Her şeye cevap var laga varmı Destek Ekibi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Her şeye cevap var laga varmı Destek Ekibi ?

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Şu lag dediğiniz olay sinir bozucu derecede yoğun mu oluyor? Bende de lag var az ama o kadar rahatsız edici değil.
Kullanıcı avatarı
OyunHatalari
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncasız

Mesaj gönderen OyunHatalari »

lBlackDeathl yazdı:Şu lag dediğiniz olay sinir bozucu derecede yoğun mu oluyor? Bende de lag var az ama o kadar rahatsız edici değil.

ilerlerken mehteran takımı gibi 2 ileri bi geri gidiyor çar.
büyü atıyorum ancak 2-3 saniye sonra gidiyor.
bi yere tıklarsın 3 saniye sonra adım atmaya başlar.
hiç gaffar kestin mi? Tam kaosta bi lag girdi, gurup oyuncular yerde.

Maden başında oturup bekliyorsan lagın farkına varmazsın.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Geliştirici Ekibe (Developer !)

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Rezalet !

Online oyunlar hakkındaki tecrübem doğrultusunda gelmiş geçmiş en berbat alt yapıya sahip oyun olarak ikv yi görüyorum.Server tabanlı mıdır Client tabanlı mıdır ne olduğu ben anlamam arkadaşım.Kendi bilgisayar sistemimle
üşenmedim diğer mmorpg leri indirdim.en tanınmışlarından en kapsamlılarından grafik konusunda en abartılılarını denedim böyle bir lag yok ! Ws sistemi tamamen çökmüş durumda. Lag yüzünden yetenek kullanamıyoruz süre yok bişi yok karakter olduğu yerde duruyor yetenek kullanmıyor.Bilgisayar sistemime laf ettirmem net hızıma laf ettirmem (8 mbit)1mbit net internet hızım var şu anda.TTnet e suç atıyorsunuz bağlantı sorunu diyorsunuz Downloadlarda sn de 1.5 mb indiren net bilmem kaç kb lık veri akışında mı sıkıntı yaşıyor.Bırakın bu TTnet'e suçlamalar yapmayı da altyapınızı temelden onarıma sokun.

En son ORHANBEY tarafından 20 Oca 2012 22:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Ve yöneticiler hala bu konuda bir şey denmıyor bize kesın birsey demeği gectım bir acıklama yapmak gereğinde bulunmuyorlar ne haliniz varsa görün tarzında.
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Berimpex »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Forum yetkililerinin amacı bilgileri dahilindeki konuları yanıtlamaktır, geri kalan kısmıda yani geliştirme, öneri, şikayet gibi konuları Sobee yetkililerine yani [DEV] lere iletmek olduğu bilgisini vermek isterim. Bilgisayarınızın teknik özellikleri çok üstün olabilir lakin bu internetinizde gecikme yaşamayacağınız anlamına gelmez, ayrıca yaşadığınız yerin TTNET veya server a yakın olmasıda birşey ifade etmez.

Lag ile ilgili küçük bir bilgi vermek isterim.
Lag kısaca sunucu ile oyuncunun bilgisayarı arasındaki veri transferinde yaşanan gecikme olarak tanımlanabilir.
Sunucuda, oyuncunun bilgisayarında, ya da Türk Telekom'da oluşan bir problem yüzünden ortaya çıkabilir.
Veri gönderiminde ve veri alımında yaşanan gecikme olarak iki gruba ayrılabilir.

Konularınızda Forum yetkililerimize ithafen yazmış olduğunuz kendi hayal ürünü yazılarınıza veya konunuza herhangi bir modarasyon uygulanmayacaktır lakin lütfen bildiğiniz konular için suçlamada bulununuz.

Ek Olarak: 3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

Bilgi ve Dikkatinize.

Peki HellRiDeRs fuarda böyle konuşamıyordunuz da neyse :) Bu lag sunucu ile bilgisayar arasındaki gecikme olduğunu tamam anladık. Benim size sorduğum neden bu lag 3 yıldır benim pcmde hiç olmadı şimdi lonca sisteminden sonra geldi ve bu kadarda değil BÜTÜN OYUN ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM BÜTÜN OYUN da bu lag olurmu ? Bu problem bütün Türkiye'demi :?: Problemmiş haha nedense problem sadece İKV'de oluyor neden sadece İKVDE bilseydim ben böyle olacağını daha önceden oyuna para verip, akçe almazdım ey gidi ey. Sadece paralarım ve giden zamanlarıma acıyorum.

BAKIN DESTEK EKİBİ SİZLERE SESLENİYORUM; BİZLERE BOŞ BOŞ CEVAP VERMEYİN. SADE SÜSSÜZ CEVAPLAR VERİN. BEN LAGIN NEDEN GEÇMEDİĞİNİ NEDEN SADECE İKVDE OLDUĞUNU SORUYORUM. NEDEN SADECE İKV DE ? NEDEN OYUNUN HEPSİNDE BU LAG? BUNCA OYUN YAPIMCI ŞİRKETLERDE YOKTA SADECE İKVDE VAR LAG? BANA CEZA UYGULAMAMIŞSINIZ BİDE. BEN CEZA GEREKTİRECEK HİÇBİRŞEY YAPMADIM ! FUARDADA BÖYLE KONUŞSAYDINIZ NEDEN BUNLARI DERKEN YÜZÜME GÜLEREK CEVAP VERDİNİZDE BÖYLE BAĞIRMADINIZ ? BİZ PARA VERİYORUZ ÇÜNKİ AKÇE ALIYORUZ BU KADAR EMEĞİM VAR SADECE BU YAZIYI YAZDIM DİYE BENİ YASAKLAYACAKMISIN ?

CEVABIMI İSTİYORUM SADECE CEVABIMI UZATMANIZA GEREK YOK. NEDEN SADECE İKVDE LAG VAR VE BÜTÜN OYUNCULARDA SADECE İKVDE LAG VAR ?
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: Geliştirici Ekibe (Developer !)

Mesaj gönderen Berimpex »

ORHANBEY yazdı:Rezalet !

Online oyunlar hakkındaki tecrübem doğrultusunda gelmiş geçmiş en berbat alt yapıya sahip oyun olarak ikv yi görüyorum.Server tabanlı mıdır Client tabanlı mıdır ne olduğu ben anlamam arkadaşım.Kendi bilgisayar sistemimle
üşenmedim diğer mmorpg leri indirdim.en tanınmışlarından en kapsamlılarından grafik konusunda en abartılılarını denedim böyle bir lag yok ! Ws sistemi tamamen çökmüş durumda. Lag yüzünden yetenek kullanamıyoruz süre yok bişi yok karakter olduğu yerde duruyor yetenek kullanmıyor.Bilgisayar sistemime laf ettirmem net hızıma laf ettirmem (8 mbit)1mbit net internet hızım var şu anda.TTnet e suç atıyorsunuz bağlantı sorunu diyorsunuz Downloadlarda sn de 1.5 mb indiren net bilmem kaç kb lık veri akışında mı sıkıntı yaşıyor.Bırakın bu TTnet'e suçlamalar yapmayı da altyapınızı temelden onarıma sokun.

Dostum aynen bende onu anlayamıyorum :cry: :cry: Neden sadece İKVDE neden diğer bütün oyunlarda hıphızlı yeminediyorum diğer oyunlar da 1 sn donma,kasma,lag hiçbirşey yok yemin ediyorum ya. NEDEN SADECE İKV'DE bak gene cevap vermeyecek uzatacak cevabı yada susacak hiç cevap vermeyecek görürsünüz.. :cry:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön