Konunun amacı dışında, tartışmaya yönelik olan iletiler silinmiş/düzenlenmiştir.
Lütfen yorum yaparken daha dikkatli olalım. Ortada bir emek olduğunu unutmayalım.
Açıklaması budur. Tamam tebrikler yine kesmişsiniz ama asıl başarı %20 sini yaparak değil %100'ünü yaparak kazanılır.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Bu ayağına eteğine yapıştığınız RoN loncası zamanında sadece kendi tekerleğine çomak soktu diye hiç suçu olmadan hesabı 1 ay bloklu kalan oyuncuların sesini duyurmasına kendini ifade etmesine engel olanların ta kendisi.
[İçerik silinmiştir.]
Eleştirileriniz alaycı bir tavır taşımaktadır. Bu durum üyelerce tartışmaya çekilebilir.
Ayrıca moderasyonlarda Forum kuralları dışına çıkılan bir durum gözlüyorsanız; yeri burası değildir. İKV Destek/İletişim Formu'na "İKV Forum Destek" olarak bildiriminizi yapabilirsiniz.
OyunHatalari yazdı:ben tebrik etmek zorunda değilim yorumum neden siliniyor? ben tebrik yerine eleştiri yapma hakkımı kullanıyorum bu iletimide silerseniz yanlı ve taraflı olduğunuzun ispatı olur.
"Ron ekibi şimdide amuda kalkıp izmir marşını tersten okuyun bir ilke daha imza atın."
yazımın printini aldım silinmesi dahilinde yonetıme her gün düzenli olarak mail atıcam.
Tebrik etmemen o seni ilgilendirir etsende etmesende bizim bi tarafımız şişmez fakat buraya eleştiri yazma hakkında yok diye biliyorum
Revenge of Nobility
KRoNıcK ''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''