Sunucu degistir ? Teskilatta oynuyorum bizde cemberlitasa girmek icin bi yerlerimizi yirtiyoruz.Sergeeen yazdı:Eminönünde oynasan böyle demezdin emin ol.QYuSuFQ yazdı:QYuSuFQ yazdı:Beğenmiyen Oynamasın.
Çemberlitaş Giriş zorluğu DESTEK!
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: Çemberlitaş Giriş zorluğu DESTEK!
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
bugün kuklacıda bende bu olaya şahit oldum sadece ilk gün bu olayla karşılaştığım kuklacıda gece 2.30 da 10 dk bekledik girmek için
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- OyunHatalari
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncasız
gercenin 3 ünde bile bölgeler dolu yazıyor güdüz vakitlerini hesap et artık bu ne saçmalıktır????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Türk oyunu,Türk yapımcısı dedik bizden birşeyler bulduk hepsi iyi hoş.Ama gelinen şu nokta artık tam anlamıyla rezalet.Hatta rezalet ötesi.Para yatırıp rezil olmaktan insanlar usandı artık.Bu kadar vurdum duymaz bu kadar ilgisiz olunmaz.Oyuncularla dalga mı geçiyorsunuz ? İnsanların cebindeki parayı almak için türlü vaatleri türlü gösterişleri çok güzel beceriyorsunuz da bu oyunu oyun yapan ,bu kadar sahiplenen oyunculara niçin bir cevap, bir çözüm sunmuyorsunuz.Şahsen bu duyarsızlıkları bu ilgisizlikleri yüzünden ben oyuna uzun zamandır para yatırmıyorum.Çünki verdiğim paranın bu oyunun gelişmesine daha iyi olmasına bir katkısı olmadığını gördüm.Bu oyuncuların ikv ye sizlere olan ilgisini sevgisini sömürdüğünüzü düşünüyorum.Onlar sizi ve oyunu bir karşılık olmadan sahiplenirken sizler buna layık olamadınız,onlara bir cevap bir çözüm sunmaya tenezzül bile etmediniz.Sizler aslında layık olmadığınız desteği gerek oyun için gerek fuarda fazlasıyla aldınız..Oynayanlara tavsiyem verdiğiniz parayı şuanki şartlarda hak ettiklerini gözden geçirmeniz.Kendini sömürtmek isteyenler için mutlaka bir sömüren vardır.