgreen: verdıgı hasar hem yaratıklara olsun hem oyunuya karsı komık duzeylerde kalan bır sılah .. haa bu son guncelemeden once farklımıydı dıye soruyorsan eger bence gene degıldı... bence sırf max dızen ark elınde gezdırmesı gerken bır esya olmakdan ılerı gıdemezdı ama onuda aldılar artık .. Bunlar tabıı senın kendı kısısel fıkırlerın oldugu gıbı bıızmde kısısel fıkırlerımız.. herkez farklı dusune bılır oyunun guzelıgıde burda.. zaten ama bence ıs gormuyen .. gorev ıtemelrınden farkı yok benım ıcın ha grup sıfası olursun o zmana al elıne otur bır kosede oyle avel avel oyun ızle o zmana guzel bır sılah dıye bılırm .. ama bn avel avel oyun ızlemek ıcın sıfa gelıstırmedım maalesef
Fikrinikrin Cok yanlıs .. Şifacı kullanmak oyunu aval aval seyretmek değildir aç bir şifacı 49 Yap kLana qir ve aval aval izLe bakaLım NeLer DiyorLar...