Oyun açıldı ama meran kapalı :D
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Oyun açıldı ama meran kapalı :D
Tmm bi yazı yazma oku yeter okumak önemlidir :mrgreen:MORDuMan yazdı:hehe napasın enerji bitmek bilmio xDPerfectmagician yazdı:Hadi sen çık biraz sürekli yazı yazıon bütün hepsinde son yazan morduman allahım çıldırıcam :mrgreen:MORDuMan yazdı:ahahaha yav tmm girmicem foruma geç anasını satım sus yeter xD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Tmm sen oku bak oku daha hızlı okursun :mrgreen:MORDuMan yazdı:ahahahahahhahaha biliyodum ben öle olcağını xD
ahahaha delisin sen harbiden ya xDPerfectmagician yazdı:Tmm sen oku bak oku daha hızlı okursun :mrgreen:MORDuMan yazdı:ahahahahahhahaha biliyodum ben öle olcağını xD

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Oku lan yazma yazıMORDuMan yazdı:ahahaha delisin sen harbiden ya xDPerfectmagician yazdı:Tmm sen oku bak oku daha hızlı okursun :mrgreen:MORDuMan yazdı:ahahahahahhahaha biliyodum ben öle olcağını xD
lan man ayıp oluyo alırım ayamın altına xDPerfectmagician yazdı:Oku lan yazma yazıMORDuMan yazdı:ahahaha delisin sen harbiden ya xDPerfectmagician yazdı:Tmm sen oku bak oku daha hızlı okursun :mrgreen:MORDuMan yazdı:ahahahahahhahaha biliyodum ben öle olcağını xD

-
- Kadim Hidra Avcısı
ARKADAŞLAR LÜTFEN SUNUCU KAPALI KONULARINDA MESAJLAŞMAYIN DELİORM HA=)
hadi ben kaçdım oyuna giriyorum xDVandervaart yazdı:ARKADAŞLAR LÜTFEN SUNUCU KAPALI KONULARINDA MESAJLAŞMAYIN DELİORM HA=)

-
- Kadim Hidra Avcısı
Aeo
kolay gelsn