Fazla Söze Ne Hacet !Legendxdalgac yazdı:Henüz 3 sınıf arasındaki denge sağlanamazken yeni bir sınıf mı :!:
İkv Suikastçi,Avcı (Artık her ne dersenız) Sınıfı...
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Re: İkv Suikastçi,Avcı (Artık her ne dersenız) Sınıfı...
Oldu Minör Combo da Yapılsın İstersen...
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
JackGhosen yazdı:Oldu Minör Combo da Yapılsın İstersen...
Fazla Söze Ne Hacet !Legendxdalgac yazdı:Henüz 3 sınıf arasındaki denge sağlanamazken yeni bir sınıf mı :!:
Teşekkürler
Ben deparlı buyucu olsun demıyorum...ama buyucu tek dps oldugu ıcın cok ustun tutuluyor zaten oyundahı 3 sınıfın dengelerının oturmamıs olmamasının nedenı de bence buyucunun tek dps olması.çunku savascı tank bence bu guncellemylede degısmez ve ıstese sıfacılarda tank olabılır ayrıca yrdımcı dps lıkte yapabılır ama buyucu tek dps oldugu ıcın cok guclu o yuzden oyunda karakter dengesı yok ama buyucunun yeteneklerını 2. bır dps ye bolersek denge daha cok saglanır bence ...
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Bence oyuna "YANCI" gelsin
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
2965 maxlı bi savaşçı zorlasa 1881 buz bi büycüyü yatırabilir dikkat 15 durdurma 15 depar 15 ver büyücünün az şansı var bide ayı açıp 5 versen kanatma verir oda sen yatsan bile büyücüde yatar büyücüyü cok büyütmeyin ancak bölgelerde büyücü vazgeçlilmez bu bilenen bir gerçek
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
O Değilde ,IROH yazdı:Herkeze iyi forumlar...
Gördüğüm kadarıyla ikv de suikast sınıfı yok.Bazı oyunlardan bu oyuna gecıpte suikastçi karakterine alışkın karakterler vardır diye dusunuyorum(yoksa tek ben mı varım)
Tüm oyunculara danısmak ıstedım sızce boyle bır sınıfın daha eklenmesı oyun ıcınde farklılık ve zengınlık olmazmı?
Göruslerınızı beklıyorum...
Sen H*ro online diye bir oyun oynadın mı
Reklam yapmamak için oraya yıldız koydun
Ben tek siz hepiniz
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Bizim oyunumuzu Metin 2ye döndürmeye çalışan vatandaş kusura bakma biz LAG sorunuyla Sınıflar arası denge sorunuyla ÇOK meşgulüz Başka zaman dene. İyi Forumlar.IROH yazdı:Herkeze iyi forumlar...
Gördüğüm kadarıyla ikv de suikast sınıfı yok.Bazı oyunlardan bu oyuna gecıpte suikastçi karakterine alışkın karakterler vardır diye dusunuyorum(yoksa tek ben mı varım)
Tüm oyunculara danısmak ıstedım sızce boyle bır sınıfın daha eklenmesı oyun ıcınde farklılık ve zengınlık olmazmı?
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kardesim dalga gecmeye calısma istersen Hero online da oynadım Knight de oynadım Metin 2 de oynadım LoL da oynadım Lotr online da oynadım Karahan da oynadım WoW da oynadım ve su anda ikv oynuyorum....COMMANDER yazdı:O Değilde ,IROH yazdı:Herkeze iyi forumlar...
Sen H*ro online diye bir oyun oynadın mı
Reklam yapmamak için oraya yıldız koydun
Bu oyunların hepsınde asas turu okcu ve healer oynadım...Bu oyunların ıcınde en oynnmayacak olanı m2 ve en kral oyunda WoW bunu herturlu savunurum ama sırf konusu ıcın sırf turk yapımı dıye ikv ye basladım gercekten zevklı oyun..
Sadece gelıse asamasında ve kendısını toparlamaya calıstıgı cok bellı oluyor.Buraya gelıp sen sunu mu oynadıın deyıp dalga gecmekle ıs bıtmıyor.oyunda tek bır tane dps karakterı var buna karsılık 2 tane tank karakterı var ve bu durum oyun ıcınde sınıf catısması ortaya cıkarıyor.bence 2. dps karakterı sart ve okcu olmasından yanayım ama forumakılerın dalga gecmekten konuyu anlamaya fırsatı olmamıs
İyi forumlar...
Okcu sınıfının sadece metin2 de oldugunu sanan vatandaş...Oyununda sınıflar arası dengeyle cok mesgulsunde kormusunde goremıyorsun oyundakı dps tank healer sıkıntısını...LAstRoManC3 yazdı:Bizim oyunumuzu Metin 2ye döndürmeye çalışan vatandaş kusura bakma biz LAG sorunuyla Sınıflar arası denge sorunuyla ÇOK meşgulüz Başka zaman dene. İyi Forumlar.IROH yazdı:Herkeze iyi forumlar...
Sen kendını oyununa ver devam et böyle...
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Dps fln ne demek kardeş k.b bilmiyoruz daIROH yazdı:Okcu sınıfının sadece metin2 de oldugunu sanan vatandaş...Oyununda sınıflar arası dengeyle cok mesgulsunde kormusunde goremıyorsun oyundakı dps tank healer sıkıntısını...LAstRoManC3 yazdı:Bizim oyunumuzu Metin 2ye döndürmeye çalışan vatandaş kusura bakma biz LAG sorunuyla Sınıflar arası denge sorunuyla ÇOK meşgulüz Başka zaman dene. İyi Forumlar.IROH yazdı:Herkeze iyi forumlar...
Sen kendını oyununa ver devam et böyle...
Ve bence bu sınıflar gelemez çunku ikv nin canavarlarına itemlerine şu an olan sınıflara vb bakarsak ne demek istedigimi anlarsın
Ben tek siz hepiniz