Şifacı Birliği [RoN] Bölüm 2 : İsmet Bey

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Şifacı Birliği [RoN] Bölüm 2 : İsmet Bey

Mesaj gönderen JouRney »

Hayalimde hep şifacılardan oluşan bir topluluk kurmak vardı. Tebrik ediyorum sizleri, uzun zamandır güzel işler çıkartıyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim RoN Ailesi.
2009-2013
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

İleti düzenlenmiştir.
ProtectorDragon
En son Fuerte tarafından 14 Oca 2012 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışma ortamı yaratacak ileti düzenlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Hırçın şifacılar. :D
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

PENTRAGON yazdı:İleti konu sahibi isteği üzerine incelenmiş, iletinin hoş bir durum yaratmayacağının uyarısını yapmıştı.

İleti düzenlenmiştir.
ProtectorDragon

İleti düzenlenmiştir.
Forum kuralları Madde 1.'e istinaden Forum üyeliğiniz uyarı amaçlı 1 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
ProtectorDragon
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

bravo ron devamını bekliyoruz ....
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

öncelikle sizi tebrik ederim güzel işler yapıyorsunuz.hem loncanız olarak hemde lonca şifacılarınız olarak.AMA
arkadaşlar artık ismeti kestik diye konu açmayın.
Neden? çünkü ismeti kesmek artık bir zorluk değil.yeni gelen şaheserler ile artık siz 4 şifa ilede kesebilirsiniz sizin için sorun değil.tebrik ediyim tekrar sizi kestiğiniz için ama çemberlitaşta yaptıklarınızdan sonra sizden kadim kesimi falan bekliyordum.yada herkezin kestiği yerde değil biz bütün muhafızları kestik içerdede ismet beyi kestik diye yazsaydınız,
hatta imkanlarınız elveriyorsa klan değiştirip handan hanımı kestik derseniz ozaman gerçekten çok tebrik alırsınız.

yöneticilerde şu ismet beye bir çare bulsun artık madara olup duruyor sürekli ;)
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bir kere daha Lodos Kalenin eksikleri işte Dışarı ismet çıkıyorsa Handan hanımda dışarı çıkması lazım o çıkıyor bu çıkıyor olmaz Arz kalede Örs varsa öldüğünde Lodos Kaledede öldüğünde örs olmalı.

Esittir diyeniniz varmı yok.

Aynı Takım Gösteriz meraklısısa Lodos olup Handanı kessinde Bravo diyem.

Ve ayrıca Arge Takımı yada Ferdi beyin bulunmadığı bir ronun kesmesinde Brovo alablir yada tebrik.

Gaffardaki beyide TATLISU olmadan o (kendilerni bilenler) takımı gitsin kessinde ben aferim diyem. Nese Şifa olarak büyük iş Tberikler.

Ama Esit bir Kale olmadığıunıda ayrıca kanmıtladınız.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

ARZLODOS yazdı:Bir kere daha Lodos Kalenin eksikleri işte Dışarı ismet çıkıyorsa Handan hanımda dışarı çıkması lazım o çıkıyor bu çıkıyor olmaz Arz kalede Örs varsa öldüğünde Lodos Kaledede öldüğünde örs olmalı.

Sen BRAVO demesende olur o kalenin eksiğini yönetime söyliceksin inşaattan amele çağırıp lodos kaleyi yaptırmamızı beklemiyorsun herhalde 6 şifa kesimi bu bir başarı zira o muhafızları ordan kaçırmakta bir başarı daha iyisi olana kadar en iyisi bu. ;)
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sen benim tek başıma o İsmeti kesecegimide bilmen gerekir dimi ama ben handanı tek kesemeiyom.

Ama suç teşkil edeceginden yapmıyorum. Aynı MANTIK FERDİ Bey içinde gecerli (Bilgisyar Mühendisi) ya ben.

Ve ayrıca ben Lodos kalenin eksiklerini bildirdim ama kaile almaları için GM adayı oalcak kişinin bak burda bu eksikler var GAffar bu eksikler var demesini biliyorsa dimi.
En son ARZLODOS tarafından 15 Oca 2012 15:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

ARZLODOS yazdı:Bir kere daha Lodos Kalenin eksikleri işte Dışarı ismet çıkıyorsa Handan hanımda dışarı çıkması lazım o çıkıyor bu çıkıyor olmaz Arz kalede Örs varsa öldüğünde Lodos Kaledede öldüğünde örs olmalı.

Ve ayrıca Arge Takımı yada Ferdi beyin bulunmadığı bir ronun kesmesinde Brovo alablir yada tebrik.

Gaffardaki beyide TATLISU olmadan o (kendilerni bilenler) takımı gitsin kessinde ben aferim diyem. Nese Şifa olarak büyük iş Tberikler.

Ama Esit bir Kale olmadığıunıda ayrıca kanmıtladınız.

Resim

Resim

PROBLEM :?:

Bİ DE ŞU AR GE MAR GE LAFLARININ ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN VİDEO ALIYORUZ NATO MERMER NATO KAFA :) :)

DOĞRU DÜZGÜN ŞİFACIYA GİRMEDİĞİ İÇİN ŞİFACISI O KADAR SAĞLAM DEİL KEZA AKTİF Bİ ROLÜ YOK KAFANIZDAN HİKAYELER YAZMAYIN :) :)
En son wingrove tarafından 15 Oca 2012 16:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön