oyundan çıkmak ayrı bişey ama hala oyundayız. 1 saat önce düşürdüğüm item ve tekrar giriyoruz illa bişeyi onaylatmak için escape tuşu ile çıkıp sonra oyuna mı girmem lazım.. saçmalamayın gözünüzü seveyim.. Tamamiyle İKV nin hatasıdır. Ne yazık ki kodumun akılsızları hala bişey yapmıyorlar . engellerse engellesinler çokta umrumda sanki bu saatten sonra. oyunun lagını çözmeye çalışıyoruz diyor.. len hata nerdeyse bulucaz diyorlar.. o kadar dosya var ve başladığından beri dikkate alınsa şimdiye çoktan çözülmüştü.. günde 1 dosyaya bile bakamaz bu dengesiz özürlüler.. insanlara kolay hakaret etmem ama artık bu iş çığırından çıktı ne yazık ki... :evil: :evil:COMMANDER yazdı:Tamam kardeşim sana hak veriyorum cok üzücü bir durumXxinfazxx yazdı:Yönetim çalışıyor çabalıyor ya anca milletin emegini çalıyolar emek hırsızları çalışmaktan başka herşeyi yapıyolar madem böyle bi şey yapacaksınız haber verin lan millete günlerdir ugraşıyorum ya tam 1 hafta oldu 1 parça eşya düşürmek için 1 haftada gece gündüz demedik ugraştık ben böyle işin içine edeyim ya geri verin o itemi yada yapacagınız işe başlarım !!!
Fakat yonetim size gerekli açıklamayı yapmış
Size alt + f4 yerine esc ile çıkmanıza yonetim her zaman soylemiyor mu
Eğer soylemezse suclayabilirdiniz ama soluyorlar
Böyle Bi Saçmalık Varmı Lan.... !
Re: Böyle Bi Saçmalık Varmı Lan.... !
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
JackGhosen yazdı:Yönetim Boşuna mı Bağırıyor ''Lütfen Oyundan ESC İle Çıkın'' Diye...
Hem Oyundan Alt + F4 Çekerek Çıkınca Oyun Görev Yöneticisinde Açık Kalıyor.
Neden İnsan Gibi Çıkış Tuşuna Basarak Çıkmıyorsunuz.
Bir de Demiş ki ''Biz Her Seferinde Esc ile mi Çıkmak Zorundayız''
Sen Herhalde Alışveriş Merkezlerinde Çıkış Değil de Giriş Yazan Yerden Çıkanlardansın...
Kim Ne Derse Desin Oyundan Adam Gibi Çıkın Arkadaşım.
Nedir Bu Kitlenmiş Bilgisayarda Program Kapatır Gibi Alt + F4 Çekme Sevdası !
Oldu Olacak Ctrl + Alt + Delete ile Görev Yöneticisinden Kapatın Oyunu, Zzz !...

- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Kingest yazdı:JackGhosen yazdı:Yönetim Boşuna mı Bağırıyor ''Lütfen Oyundan ESC İle Çıkın'' Diye...
Sen Herhalde Alışveriş Merkezlerinde Çıkış Değil de Giriş Yazan Yerden Çıkanlardansın...
Oldu Olacak Ctrl + Alt + Delete ile Görev Yöneticisinden Kapatın Oyunu, Zzz !...![]()
Üstteki yazıyı iyi oku arkadaşım dedimki ben her item düşürdüğümüzde diyelimki bi menekşe çektik direk oyundan esc ile çıkıp girmek zorundamıyım ben ?
15m'lik Menekşenin Hesabını Yapan Kim ?
İnsanlar Gaffar'dan Asa Düşürüp Alt + F4 ile Çıkıyor Sonra Ağlıyor.
Uyarıldığı Halde Duyduklarını Kulak Ardı Edenlere Müstehak !
Ya kardesim maroton ayak düsürdüm :evil: ardından kenana giddik tam kesicez düstük bole sacmalık varmı lütven bise yapın :evil: sonra bi girdim baktım ayak yok :evil:
sabahtan beri sıgnaka atıyorum ama nafile ilk defa bir item düsüyo hop baglantı gidmis giriyorum bi bakıyorum item yok böyle sacmalık varmı oyunu geri alabiliyosanız ileride alabilirsiniz
Sen neyin davasındasın hala anlamadımJackGhosen yazdı:Kingest yazdı:JackGhosen yazdı:Yönetim Boşuna mı Bağırıyor ''Lütfen Oyundan ESC İle Çıkın'' Diye...
Oldu Olacak Ctrl + Alt + Delete ile Görev Yöneticisinden Kapatın Oyunu, Zzz !...![]()
Üstteki yazıyı iyi oku arkadaşım dedimki ben her item düşürdüğümüzde diyelimki bi menekşe çektik direk oyundan esc ile çıkıp girmek zorundamıyım ben ?
15m'lik Menekşenin Hesabını Yapan Kim ?
İnsanlar Gaffar'dan Asa Düşürüp Alt + F4 ile Çıkıyor Sonra Ağlıyor.
Uyarıldığı Halde Duyduklarını Kulak Ardı Edenlere Müstehak !
1- Emeğin ölçüsü olmaz tamam mı adam gitse gaffardan asa düşürsede emektir menekşe çeksede emektir sonuçta...
2- Ben zaten Alt+f4 ü kullanarak çıkan bi oyuncu değilim her zaman Esc ile çıkmışımdır oyunda benim olay şu ;
Arkadaşımın çarında menekşe çektim menekşeyi çektikten 15 dk sonra oyundan atıldım oyuna girdim baktım AHAAAAAA ne görem bide menekşe yok bilip bilmeden kimseye laf kalabalığı yapma bu oyundada herkes bişeylere emek veriyor kimseye müstahak olup olmadığına sen karar veremezsin dilerim senin başınada ilerki zamanlarda böyle bir olay gelirde o zaman jeton düşer ...

Bana Bakın Arkadaşlar konuya olumsuz saçma sapan yok esc ile çıksaydın arkadaşım diye cevap yazanlar.Size diyorum sizin başınıza böyle bişey gelmedi belki rahatsızı ama yarın bir geldigi zaman gelip burda dil dökmeyin sizi kimse dinlemez.
+ biz oyunun ne zaman geri saracagını bilmedigimiz için alt'f4 ile cıkıyoruz esc ile cıkmak zorunda degilim ben kp kasıyorum belki karizma veriyorum adama her seferinde esc tuşu ile çıkmak zorundamıyım degilim.Bu tamamen yetkililerin bi hatasıdır düzeltemedikleri bi uygulamadır.Ayrıca en azından geri sarmadan önce oyundan yada forumdan herhangi bi yerden duyuru yapabilirler,oyunu ileride sarabilirler seni 3 yıl öncesinede götürebilirler herbişey onların ellerinde gm konsolu denilen konsoldan yapamıyacakları şey yoktur.Fakat işlerine gelmiyor birşeyleri dogru düzgün yapmak,niyemi biz baglanmışız ya oyuna nasıl olsa aman bida gideriz diyoruz her seferinde giriyoruz ya bu oyuna tekrar tekrar o yüzden,bizi eşşek yerine koyuyolar resmen nasıl olsa döner gelir nasıl olsa baglanmış bu oyuna mantıgıyla yapıyolar bu olayda buna çok güzel bi örnektir,şimdi onlarca parası madeni giden günlerini veripte sonunda bugün düşürdüm diye sevinip itemi giden arkadaşlara bir bak bundan en fazla 2 saat sonra tekrar oyundalar tekrar bi yere gitme çabasındalar.Yönetimin bu vurdumduymazlıgıda sırf bundan kaynaklı kimse sesini çıkarmıyor kimse birşey demiyorum mecburmuş gibi oynuyor oldugu yerden o kadar zarara ragmen devam ediyorum,ve sırf belkide bu yüzden bu tür hatalar meydana geldiginde yönetim kadrosu bunu oyunculara önceden haber verme geregi bile duymuyor.Anlıyacagınız bütün hata bizim alıştırdık herifleri böyle smdi kmin umrunda diyolar. !
+ biz oyunun ne zaman geri saracagını bilmedigimiz için alt'f4 ile cıkıyoruz esc ile cıkmak zorunda degilim ben kp kasıyorum belki karizma veriyorum adama her seferinde esc tuşu ile çıkmak zorundamıyım degilim.Bu tamamen yetkililerin bi hatasıdır düzeltemedikleri bi uygulamadır.Ayrıca en azından geri sarmadan önce oyundan yada forumdan herhangi bi yerden duyuru yapabilirler,oyunu ileride sarabilirler seni 3 yıl öncesinede götürebilirler herbişey onların ellerinde gm konsolu denilen konsoldan yapamıyacakları şey yoktur.Fakat işlerine gelmiyor birşeyleri dogru düzgün yapmak,niyemi biz baglanmışız ya oyuna nasıl olsa aman bida gideriz diyoruz her seferinde giriyoruz ya bu oyuna tekrar tekrar o yüzden,bizi eşşek yerine koyuyolar resmen nasıl olsa döner gelir nasıl olsa baglanmış bu oyuna mantıgıyla yapıyolar bu olayda buna çok güzel bi örnektir,şimdi onlarca parası madeni giden günlerini veripte sonunda bugün düşürdüm diye sevinip itemi giden arkadaşlara bir bak bundan en fazla 2 saat sonra tekrar oyundalar tekrar bi yere gitme çabasındalar.Yönetimin bu vurdumduymazlıgıda sırf bundan kaynaklı kimse sesini çıkarmıyor kimse birşey demiyorum mecburmuş gibi oynuyor oldugu yerden o kadar zarara ragmen devam ediyorum,ve sırf belkide bu yüzden bu tür hatalar meydana geldiginde yönetim kadrosu bunu oyunculara önceden haber verme geregi bile duymuyor.Anlıyacagınız bütün hata bizim alıştırdık herifleri böyle smdi kmin umrunda diyolar. !
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Esc ile Çıkıyorsan Laga Luga Yapma !
Şuanda Ağlaşan Tiplerin %99'u Oyundan Alt + F4 ile Çıktığı İçin Hatalıdır.
...ve Evet Kime Neyin Müstehak Olduğuna Ben Karar Verebilirim Çünkü Mantıklı Düşünebiliyorum.
Şunu da Belirtmek İsterim ki,
Sen ve Senin Gibiler Yönetilmeye Mecbur, Kötü Yönetildiğinde ise Zırlamaya ve Durumdan Yakınmaya Mahkumdur.
...ve Evet Kime Neyin Müstehak Olduğuna Ben Karar Verebilirim Çünkü Mantıklı Düşünebiliyorum.
Sen ve Senin Gibiler Yönetilmeye Mecbur, Kötü Yönetildiğinde ise Zırlamaya ve Durumdan Yakınmaya Mahkumdur.
kardeşim anlamıyor musun ? ÇIKMADIK OYUNDAN ÇIKMADIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.... tövbe tövbe.. oyundan çıkmadım.. ve haber niye yok ona kızıyorum.. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:JackGhosen yazdı:Esc ile Çıkıyorsan Laga Luga Yapma !
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
Anka-KoPCazZ
JackGhosen yazdı:Esc ile Çıkıyorsan Laga Luga Yapma !