İkv Suikastçi,Avcı (Artık her ne dersenız) Sınıfı...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İkv Suikastçi,Avcı (Artık her ne dersenız) Sınıfı...

Mesaj gönderen JackGhosen »

Oldu Minör Combo da Yapılsın İstersen...
Legendxdalgac yazdı:Henüz 3 sınıf arasındaki denge sağlanamazken yeni bir sınıf mı :!:
Fazla Söze Ne Hacet !
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

JackGhosen yazdı:Oldu Minör Combo da Yapılsın İstersen...
Legendxdalgac yazdı:Henüz 3 sınıf arasındaki denge sağlanamazken yeni bir sınıf mı :!:
Fazla Söze Ne Hacet !

Teşekkürler ;)
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

Ben deparlı buyucu olsun demıyorum...ama buyucu tek dps oldugu ıcın cok ustun tutuluyor zaten oyundahı 3 sınıfın dengelerının oturmamıs olmamasının nedenı de bence buyucunun tek dps olması.çunku savascı tank bence bu guncellemylede degısmez ve ıstese sıfacılarda tank olabılır ayrıca yrdımcı dps lıkte yapabılır ama buyucu tek dps oldugu ıcın cok guclu o yuzden oyunda karakter dengesı yok ama buyucunun yeteneklerını 2. bır dps ye bolersek denge daha cok saglanır bence ...
Resim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Bence oyuna "YANCI" gelsin
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

2965 maxlı bi savaşçı zorlasa 1881 buz bi büycüyü yatırabilir dikkat 15 durdurma 15 depar 15 ver büyücünün az şansı var bide ayı açıp 5 versen kanatma verir oda sen yatsan bile büyücüde yatar büyücüyü cok büyütmeyin ancak bölgelerde büyücü vazgeçlilmez bu bilenen bir gerçek
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

IROH yazdı:Herkeze iyi forumlar...
Gördüğüm kadarıyla ikv de suikast sınıfı yok.Bazı oyunlardan bu oyuna gecıpte suikastçi karakterine alışkın karakterler vardır diye dusunuyorum(yoksa tek ben mı varım)
Tüm oyunculara danısmak ıstedım sızce boyle bır sınıfın daha eklenmesı oyun ıcınde farklılık ve zengınlık olmazmı?
Göruslerınızı beklıyorum...
O Değilde ,

Sen H*ro online diye bir oyun oynadın mı
Reklam yapmamak için oraya yıldız koydun
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

Gördüğüm kadarıyla ikv de suikast sınıfı yok.Bazı oyunlardan bu oyuna gecıpte suikastçi karakterine alışkın karakterler vardır diye dusunuyorum(yoksa tek ben mı varım)
Tüm oyunculara danısmak ıstedım sızce boyle bır sınıfın daha eklenmesı oyun ıcınde farklılık ve zengınlık olmazmı?
Bizim oyunumuzu Metin 2ye döndürmeye çalışan vatandaş kusura bakma biz LAG sorunuyla Sınıflar arası denge sorunuyla ÇOK meşgulüz Başka zaman dene. İyi Forumlar. ;)
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

COMMANDER yazdı:
O Değilde ,

Sen H*ro online diye bir oyun oynadın mı
Reklam yapmamak için oraya yıldız koydun
Kardesim dalga gecmeye calısma istersen Hero online da oynadım Knight de oynadım Metin 2 de oynadım LoL da oynadım Lotr online da oynadım Karahan da oynadım WoW da oynadım ve su anda ikv oynuyorum....
Bu oyunların hepsınde asas turu okcu ve healer oynadım...Bu oyunların ıcınde en oynnmayacak olanı m2 ve en kral oyunda WoW bunu herturlu savunurum ama sırf konusu ıcın sırf turk yapımı dıye ikv ye basladım gercekten zevklı oyun..
Sadece gelıse asamasında ve kendısını toparlamaya calıstıgı cok bellı oluyor.Buraya gelıp sen sunu mu oynadıın deyıp dalga gecmekle ıs bıtmıyor.oyunda tek bır tane dps karakterı var buna karsılık 2 tane tank karakterı var ve bu durum oyun ıcınde sınıf catısması ortaya cıkarıyor.bence 2. dps karakterı sart ve okcu olmasından yanayım ama forumakılerın dalga gecmekten konuyu anlamaya fırsatı olmamıs
İyi forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

LAstRoManC3 yazdı:
Bizim oyunumuzu Metin 2ye döndürmeye çalışan vatandaş kusura bakma biz LAG sorunuyla Sınıflar arası denge sorunuyla ÇOK meşgulüz Başka zaman dene. İyi Forumlar. ;)
Okcu sınıfının sadece metin2 de oldugunu sanan vatandaş...Oyununda sınıflar arası dengeyle cok mesgulsunde kormusunde goremıyorsun oyundakı dps tank healer sıkıntısını...
Sen kendını oyununa ver devam et böyle...
Resim
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

IROH yazdı:
LAstRoManC3 yazdı:
Okcu sınıfının sadece metin2 de oldugunu sanan vatandaş...Oyununda sınıflar arası dengeyle cok mesgulsunde kormusunde goremıyorsun oyundakı dps tank healer sıkıntısını...
Sen kendını oyununa ver devam et böyle...
Dps fln ne demek kardeş k.b bilmiyoruz da
Ve bence bu sınıflar gelemez çunku ikv nin canavarlarına itemlerine şu an olan sınıflara vb bakarsak ne demek istedigimi anlarsın
Ben tek siz hepiniz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön