LAZOGLU...
Parthenious'dan Bilgilendirme ..!!
Re: Parthenious'dan Bilgilendirme ..!!
MUFIT ABI NETTIN SEN YA
SENSIZ BURALAR CEKILIR MI SIMDI. VUR YUMRUGUNU MASAYA TUT AYSE ABLAMIN KOLUNDAN GELIN GERIYE. YA KENDINIZ ICIN DEGILSE BIZIM ICIN. YA HEM BEN BEBISI OZLEDIM SIZ GIDINCE ONUDA GOREMICEZ. YOK ABI YOK BAK OLMAZ BOYLE GEL GERIYE HADI AIM BENIM ABLA SENDE BIRSEY SOYLE YA
ABI MUTLAKA BEKLIYORUZ KARDESLERINI SAHIPSIZ BIRAKMA BURLARDA...
LAZOGLU...
LAZOGLU...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Sancaqın En eskı oyunculaRından bıRısı daha qıttı :S
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Lütfen arkadaşlar.. O sunucuda kaldıkça oyuna ve oyunculara olan saygımı yitiriyorum.. Bunu kendim hissetmeye başladım; siz hissetmeden kalabalığın içine karışmam lazım..
aykutum sen benden daha iyi biliyosun sancağın çivisi çıktı.. Fiyatların yüksekliği insanları hırsızlığa yönlendirdi sanırım..herkesin charı çalınıyor..Benim emeklerin ne zaman gidecek diye beklemektense ufaktan yol almak en iyisi..
Hakanım düşünmen yeter..çok sağol.. Ama biz yardım almadan sıfırdan char kasıyoruz.. ama tılsımı yaparken çağırırım : :mrgreen:
Günün anlam ve önemini bildiren bu güzel şiiri için Alpime teşekkür ediyorum :mrgreen:
kuzen haberin olacaktı relaxx.. Senin haberin olmadan iş yapmam ben..
Emremm..valla ben bekledim de yetişemediniz :mrgreen: şaka biyana gelirim ben ya.. biraz kendime geleyim..yoksa oyun huzurumu bozdu gerçekten.. Tek zevk alarak vakit geçirdiğim meşgalemi işgenceye çevirdiler... mucx..
Gökhanım..valla işte..durum ortada.. Bana hala kal deme :mrgreen: Git de gönlüm rahat olsun bari..
oooo be abı 3 kere caLım caLındı bır yere kıpırdamadım sen nere hmn :S
aykutum sen benden daha iyi biliyosun sancağın çivisi çıktı.. Fiyatların yüksekliği insanları hırsızlığa yönlendirdi sanırım..herkesin charı çalınıyor..Benim emeklerin ne zaman gidecek diye beklemektense ufaktan yol almak en iyisi..
Müfit abicim öncelikle kararın hayırlı olsun...Ben aylardır EMİNÖNÜN'de oynuyorum görüşelim her türlü yardımda bulunurum abim... "Nikotinxwolf" çarından ulaşabilirsin bana abi...
Hakanım düşünmen yeter..çok sağol.. Ama biz yardım almadan sıfırdan char kasıyoruz.. ama tılsımı yaparken çağırırım : :mrgreen:
Artık demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli,
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilinmez ki giden sevgililer dönmeyecekler.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden.
Günün anlam ve önemini bildiren bu güzel şiiri için Alpime teşekkür ediyorum :mrgreen:
kuzen bu şaka dimi bu gerçek deme sakın şaka de ve böyle bişiden hiç ama hiç haberimde yok benim öylemiwayyyy beee
kuzen haberin olacaktı relaxx.. Senin haberin olmadan iş yapmam ben..
eski forumda bunu yazan bi abim vardı.Bu günlerde çok ihtiyacımız var yazmış kendisi ihtiyaçları karşılamak için geri geldikte bizim yanımızda olup bu savaşta bize destek olucak kişileri artık yanımızda göremicekmiyiz
Emremm..valla ben bekledim de yetişemediniz :mrgreen: şaka biyana gelirim ben ya.. biraz kendime geleyim..yoksa oyun huzurumu bozdu gerçekten.. Tek zevk alarak vakit geçirdiğim meşgalemi işgenceye çevirdiler... mucx..
