OYuNu BırAkmaMıM tEk sebeBi BAn..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: OYuNu BırAkmaMıM tEk sebeBi BAn..

Mesaj gönderen Schiller »

Kitlenmemiş ama :o :D :lol:
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Entertheineiment »

yoo kilitlenmemiş :D
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

QYuSuFQ yazdı:
lBlackDeathl yazdı:
QYuSuFQ yazdı:
mammy147 yazdı:Gm LER VE YÖNETİCİLER ben bı ban yuzunden yıkıldım oyunu bıraktım Tabi bU sıze koymaz OYunu 1 2 taş patlasın 5 kişi Bırakmış olsun sıze ne yararı olcakkkı ztn dımı .. bıraksa nolcak bırakmasa nolcak bİNLERCE insan bu oyunu oynuo 1 2 Kişi bırakmış sızın nerenıze yapışcakkı Bi ban yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda KalDIm okdar SöglEdiM FUARDADA foRUmlardada destek iletşimdede belirttim her zman bunu OyuNCULARA BAN hAKKINDA aF cıkarın bı kerelik nolcakkı oyuncu kazanın Nıye oYuncu kaybetceksınızkı Dimi....,,
ŞİMDİ BEN BU MESAJI BURAYA YAZDIM AMA BUNU GÖREVN GM VE YÖNETİCİLER BU yazdıklarımı okumadan HAZIR Kopyala YapIştIR cevap VeRıcekler BuNU 5 sEnElik tebruBEme DAYAnARAK sÖGLIYORUM.......bUnu bnm gıbı yaşı geçmiş olanlarda anlamıştır Umarım ........ Karar Sızın OYUncu kazanmak Sızın elınızde ben OyUNA DEVAM ETMEK ıSTERım ...SanCAK sUnucuSundaN sAYGILAR.....................................
AYRICA hatamı kabul EDİYORUM..OYUN DISI YADA HERHANGI BISI YAPMIŞ OLABILIRIM BUNU KABUL EDIYORUM BEN O INSANLARDAN DEGILI CUNKU.. sadece OYUNCULARA 1 ŞANS DAHA tanıyın demek ıstedıM BU sIZE kalmIş bISIY
Eger oyun disi bisi yaptiysan hirsizlik , akce satimi gibi bisidir benim objektif kararim iyiki banlanmissin ve umarim acilmaz(bunu ozur dileyerek soyluyorum)
Çar satın alıp satan biri bunu söylüyor.
2 gun sorup sorustursam seninde ne mal oldugunu ogrenirim ;)
Öğren bakalım. Çar satıp-alan birinin akçe satışına karşı çıkması. Reelde gorsem seni öyle bi benzetirim ki...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön