Nerull yazdı:Zaman zaman mini fan art yarışmaları da düzenliyoruz. Örneğin 14 Şubat'ta Sevgililer Günü'ne özel küçük bir yarışmamız olacak. Yeteneklerinizi, güzel eserlerinizi o zamana saklayın derim

Bu güzel haber için çok teşekkürler,aynı zamanda geçmiş doğum gününüzü de kutlarım.Ama aklıma takılan bir ayrıntı var.Aynı kategoride birden fazla eserle yarışmaya katılmak için başvurduğumuz hesabın farklı olması gerekiyor,mesela arkadaşımız üzerinden yapabiliriz yani.Hem zaten siz, ''kazandığınız ödülü kendi karakterlerinize almak zorunda değilsiniz.'' diyorsunuz.Başta arkadaşımızın karakter ismini versek bile sıra ödül dağıtımına geldiğinde gelen maile kendi asıl karakter adımızı ve hesap bilgilerimizi yazabiliriz.Aslında buraya kadar yarışma kurallarını çarpıtmak gibi görünse de sizin söylediklerinize ve açıklamalarınıza göre her şey yasal.
Peki o zaman soruyorum,yarışmaya arkadaşımız üzerinden de katılıp aynı kategoride birden fazla eser gönderebilecekken (kurallara uygun bir şekilde),niye tek bir eserle katılalım ? Madem kendi ismimizi yazıp eserimizi o isimden göndermemiz önemli niye ödülleri farklı hesaplardaki karakterlere alabiliyoruz ?
Asıl demek istediğim,ya tek bir eserle katılabilme kuralı ya da ödülü farklı hesaplara alabilme şansı kalkmalı ki adil bir yarışma olsun.
Mesela ben yarışmaya ödül için katılmadım ödülü başkasına hediye etmek benim için problem değil ama eminim ödül almak için katılan ve kendisinde olduğu için başkasına hediye etmek zorunda kalan insanlar olmuştur.
Sorularımı cevaplamanızı bekliyorum.