MUFIT ABI NETTIN SEN YA SENSIZ BURALAR CEKILIR MI SIMDI. VUR YUMRUGUNU MASAYA TUT AYSE ABLAMIN KOLUNDAN GELIN GERIYE. YA KENDINIZ ICIN DEGILSE BIZIM ICIN. YA HEM BEN BEBISI OZLEDIM SIZ GIDINCE ONUDA GOREMICEZ. YOK ABI YOK BAK OLMAZ BOYLE GEL GERIYE HADI AIM BENIM ABLA SENDE BIRSEY SOYLE YA ABI MUTLAKA BEKLIYORUZ KARDESLERINI SAHIPSIZ BIRAKMA BURLARDA...
LAZOGLU...
Gökhanım..valla işte..durum ortada.. Bana hala kal deme :mrgreen: Git de gönlüm rahat olsun bari..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
-
- Sahaf Yardımcısı
Abi tüm serverın güvendiği kişiLrdn birisin beLkide tek kişisin bırakma sen bırakırsan ben bırakırsam başkaları bırakırsa bu hırsızları kim adam edeceK :evil: :evil:
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
Yok bırakmıyorum..ben bıraksam bu oyun bırakmaz artık beni : :mrgreen:ValianTurk yazdı:Abi tüm serverın güvendiği kişiLrdn birisin beLkide tek kişisin bırakma sen bırakırsan ben bırakırsam başkaları bırakırsa bu hırsızları kim adam edeceK :evil: :evil:
Sunucu değiştiriyorum sadece.. Bundan sonra Eminönündeyim..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Sancak açıldığından beri , bana yaptıklarını asla unutamam abim.
Sensiz sancak olmaz be abim
Sensiz sancak olmaz be abim
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
Üzüldüm müfit.. gerçekten çok üzüldüm, gitme demeğe de dilim varmıyor,
yazdıklarından yerden göğe kadar haklısın, lakin şu sunucuda üç beş adam
gibi adam vardı, bir tanesi de sendin, hele arz klanında adam gibi adamdın,
ne diyelim umarım bir gün özlediğimiz huzur dolu bir sancak olur da aramıza
tekrar dönersin.
Kendine iyi bak, Alemlerin sahibine emanetsin...
Titxdelikurt
yazdıklarından yerden göğe kadar haklısın, lakin şu sunucuda üç beş adam
gibi adam vardı, bir tanesi de sendin, hele arz klanında adam gibi adamdın,
ne diyelim umarım bir gün özlediğimiz huzur dolu bir sancak olur da aramıza
tekrar dönersin.
Kendine iyi bak, Alemlerin sahibine emanetsin...
Titxdelikurt
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
-
- Sahaf Yardımcısı
Delikurt sn ii konusuon hos konusuon ama bunları birde gösterebilsen Kalıbının yaşının adamı olsan ağzını tutsan çok gsl olucak
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Abi karar size ait tabiki.Sancak sunucusunda olanlar da belli.Yaş seviyesi git gide düşüyor.
İnşallah E.ö Sunucusunda istediğiniz ortamı bulursunuz
İnşallah E.ö Sunucusunda istediğiniz ortamı bulursunuz
Müfit abim yanlız senin kararını etkilemek için değil bunu cani gönülden söylüyorum ve biraz tecrübemden dolayı söylüyorum bilen vardır elbet bende e.ö sunucusuna gitmiştim ve sadece 1 kızgın görevimi yaklaşık 2 günde anca yapabildim okadar rica minnet bölgeden söylememize rağmen kimse takmadı. Yani işin özeti pekte yardımsever bi sunucu değil Eminönü... + Arasıra öyle bir kasma oluyor ki oyunda sanki oyundan düşmüş gibi oluyosun buda yoğunluktan kaynaklanıyor aslında normal birşey.. Ama herşeyden evvel sen aklı başında birisin kesinlikle sana akıl vermek haddime değil fakat tozpembe gözüken herşeyin bi pis tozu vardır
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN