Şifacı Birliği [RoN] Bölüm 2 : İsmet Bey
Re: Şifacı Birliği [RoN] Bölüm 2 : İsmet Bey
Hayalimde hep şifacılardan oluşan bir topluluk kurmak vardı. Tebrik ediyorum sizleri, uzun zamandır güzel işler çıkartıyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim RoN Ailesi.
2009-2013
İleti düzenlenmiştir.
ProtectorDragon
ProtectorDragon
En son Fuerte tarafından 14 Oca 2012 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışma ortamı yaratacak ileti düzenlenmiştir.
Sebep: Tartışma ortamı yaratacak ileti düzenlenmiştir.
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Hırçın şifacılar. 
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
PENTRAGON yazdı:İleti konu sahibi isteği üzerine incelenmiş, iletinin hoş bir durum yaratmayacağının uyarısını yapmıştı.
İleti düzenlenmiştir.
ProtectorDragon
İleti düzenlenmiştir.
Forum kuralları Madde 1.'e istinaden Forum üyeliğiniz uyarı amaçlı 1 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
ProtectorDragon
bravo ron devamını bekliyoruz ....
öncelikle sizi tebrik ederim güzel işler yapıyorsunuz.hem loncanız olarak hemde lonca şifacılarınız olarak.AMA
arkadaşlar artık ismeti kestik diye konu açmayın.
Neden? çünkü ismeti kesmek artık bir zorluk değil.yeni gelen şaheserler ile artık siz 4 şifa ilede kesebilirsiniz sizin için sorun değil.tebrik ediyim tekrar sizi kestiğiniz için ama çemberlitaşta yaptıklarınızdan sonra sizden kadim kesimi falan bekliyordum.yada herkezin kestiği yerde değil biz bütün muhafızları kestik içerdede ismet beyi kestik diye yazsaydınız,
hatta imkanlarınız elveriyorsa klan değiştirip handan hanımı kestik derseniz ozaman gerçekten çok tebrik alırsınız.
yöneticilerde şu ismet beye bir çare bulsun artık madara olup duruyor sürekli
arkadaşlar artık ismeti kestik diye konu açmayın.
Neden? çünkü ismeti kesmek artık bir zorluk değil.yeni gelen şaheserler ile artık siz 4 şifa ilede kesebilirsiniz sizin için sorun değil.tebrik ediyim tekrar sizi kestiğiniz için ama çemberlitaşta yaptıklarınızdan sonra sizden kadim kesimi falan bekliyordum.yada herkezin kestiği yerde değil biz bütün muhafızları kestik içerdede ismet beyi kestik diye yazsaydınız,
hatta imkanlarınız elveriyorsa klan değiştirip handan hanımı kestik derseniz ozaman gerçekten çok tebrik alırsınız.
yöneticilerde şu ismet beye bir çare bulsun artık madara olup duruyor sürekli
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Bir kere daha Lodos Kalenin eksikleri işte Dışarı ismet çıkıyorsa Handan hanımda dışarı çıkması lazım o çıkıyor bu çıkıyor olmaz Arz kalede Örs varsa öldüğünde Lodos Kaledede öldüğünde örs olmalı.
Esittir diyeniniz varmı yok.
Aynı Takım Gösteriz meraklısısa Lodos olup Handanı kessinde Bravo diyem.
Ve ayrıca Arge Takımı yada Ferdi beyin bulunmadığı bir ronun kesmesinde Brovo alablir yada tebrik.
Gaffardaki beyide TATLISU olmadan o (kendilerni bilenler) takımı gitsin kessinde ben aferim diyem. Nese Şifa olarak büyük iş Tberikler.
Ama Esit bir Kale olmadığıunıda ayrıca kanmıtladınız.
Ve ayrıca Arge Takımı yada Ferdi beyin bulunmadığı bir ronun kesmesinde Brovo alablir yada tebrik.
Gaffardaki beyide TATLISU olmadan o (kendilerni bilenler) takımı gitsin kessinde ben aferim diyem. Nese Şifa olarak büyük iş Tberikler.
A R Z L O D O S
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Sen BRAVO demesende olur o kalenin eksiğini yönetime söyliceksin inşaattan amele çağırıp lodos kaleyi yaptırmamızı beklemiyorsun herhalde 6 şifa kesimi bu bir başarı zira o muhafızları ordan kaçırmakta bir başarı daha iyisi olana kadar en iyisi bu.ARZLODOS yazdı:Bir kere daha Lodos Kalenin eksikleri işte Dışarı ismet çıkıyorsa Handan hanımda dışarı çıkması lazım o çıkıyor bu çıkıyor olmaz Arz kalede Örs varsa öldüğünde Lodos Kaledede öldüğünde örs olmalı.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Sen benim tek başıma o İsmeti kesecegimide bilmen gerekir dimi ama ben handanı tek kesemeiyom.
Ama suç teşkil edeceginden yapmıyorum. Aynı MANTIK FERDİ Bey içinde gecerli (Bilgisyar Mühendisi) ya ben.
Ve ayrıca ben Lodos kalenin eksiklerini bildirdim ama kaile almaları için GM adayı oalcak kişinin bak burda bu eksikler var GAffar bu eksikler var demesini biliyorsa dimi.
Ama suç teşkil edeceginden yapmıyorum. Aynı MANTIK FERDİ Bey içinde gecerli (Bilgisyar Mühendisi) ya ben.
Ve ayrıca ben Lodos kalenin eksiklerini bildirdim ama kaile almaları için GM adayı oalcak kişinin bak burda bu eksikler var GAffar bu eksikler var demesini biliyorsa dimi.
En son ARZLODOS tarafından 15 Oca 2012 15:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
ARZLODOS yazdı:Bir kere daha Lodos Kalenin eksikleri işte Dışarı ismet çıkıyorsa Handan hanımda dışarı çıkması lazım o çıkıyor bu çıkıyor olmaz Arz kalede Örs varsa öldüğünde Lodos Kaledede öldüğünde örs olmalı.

PROBLEM :?:
Bİ DE ŞU AR GE MAR GE LAFLARININ ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN VİDEO ALIYORUZ NATO MERMER NATO KAFA
DOĞRU DÜZGÜN ŞİFACIYA GİRMEDİĞİ İÇİN ŞİFACISI O KADAR SAĞLAM DEİL KEZA AKTİF Bİ ROLÜ YOK KAFANIZDAN HİKAYELER YAZMAYIN
En son wingrove tarafından 15 Oca 2012 16:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE